JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    best ke tak jomgempaq???

    Share

    Poll

    adakah forum ini akan mendapatan sambutan yang meluas seperti forum terkenal yang lain??

    [ 1 ]
    4% [4%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 11 ]
    41% [41%] 
    [ 9 ]
    33% [33%] 

    Total Votes: 27

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 1:37 am

    asalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua ahli jom gempaq...

    kat sini nak tanya kat korang semua,serta pendapat korang..bolehkah forum ni pergi jauh dengan sebaiknya dan bersama taraf dengan wangcyber,carigold dan forum-forum yang terkenal yang lain...

    so ape kate korang semua bagi pendapat kat sini..diulangi..sila beri pendapat disini..hehehe..bukan apa aku nak kalau boleh bagi la pendapat yang bernas sedikit..hehehehe..ok sebelum tu kat atas tu dah undi ke belum??

    pe lagi..cepat undi nak tahu ok ke tak forum ni..

    senyumm

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Adiex on Thu 17 Jul 2008, 1:45 am

    hmm poll yang best razz

    - dimasokkan sebagai poll rasmi terkini senyum

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 1:54 am

    Adiex wrote:hmm poll yang best razz

    - dimasokkan sebagai poll rasmi terkini senyum
    bagus tak idea ni adiex???hehehehe...ok..sebelum tu mintak komen sekali,komen yang bernas..tak seronok la bila vote tapi tak bagi komen..so cepat komen... senyumm

    hazriel
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 94
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by hazriel on Thu 17 Jul 2008, 2:08 am

    bak kata irfan khairy, kalau nak berjaya...

    "promosi, promosi, promosi dan promosi"

    hehehe

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:13 am

    hazriel wrote:bak kata irfan khairy, kalau nak berjaya...

    "promosi, promosi, promosi dan promosi"

    hehehe

    bak kate yazidyahya, ko ade ke cara yg baek punyer nak promosi senyumm

    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 29
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Castezar on Thu 17 Jul 2008, 2:14 am

    hazriel wrote:bak kata irfan khairy, kalau nak berjaya...

    "promosi, promosi, promosi dan promosi"

    hehehe
    Jentik karang. Kat Tab sebelah cakap 4Ps. wakaka


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    hazriel
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 94
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by hazriel on Thu 17 Jul 2008, 2:17 am

    ajidss: bak kata adam AF,"ahaaa tak tahu"... kalau nak tau, antara subjek yg paling aku benci adalah marketing...hahaha...

    castezar: oit...tu aku cite kat forum lain la...whoahaha

    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 29
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Castezar on Thu 17 Jul 2008, 2:18 am

    Secara tidak jujurnya saya cakap telah vote yang bawah sekali, otherwise saya akan cakap telah vote the 2nd last one. He he.
    Kenapa? Sebab... Sangat-sangat boleh means 100% can, so (personally) saya vote sangat boleh sebab maybe means 99% can. The another 1% tu luck. Hehe. That's what I voted for. (so far saye sorg je ke vote Sangat Boleh tu. Huhu.) sedeh

    Thanks._


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:20 am

    Castezar wrote:Secara tidak jujurnya saya cakap telah vote yang bawah sekali, otherwise saya akan cakap telah vote the 2nd last one. He he.
    Kenapa? Sebab... Sangat-sangat boleh means 100% can, so (personally) saya vote sangat boleh sebab maybe means 99% can. The another 1% tu luck. Hehe. That's what I voted for. (so far saye sorg je ke vote Sangat Boleh tu. Huhu.) sedeh

    Thanks._
    pening la brader ayat lu..hehehehe..yang penting jomgempaq boleh... senyumm


    Last edited by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:43 am; edited 1 time in total

    hazriel
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 94
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by hazriel on Thu 17 Jul 2008, 2:21 am

    castezar: heh ko ni... UNDI ANDA TIDAK LAGI RAHSIA...hhahahaha

    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 29
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Castezar on Thu 17 Jul 2008, 2:33 am

    Takpe.. Memang saje nak Dedahkan. Nanti baru lah sah 1 vote dari aku, bkn dari pengundi hantu. Hehe.


