JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    best ke tak jomgempaq???

    Share

    Poll

    adakah forum ini akan mendapatan sambutan yang meluas seperti forum terkenal yang lain??

    [ 1 ]
    4% [4%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 11 ]
    41% [41%] 
    [ 9 ]
    33% [33%] 

    Total Votes: 27

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Sat 27 Sep 2008, 5:34 pm

    rasdin17 wrote:mmg sunyi skang. Iris dah balik kg. Rose dan meben lama senyap jer
    hehehe.. aku masih disini wei...

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ijakstory on Thu 02 Oct 2008, 5:16 am

    rasdin17 wrote:mmg sunyi skang. Iris dah balik kg. Rose dan meben lama senyap jer

    kan aku dah kata.. ko memang rindu kat cikgu iris punyer.. haha

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Thu 02 Oct 2008, 7:58 pm

    JG menang ok nyer.........no prob nyer.........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by mebenk2u on Fri 10 Oct 2008, 2:37 am

    kalau wrote:JG menang ok nyer.........no prob nyer.........

    menang apa tuh? menang jumlah rumah yg pergi masa beraya ker?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by azaleadz on Sat 11 Oct 2008, 10:58 pm

    rasdin17 wrote:apa beza king dan otai. Korang semua mmg dari tempat otai

    maksud lebih kurang sama.. ejaan je lain.. :)

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by mebenk2u on Sun 12 Oct 2008, 3:41 pm

    best yg sebes bes nya..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Mon 13 Oct 2008, 2:37 pm

    best tapi sunyi lar

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Tue 14 Oct 2008, 2:38 am

    best, tapi time raya macam takde orang aje....

    Sponsored content

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Sponsored content Today at 2:05 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 2:05 am