JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Komen Mengenai Forum Ni...

    Share

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 7:57 am

    saye rase masalah yantie bukan berpunca dari forum...
    masalah ni berpunca dari browser yg yantie pakai...
    sbenarnya masa yantie error tu dan page tertutup...masa tu yantie dah offline dah..tp bila yantie bukak page JG balik..yg menyebabkan yantie cakap yantie masih online sebab page tu terus bukak nama yantie kan? (maksudnya yantie tak perlu log in)
    sbenarnya itu masalah browser...sebab ada sesetengah browser..bila kita dah tick 'remember me' memang dia akan automatically buka page tu tanpa kita perlu log in haha

    kalo tak silaplah...sebab saye pon bnyk kali jadi camni... haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by ifilasaila on Thu 17 Jul 2008, 1:34 am

    naper shoutbox tu hanya keluar pada page utama sahaja. bila kita masuk forum xleh ke shoutbox tu ada gak, sbb ramai yg terlepas pandang. kalau mmg x perlu, defeats the purpose lah nak taruk kat dlm JG. skdr melontar pandangan..

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Adiex on Thu 17 Jul 2008, 1:37 am

    sebenarnye shoutbox ni kalo nak letak kat main page pun boleh gak.. tapi masalahnyer ia akan menyebabkan forum lembab sebab terpakse loading shoutbox tu setiap kali 'page refresh' ataun lompat dari thread ke thread lain.

    tapi kalo korang suma dak kisah mende ni maybe kite boleh letakkan mende ni kat front page, senyumm

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by ifilasaila on Thu 17 Jul 2008, 1:41 am

    dah cuba tgok geo counter & live counter di http://www.widgeo.net/?lng=en ?

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Adiex on Thu 17 Jul 2008, 1:42 am

    hmm ,dah tgk tapi blom ade mase nak massokkan kat forum razz.. lagipun rase2nyer shiny stat yg kite gune sekarang dah memadai kan? bagos

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:01 am

    Adiex wrote:hmm ,dah tgk tapi blom ade mase nak massokkan kat forum razz.. lagipun rase2nyer shiny stat yg kite gune sekarang dah memadai kan? bagos


    tapi shiny stats ni maksimum sampai 1000 views je pastu die takleh nak detect dah..so, aku rasa better tukar yg lain..aku tgk skunk ni, views selalu lebih dari 1000 so memang kene ubahlah..

    D_rules
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 8
    Age : 25
    Location : Pasir Mas
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-17

    Erk..

    Post by D_rules on Fri 18 Jul 2008, 1:59 am

    Akoo tgk bhgian gamers and bhagian joke ader tp x de info dalam 2.. wat la... utk games terbaru... joke2 yang bkaitan dgn web nie... and korang x nak unsur agama dalam nie tp untk islam ader... x adil la... and leh x korang wat chatting utk on9... so leh la tau mane2 member yg tgh on9.. Then utk komputer 2 mskkan lew info2 terbaru ttg sofware.. so untk hobbies laks wat la psal memancing and Style... then sport x kn la pasal bola je.. Last korang cari la bakat2 baru... wat la event ke... surh member2 kat sni masok... cam pantun ke... puisi ke... cite2 comedy ke.. sedey ke... K la... banyak sangat akoo komen nih... good all the best!!

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Adiex on Fri 18 Jul 2008, 2:47 am

    @and korang x nak unsur agama dalam nie tp untk islam ader... x adil la...
    pembetulan : kiter bukan tak nak unsur agame, yang dilarang cume unsur2 yang membawa kepade permusuhan agama, itu aje senyumm

    @leh x korang wat chatting utk on9...
    dah ade dua, shoutbox kat portal & chatbox kat bawah forum

    @Then utk komputer 2 mskkan lew info2 terbaru ttg sofware
    kite akan watkan insya Allah

    @so untk hobbies laks wat la psal memancing and Style
    idea yang bagos, nanti kite try tambah section wat hobbies ni

    @wat la event ke... surh member2 kat sni masok... cam pantun ke... puisi ke... cite2 comedy
    dah ade section peraduan kite, maybe next time kite akan wat event berbalas pantun plak razz

    tima kasih atas komen yg membina haha
    admin

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Adiex on Fri 18 Jul 2008, 2:51 am

    ajidss wrote:
    Adiex wrote:hmm ,dah tgk tapi blom ade mase nak massokkan kat forum razz.. lagipun rase2nyer shiny stat yg kite gune sekarang dah memadai kan? bagos


    tapi shiny stats ni maksimum sampai 1000 views je pastu die takleh nak detect dah..so, aku rasa better tukar yg lain..aku tgk skunk ni, views selalu lebih dari 1000 so memang kene ubahlah..
    sure ke ni? hmm maybe kene tuko le gamaknyer.. tapi tu dah 3k visit tu still ok ape?

    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 30
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Castezar on Fri 18 Jul 2008, 3:23 am

    Bismillah

    D_rules,
    tanya sikit ko ni budak PDC ke?

    Ok back to the topic.

