JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Korang Penah salah send sms tak?

    Share
    avatar
    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 30
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by iris87 on Tue 16 Sep 2008, 2:56 pm

    anta kat org yang x dikenali la..huhuhu..lady pernah anta ker?..hmmm br terigt pernh slh send msg, smpi skg still jd kwn..huhu
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 3:02 pm

    penah juga...p abaikan je mesej owg tu,he he
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 3:11 pm

    tadi baru kena miskol. Sapa ntah
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 3:13 pm

    aku kot rasdin? ha ha
    avatar
    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 38
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by ijakstory on Tue 16 Sep 2008, 9:22 pm

    miss call?... adeh.. aku paling menyampah miss call..
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Wed 17 Sep 2008, 3:59 pm

    lady pink wrote:aku kot rasdin? ha ha

    Bkn no sarawak. Miskol no public kat kl. Kalo nak ckp jelar
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Wed 17 Sep 2008, 4:07 pm

    rasdin17 wrote:
    lady pink wrote:aku kot rasdin? ha ha

    Bkn no sarawak. Miskol no public kat kl. Kalo nak ckp jelar

    haha...taw pon bukan aku...pminat misteri tu kot?
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by reez80 on Wed 17 Sep 2008, 10:59 pm

    pernah aku tersalah.. malu toksah kata la...
    avatar
    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by spatt on Wed 17 Sep 2008, 11:03 pm

    da slalu sgt...

    kalo pkai ericsson mmg slalu trjadi la

    aku pn slalu dpt meset yg xde kne mngene dgn aku... haha
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by reez80 on Wed 17 Sep 2008, 11:11 pm

    spatt wrote:da slalu sgt...

    kalo pkai ericsson mmg slalu trjadi la

    aku pn slalu dpt meset yg xde kne mngene dgn aku... haha
    kalau pakai se leh kensel msg la.. tgk model hp apa...
    avatar
    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by spatt on Wed 17 Sep 2008, 11:28 pm

    mmg bleh...

    tp die pnye setting tu yg da gile sket...

    org yg kite nk bg sms tu dpt msj kite, and org len yg x brknaan pn dpt skali msj yg kite send td tu...pdhal bkn send kt die...
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 12:48 am

    spatt wrote:mmg bleh...

    tp die pnye setting tu yg da gile sket...

    org yg kite nk bg sms tu dpt msj kite, and org len yg x brknaan pn dpt skali msj yg kite send td tu...pdhal bkn send kt die...
    hp ko kena virus tu....
    avatar
    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 39
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by mebenk2u on Thu 18 Sep 2008, 1:36 am

    ada member aku pakai digi..dia hantar 1 sms kat kiter..kiter terima..pastu tetiba datang lagi sms yg sama berulang2 sampai 10 atau 20 kali..ni hang kat mana pun aku tak tau..dah bukan sekali 2 kali terjadi..aku rasa sah hp dier kena virus..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.
    avatar
    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 6:27 am

    so nk kene format blk eh?
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Thu 18 Sep 2008, 12:17 pm

    jahat lar digi wat mcm tue
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Thu 18 Sep 2008, 1:03 pm

    member dia ingat blom sampai lagi msj tu,sbb tu member ko tue antar berulang kali kot?
    avatar
    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 1:23 pm

    lady pink wrote:member dia ingat blom sampai lagi msj tu,sbb tu member ko tue antar berulang kali kot?

    xla, antar skali je...

    tahla, aku rase maxis je kot yg ade prob cmni... hmm
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Thu 18 Sep 2008, 2:15 pm

    maxis pun ngok gak. Slalu suruh kita reply msg lucah n 4d dia.
    avatar
    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 2:18 pm

    tu bkn salah maxis la rasdin, tu salah org yg xpk pnjg nk wat duit gune sms... haha
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Thu 18 Sep 2008, 2:32 pm

    masalah skang sender dari maxis lar
    avatar
    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 39
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by mebenk2u on Thu 18 Sep 2008, 3:22 pm

    lady pink wrote:member dia ingat blom sampai lagi msj tu,sbb tu member ko tue antar berulang kali kot?

    dia send sekali jer..tp mungkin ada network glitch agaknya..tu yg jadi kantoi tue...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Thu 18 Sep 2008, 3:26 pm

    masalah coverage kat msia mmg truk
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Thu 18 Sep 2008, 5:29 pm

    nasib aku tak guna maxis,aku owg biru...he he..celcom ar
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 6:20 pm

    tapi kalu difikir2... orang yang terima bukan kenal kita.. pedulikkan aje la...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 7:01 pm

    nanti nak sms ngan pinky....harap2 nomor tue nanti betul....kalo tak....adess....malu arr.....

    Sponsored content

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon 23 Oct 2017, 3:09 am