JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    best ke tak jomgempaq???

    Share

    Poll

    adakah forum ini akan mendapatan sambutan yang meluas seperti forum terkenal yang lain??

    [ 1 ]
    4% [4%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 11 ]
    41% [41%] 
    [ 9 ]
    33% [33%] 

    Total Votes: 27

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 4:11 am

    ijakstory wrote:
    reez80 wrote:ada satu daya tarikan kat sini...

    aper dia? tak sabarnyer aku nak dengar...

    nanti kiter bawak member yg kelawar gak sini........biar dier tertarik.......

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by ijakstory on Wed 24 Sep 2008, 4:13 am

    reez80 wrote:
    kalau wrote:nie nak ajak members bebenyak nih.........woi.......ko tarik dek ang gi sini.....
    hehehe.. nanti aku tarik...

    kalau boleh tarik yang pandai bukak thread k...? aku pung dah kering idea da... ish ish

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 4:20 am

    tak per......kiter kasi meriah dulu thread yg ader nih dulu.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 4:23 am

    kalau wrote:tak per......kiter kasi meriah dulu thread yg ader nih dulu.......
    aku dok wat kajian nak bukak thread baru.. tapi tunggu malam ramai pelanggan dulu...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 4:29 am

    ko nak bukak thread aper lak?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 4:31 am

    kalau wrote:ko nak bukak thread aper lak?
    kedai time malam la pok... hehheee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 4:36 am

    yeahaaa.....aku sokong......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 4:37 am

    kalau wrote:yeahaaa.....aku sokong......
    dapat permenently dal 6 orang time malam, mamang aku buka thread malam tu...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 4:38 am

    hehehe........call dek_ang...........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 5:10 am

    kalau wrote:hehehe........call dek_ang...........
    dapat tak.. dek ang macam dah lelap balik aje...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 7:28 am

    nanti aku sound dier.......aedes tue pun harus kene tarik tue........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 8:57 am

    keupayaan ada pada tahap mana best sesuatu forum terletak pada tangan admin dan membernya.. hehehe... admin sebagai penyedia platform dan member sebagai penyedia maklumat tambahan.. so far, aku tgk, still stabil lagi platform yang disediakan untuk member2.. dari pada 5 bintang, aku bagi 4.5 bintang.. cuma mungkin forum nie maseh baru, member belum ramai lagi...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 9:21 am

    aku kasi 4........banyak lagi yg perlu di godek2 tue.......

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 12:18 pm

    kalau wrote:aku kasi 4........banyak lagi yg perlu di godek2 tue.......

    Tugas kalau dan reez tolong kasik JG mantap

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Wed 24 Sep 2008, 12:32 pm

    he he..tak pe,biar kalau & reeeze tarik2 members kat sni..otai ni

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 1:03 pm

    lady pun kira mcm otai gak

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:41 pm

    rasdin17 wrote:lady pun kira mcm otai gak
    iye.. dah lama join.. kira tahap otai dah... mcm ko gak...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 10:38 pm

    yep.......itu aku sokong.........yg lama tue memang otai nyer.........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:17 am

    kalau wrote:yep.......itu aku sokong.........yg lama tue memang otai nyer.........
    ko pun otai gak wei...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 4:08 am

    woiii.......ko kan king........ko la otai.........tue pasal la sini tue best..........

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Fri 26 Sep 2008, 3:34 pm

    rasdin17 wrote:lady pun kira mcm otai gak

    mana de otai..ko lagi otai dari aku...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Fri 26 Sep 2008, 3:39 pm

    apa beza king dan otai. Korang semua mmg dari tempat otai

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by lady pink on Fri 26 Sep 2008, 5:07 pm

    apa maksud ko tu rasdin? semua memang dari tempat otai?

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 10:16 pm

    time nih mungkin tak brapa best............members dah balik kampung sumer.............wwwaaaaaaa...............

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by rasdin17 on Sat 27 Sep 2008, 1:09 pm

    mmg sunyi skang. Iris dah balik kg. Rose dan meben lama senyap jer

    Sponsored content

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Sponsored content Today at 8:12 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:12 am