    First, for the jokes and the games section, actually orang2 macam u (memang banyak idea I rasa) yang should post some info there. Sebab section tu memang disediakan untuk ALL REGISTERED MEMBERS berposting haha (including you sir). JomGempaQ is new so we can't provide you sooo much info, unless you share with us your knowledge.

    Second, as I explained you already ::HERE:: about religious topics / posts, and also our encik Adiex already explained ::HERE::,
    it's whether you read it or u didn't.

    Third, you asked about Pantun, I can give you ::THIS::, and also ::THIS::. If you wanted some Riddles, I can give you ::THIS::, and not to forget ::THIS::. If you want some CONTESTS I can link you to ::HERE:: and ::HERE::. OK stop it just too much. I know you won't enter any of them. Thanks for it.

    Fourth, Comedy? Look ::THIS FORUM:: and scroll down a bit, you will find what can make you laugh (if you have the sense of humor).

    -------
    Finally, di sini I bukan nak marah ke apa la ok,
    I would like to advise you sir to take a look around this forum beforu u bagi kritikan.

    Tahu tak setiap kritikan yang you bagi boleh membawa kemarahan lebih2 lagi kalau you sendiri tak "take a look around this forum" dulu before you give your critics..?
    Kalau bertanya "where this, where that, what's this, what's that" we can accept. I know you're new, tapi "a question and a critic is different".

    ACCORDING TO :::THE RULES:::, ANY POSTS THAT BRINGS TO THE FIGHT AMONG FORUMERS CAN BE SENTENCED UNDER FP1, dunno what's FP1? Spell this: R.E.A.D T.H.E R.U.L.E.S senyumm

    Sekian._

    Wassalam


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by blackrose on Fri 18 Jul 2008, 7:37 am

    Castezar wrote:Bismillah

    D_rules,
    tanya sikit ko ni budak PDC ke?

    Ok back to the topic.

    First, for the jokes and the games section, actually orang2 macam u (memang banyak idea I rasa) yang should post some info there. Sebab section tu memang disediakan untuk ALL REGISTERED MEMBERS berposting haha (including you sir). JomGempaQ is new so we can't provide you sooo much info, unless you share with us your knowledge.

    Second, as I explained you already ::HERE:: about religious topics / posts, and also our encik Adiex already explained ::HERE::,
    it's whether you read it or u didn't.

    Third, you asked about Pantun, I can give you ::THIS::, and also ::THIS::. If you wanted some Riddles, I can give you ::THIS::, and not to forget ::THIS::. If you want some CONTESTS I can link you to ::HERE:: and ::HERE::. OK stop it just too much. I know you won't enter any of them. Thanks for it.

    Fourth, Comedy? Look ::THIS FORUM:: and scroll down a bit, you will find what can make you laugh (if you have the sense of humor).

    -------
    Finally, di sini I bukan nak marah ke apa la ok,
    I would like to advise you sir to take a look around this forum beforu u bagi kritikan.

    Tahu tak setiap kritikan yang you bagi boleh membawa kemarahan lebih2 lagi kalau you sendiri tak "take a look around this forum" dulu before you give your critics..?
    Kalau bertanya "where this, where that, what's this, what's that" we can accept. I know you're new, tapi "a question and a critic is different".

    ACCORDING TO :::THE RULES:::, ANY POSTS THAT BRINGS TO THE FIGHT AMONG FORUMERS CAN BE SENTENCED UNDER FP1, dunno what's FP1? Spell this: R.E.A.D T.H.E R.U.L.E.S senyumm

    Sekian._

    Wassalam
    baru nak cakap camni haha
    BTW D-rules...kalo anda merasakan ada topikyg lebih bermanfaat utk dibuka atau dibincangkan...why not awak aje yg buka new topik? awak registered member kan? senyumm

    My advice...take a GOOD look sbelum buat any komplen ye senyumm

    *** cas...PCD tu pussy doll cat ke? hehe


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 30
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Castezar on Fri 18 Jul 2008, 9:42 am

    blackrose wrote:
    *** cas...PCD tu pussy doll cat ke? hehe
    Haha.. PDC la bukan PCD.. wakaka
    PDC tu shortform untuk sebuah ::forum it::. embrace

    * Kalau kat sana tu, niubi yang banyak komen memang dah kena "lempang" sekali.


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by ajidss on Fri 18 Jul 2008, 10:50 pm

    Forum ni ok..tapi ape kate korang buta logo ke??amcam??pastu buat baju lak..aku sure beli punya..tapi wat la lawa sikit senyumm

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by ijakstory on Sat 19 Jul 2008, 3:35 am

    ajidss wrote:Forum ni ok..tapi ape kate korang buta logo ke??amcam??pastu buat baju lak..aku sure beli punya..tapi wat la lawa sikit senyumm

    weii, ayat sebenarnyer tu.. bunyi buta ke buat?...
    ni mesti taip keyboard laju2 macam LRT! haha

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by sara on Fri 01 Aug 2008, 3:39 pm

    setuju dengan buat baju tu..tapi kena buat betul betul..buat cantik cantik.pasti ramai yang nak