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by chika on Thu 17 Jul 2008, 2:39 am

    dah vote dah...meh pakat vote..ehehe yeaaa

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by cik_fara on Thu 17 Jul 2008, 2:40 am

    mesti boleh dpt sambutan seperti forum-forum yg lain

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:44 am

    chika wrote:dah vote dah...meh pakat vote..ehehe yeaaa

    dah vote tu..bagi la komen sikit... senyumm

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:44 am

    cik_fara wrote:mesti boleh dpt sambutan seperti forum-forum yg lain
    macamana korang tahu??dan apa sebabnya??? senyumm

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by chika on Thu 17 Jul 2008, 2:49 am

    ajidss wrote:
    dah vote tu..bagi la komen sikit... senyumm

    sebab aku tgk JG nie lain dr yg lain...antara cepat dgn lambat je JG ni akan setanding dgn yg lain..atas usaha admin n support kita smua..insyaAllah boleh good

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 3:05 am

    chika wrote:
    ajidss wrote:
    dah vote tu..bagi la komen sikit... senyumm

    sebab aku tgk JG nie lain dr yg lain...antara cepat dgn lambat je JG ni akan setanding dgn yg lain..atas usaha admin n support kita smua..insyaAllah boleh good
    camtu la..komen yang baik nampaknya..hehehhee senyumm

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by blackrose on Thu 17 Jul 2008, 10:21 am

    yakin boleh...malaysia boleh haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by blackrose on Thu 17 Jul 2008, 10:25 am

    Adiex wrote:hmm poll yang best razz

    - dimasokkan sebagai poll rasmi terkini senyum
    dimasukkan poll rasmi...
    tp bukan nak pindahkan ke bahagian poll
    hehehe haha

    takpe...aku pindahkan...aku memang suka pindah memindah haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by yantie on Thu 17 Jul 2008, 10:33 am

    Dah vote. Hmm..... nantilah ada masa saya kongsikan idea bagi menggempaqkan lagi Jomgempaq ni ya...... salah satu idea saya ialah BERSATU. Ada masa nanti saya citerkan macam mana ya. Apapun ianya dah ada dalam fikiran saya.

    p/s : Kalau saya terlupa, tolong ingatkan ya.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    princelance00
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 106
    Age : 26
    Location : maxs
    JGR : 90
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by princelance00 on Thu 17 Jul 2008, 2:01 pm

    hikhik...jg best!!

    Luffy
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 60
    Age : 26
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-13

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Luffy on Thu 17 Jul 2008, 2:07 pm

    Best....tp kengkadang tu ade problem la...ari tu aku nak logout x dapat2....kngkadng tu time ak nk tukar avatar xleh....tp tu small problem je...kuh3..

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:19 pm

    blackrose wrote:yakin boleh...malaysia boleh haha

    tu je komen ko???ape la..bagi la komen yang bernas sedikit senyumm

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:21 pm

    Luffy wrote:Best....tp kengkadang tu ade problem la...ari tu aku nak logout x dapat2....kngkadng tu time ak nk tukar avatar xleh....tp tu small problem je...kuh3..
    itu kene tanya admin dan mod la...aku tak tahu..ehehehe senyumm

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 2:23 pm

    yantie wrote:Dah vote. Hmm..... nantilah ada masa saya kongsikan idea bagi menggempaqkan lagi Jomgempaq ni ya...... salah satu idea saya ialah BERSATU. Ada masa nanti saya citerkan macam mana ya. Apapun ianya dah ada dalam fikiran saya.

    p/s : Kalau saya terlupa, tolong ingatkan ya.

    iya..camtu la..semua..hidup jom gempaq..idea yang bernas senyumm

    Sponsored content

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Sponsored content Today at 10:21 am


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 10:21 am