JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    best ke tak jomgempaq???

    Share

    Poll

    adakah forum ini akan mendapatan sambutan yang meluas seperti forum terkenal yang lain??

    [ 1 ]
    4% [4%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 11 ]
    41% [41%] 
    [ 9 ]
    33% [33%] 

    Total Votes: 27

    leto manai
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 257
    Age : 35
    Referral : mebenk2u
    JGR : 500
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-17

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by leto manai on Sun 24 Aug 2008, 11:27 pm

    hidup lady!

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Mon 25 Aug 2008, 8:17 am

    mebenk2u wrote:bagusnya lady..tak sia-sia aku perkenalkan.. tabik

    ehem,tak de komisen ke meben? lala lala

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Mon 25 Aug 2008, 8:18 am

    leto manai wrote:hidup lady!

    hidup lady,mmg la lady hidup...ko ni? buat lawak plak... wakaka wakaka wakaka

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Admin on Mon 25 Aug 2008, 8:55 am

    lady pink wrote:

    yup,lady tgk siket je on9..besa forum lady lepak dekat 200 lebih skali on9 tu baru siang hari,blom lagi malam..tak pe,nanti lady ajak members lain lepak kat sini...

    bagusl betol lady ni.. senyumm thanks atas keprihatinan lady tu senyum

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Mon 25 Aug 2008, 1:30 pm

    Admin wrote:
    lady pink wrote:

    yup,lady tgk siket je on9..besa forum lady lepak dekat 200 lebih skali on9 tu baru siang hari,blom lagi malam..tak pe,nanti lady ajak members lain lepak kat sini...

    bagusl betol lady ni.. senyumm thanks atas keprihatinan lady tu senyum

    ok tq...tak de yang bagus nya bos, kita sama2 minat bforum...lady da ajak bbrapa members lady,tak tau la diorang nak join...diorang ni otai2 semua bforum....

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by blackrose on Mon 25 Aug 2008, 3:35 pm

    lady pink wrote:

    ok tq...tak de yang bagus nya bos, kita sama2 minat bforum...lady da ajak bbrapa members lady,tak tau la diorang nak join...diorang ni otai2 semua bforum....
    takpe..takleh nak paksa..
    janji kita dah ajak kan haha
    tp kalo dorg muncul nanti bagitau ye...
    ada hadiah utk lay nanti haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Mon 25 Aug 2008, 4:01 pm

    blackrose wrote:
    lady pink wrote:

    ok tq...tak de yang bagus nya bos, kita sama2 minat bforum...lady da ajak bbrapa members lady,tak tau la diorang nak join...diorang ni otai2 semua bforum....
    takpe..takleh nak paksa..
    janji kita dah ajak kan haha
    tp kalo dorg muncul nanti bagitau ye...
    ada hadiah utk lay nanti haha

    he he..nanti la,klo diaorg da..p tak nampak pon batang hidung diorang..mana tak nya layan sampai 2,3 forum skali gus...he he...

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ijakstory on Mon 25 Aug 2008, 6:46 pm

    saya pun menunggu harapan, menjadikan forum JOMGEMPAQ memang gempaq satu hari nanti!... insyallah.. masa yang dinantikan mungkin akan tiba jua (harapan mengungguli harapan)

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Tue 26 Aug 2008, 9:20 am

    tak pe,forum ni kira baru juga kan..nanti ada juga yang tahu kewujudan forum ni...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by mebenk2u on Wed 27 Aug 2008, 8:59 pm

    lady pink wrote:
    mebenk2u wrote:bagusnya lady..tak sia-sia aku perkenalkan.. tabik

    ehem,tak de komisen ke meben? lala lala

    hmm..nanti aku runding dgn kak rose utk bg bonus kepada introducer yg melebihi 5 new members.. duit duit duit


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by blackrose on Thu 28 Aug 2008, 8:10 am

    mebenk2u wrote:

    hmm..nanti aku runding dgn kak rose utk bg bonus kepada introducer yg melebihi 5 new members.. duit duit duit
    maksudnye ape ek??? hmm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Thu 28 Aug 2008, 10:09 am

    tengok forum nie mmg ok. Cuma JG x rmai orang lagi. Yang best ada peraduan. Cuma bab kewangan n ekonomi mcm xde respon

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ijakstory on Thu 28 Aug 2008, 10:23 am

    rasdin17 wrote:tengok forum nie mmg ok. Cuma JG x rmai orang lagi. Yang best ada peraduan. Cuma bab kewangan n ekonomi mcm xde respon

    takpela rasdin... lelama nanti, insyallah... ader laa tuu..


    kami sentiasa menunggu anda disini.....

    mengalu2kan anda semua sepanjang masa ... smile3

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Thu 28 Aug 2008, 10:27 am

    apa yang ditunggu.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ijakstory on Thu 28 Aug 2008, 10:34 am

    rasdin17 wrote:apa yang ditunggu.

    tunggu rasdin nak belanja kitaorang semua

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Thu 28 Aug 2008, 10:51 am

    kena tunggu 10000 JGR baru bleh blanja. Skang kena berjimat cermat

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Thu 28 Aug 2008, 2:47 pm

    ekonomi da merosot

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Thu 28 Aug 2008, 3:17 pm

    mmg pun. Rasa pink ekonomi menaik sbb trun minyak

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Thu 28 Aug 2008, 4:36 pm

    mana de ekonomi naik,masih mcm tue juga...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by mebenk2u on Sat 30 Aug 2008, 4:18 am

    jomgempaq memang best bagi aku..mungkin ramai lagi yang akan terserempak dgn JG ni di masa depan..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Sat 30 Aug 2008, 12:55 pm

    biarpon dalam forum bilangan orang tak ramai,p dia orang kenal antara satu sama lain banding dengan forum yang banyak orang....(tlintas kat fikiran lady skrg ni la)

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ijakstory on Sat 30 Aug 2008, 1:47 pm

    a'a.. sekarang saya sudah pun mengenali lady yang bernama pink... ish ish

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Sun 14 Sep 2008, 6:38 am

    salam sumer....aku baru jer register....masih budak baru nih....hehehe.....aku explore dulu site ni....pas tue aku komen.....yek?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by blackrose on Sun 14 Sep 2008, 8:40 am

    kalau wrote:salam sumer....aku baru jer register....masih budak baru nih....hehehe.....aku explore dulu site ni....pas tue aku komen.....yek?
    ok...silekan tengok dulu...
    komen anda sangat dialukan


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by spatt on Sun 14 Sep 2008, 11:34 am

    mmg best la ini forum...

    xpnah lg aku rase best cmni...

    huh, best giler.... haha

    Sponsored content

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Sponsored content Today at 8:13 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:13 am