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Admin on Fri 01 Aug 2008, 3:52 pm

    sara wrote:setuju dengan buat baju tu..tapi kena buat betul betul..buat cantik cantik.pasti ramai yang nak

    nak buat tu boleh tapi kene ade org yg boleh design logo n t-shirt tu lawa2 lah.. senyum

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by sara on Fri 01 Aug 2008, 4:03 pm

    yup..kena ada orang yg pandai dalam bab bab design..
    buatkan baju khas utk lelaki dan perempuan..lengan panjang dan pendek..
    kaler pelbagaikan


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    guysempoi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 65
    Age : 29
    JGR : 60
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-15

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by guysempoi on Fri 15 Aug 2008, 7:47 pm

    Stakat aku telah mencuba forum, memang ter...baik. hehe . Forum nie mesra pengunjung. Bagus2, tahniah siapa yang yang create forum Bley tunjuk muka siapa gerangannya tu. senyumm .

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Admin on Fri 15 Aug 2008, 7:54 pm

    guysempoi wrote:
    Stakat aku telah mencuba forum, memang ter...baik. hehe . Forum nie mesra pengunjung. Bagus2, tahniah siapa yang yang create forum Bley tunjuk muka siapa gerangannya tu. senyumm .

    hehe..thanks kat guysempoi senyum

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Komen - Chatbox

    Post by yantie on Sun 07 Sep 2008, 5:23 pm

    Salam. Nak komen sikit ya......
    Pada pandangan mata saya lah, ruangan chatbox tak seharusnya ada kat atas tu. Ianya mengganggu pandangan mata saya setiap kali log in ke sini. Tambahan pula rasanya jarang2 yg online kat sana kan ? Kalau boleh pihak admin tolong alihkan ke tempat lain ya. Itu pun sekiranya ia tidak mendapat bantahan drp mana2 pihak.

    Maaf ya kalau komen saya ni menyinggung hati mana2 pihak. Saya cuma melahirkan rasa ketidakselesaan pada pandangan mata saya terhadap forum ini. Tapi mungkin jugak ada sesetengah pihak yg lain suka ruangan chatbox ada kat atas tu. Hmmmmm.......Lain orang, lain citarasanya kan.............


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Admin on Wed 10 Sep 2008, 8:57 am

    yantie wrote:Salam. Nak komen sikit ya......
    Pada pandangan mata saya lah, ruangan chatbox tak seharusnya ada kat atas tu. Ianya mengganggu pandangan mata saya setiap kali log in ke sini. Tambahan pula rasanya jarang2 yg online kat sana kan ? Kalau boleh pihak admin tolong alihkan ke tempat lain ya. Itu pun sekiranya ia tidak mendapat bantahan drp mana2 pihak.

    Maaf ya kalau komen saya ni menyinggung hati mana2 pihak. Saya cuma melahirkan rasa ketidakselesaan pada pandangan mata saya terhadap forum ini. Tapi mungkin jugak ada sesetengah pihak yg lain suka ruangan chatbox ada kat atas tu. Hmmmmm.......Lain orang, lain citarasanya kan.............


    Thanks kat kak yantie ats komen tu.. senyumm

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by kalau on Mon 15 Sep 2008, 7:56 pm

    baru 2 hari aku explore site ni.......

    aku nyer komen.....

    site nih boleh tahan, boleh pakai......cumer format penggunaan pages tue mungkin aku nak amik masa nak aku sesuaikan ngan diri sendiri......lain dari format sites yg lain aku dah redah......JG ni pun, mebenk yg syorkan ngan aku.

    komen posters yg aku tengok tue ada menunjukkan yg posters tue mature/dewasa......tak janji la kalo ade yg nakal nanti tue, pasal ada banyak lagi zone ngan thread aku lom tengok......

    so, good job, credits to all yg menjayakan JG nih......

    tunggu kalo aku ada komen lagi, aku lawat lagi lah thread nih.....

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by blackrose on Tue 16 Sep 2008, 8:17 am

    thanks kalau senyumm
    samalah kita memajukan JG senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    thariq_shahalam
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 7
    Age : 32
    Location : Shah Alam & KL
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-23

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by thariq_shahalam on Tue 23 Sep 2008, 3:41 pm

    salam

    tak tahu la kalau dah ada buat comment ni

    tapi kenapa lepas tiap kali post akan pergi ke Information page? tak leh skip ker page ni dan terus balik ke page yang kita buat post tu?

    terima kasih dan sori kalau dah ada orang komen...

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Admin on Tue 23 Sep 2008, 9:24 pm

    thariq_shahalam wrote:salam

    tak tahu la kalau dah ada buat comment ni

    tapi kenapa lepas tiap kali post akan pergi ke Information page? tak leh skip ker page ni dan terus balik ke page yang kita buat post tu?

    terima kasih dan sori kalau dah ada orang komen...

    Pasal benda ni ktorg tak boleh nak buat ape2 coz memang dah disettingkan macam tu n utk pengetahuan thariq, selepas keluar page "Information" tu, page tersebut akan terus bawak balik thariq ke post yg kita buat posting tadi tu..

    Sponsored content

    Re: Komen Mengenai Forum Ni...

    Post by Sponsored content Today at 8:13 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:13 am