JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    jomgempaq arked

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    jomgempaq arked

    Post by Adiex on Sun 13 Apr 2008, 6:11 pm

    hello semua,

    jomgempaq arked telah di tambah kat forum, kalo korang suma boring ke, boleh la jengah2 kat situ :). kalo ade sebarang cadangan boleh di kemukakan disini.

    ps: arked tu pinjam gameonline punye wat sementara ni :)


    untuk masuk ke arked, just klik di sini Arked, atau link arked di atas.
    admin

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: jomgempaq arked

    Post by hunter_ad79 on Mon 14 Apr 2008, 1:11 am

    wah.. bleh main game ker? best nih

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: jomgempaq arked

    Post by Adiex on Fri 18 Apr 2008, 10:34 pm

    ya, kite leh maen game kat situ, tapi disebabkan forum ni x de access database so, x bleh wat arked sendirik. tu aku amek source luar and embed kan kat forum ni,

    so, kene register skali lagi le kat arked tu baru bole maen haha :D

    Sponsored content

    Re: jomgempaq arked

    Post by Sponsored content Today at 2:10 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 2:10 am