JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    apa yang korang nak tahu??

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    marah apa yang korang nak tahu??

    Post by ajidss on Wed 04 Jun 2008, 12:09 am

    ape yang korang nak tahu tentang diri korang???cube bagitau sikit???

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by hunter_ad79 on Wed 04 Jun 2008, 1:02 am

    aku nk tau.. aku nie hensem ke tak?
    Tp bini aku ckp aku nie hensem.. ahaks!! wakaka

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by blackrose on Wed 04 Jun 2008, 7:41 am

    hunter_ad79 wrote:aku nk tau.. aku nie hensem ke tak?
    Tp bini aku ckp aku nie hensem.. ahaks!! wakaka
    aku dapat merasakan bahwa sesungguhnya chika serba salah nak jawab statement ini wakaka

    kalo aku...
    aku nak tahu...adakah aku ni kuat cemburu?
    yelah pompuan memanglah tak lepas dari perasaan cemburu...
    tp aku ni cemburu giler ke???
    sebab setiap kali aku cakap apa2 ngan hubby aku...
    dia mesti jawab :u ni cemburu sangatlah" malunye


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ijakstory on Thu 05 Jun 2008, 2:35 am

    hunter_ad79 wrote:aku nk tau.. aku nie hensem ke tak?
    Tp bini aku ckp aku nie hensem.. ahaks!! wakaka

    poyonyer... ahakz! hehe

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ijakstory on Thu 05 Jun 2008, 2:37 am

    blackrose wrote:

    kalo aku...
    aku nak tahu...adakah aku ni kuat cemburu?
    yelah pompuan memanglah tak lepas dari perasaan cemburu...
    tp aku ni cemburu giler ke???
    sebab setiap kali aku cakap apa2 ngan hubby aku...
    dia mesti jawab :u ni cemburu sangatlah" malunye [/b][/color]


    naluri semula jadi wanita.... takpe... teruskan rose... aku sokong... aku pula cemburu kalau takde sesape yang nak cemburu kat aku... haha

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ezreefa on Thu 05 Jun 2008, 3:35 am

    aku nk tahu bape ramai yg x suke aku..???
    sbb aku x suka ader musuh kat sini n kat mana2.....
    sbb kdg2 aku jenis fowward person....
    shocked

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by blackrose on Thu 05 Jun 2008, 7:56 am

    ijakstory wrote:
    naluri semula jadi wanita.... takpe... teruskan rose... aku sokong... aku pula cemburu kalau takde sesape yang nak cemburu kat aku... haha
    wikikikikiki senyum
    tp cemburu berlebihan pon tak elok jak haha
    takpelah...aku akan control tahap kecemburuan aku... haha

    oklah tu jak kalo takde yg cemburu dgn ko..
    nanti kalo dah kawen nanti...bersiap-sedialah ko dgn kecemburuan istri ko haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by blackrose on Thu 05 Jun 2008, 7:57 am

    ezreefa wrote:aku nk tahu bape ramai yg x suke aku..???
    sbb aku x suka ader musuh kat sini n kat mana2.....
    sbb kdg2 aku jenis fowward person....
    shocked
    so far..aku berforum kat sini...
    belom sorg pon yg aku tak suke atau tak puas hati...
    termasuklah ezreefa senyumm

    dont worry...lgpun aku jenis yg susah utk tak suka kat org atau tak puas hati kat org smile3


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ezreefa on Sat 07 Jun 2008, 6:12 am

    blackrose wrote:
    ezreefa wrote:aku nk tahu bape ramai yg x suke aku..???
    sbb aku x suka ader musuh kat sini n kat mana2.....
    sbb kdg2 aku jenis fowward person....
    shocked
    so far..aku berforum kat sini...
    belom sorg pon yg aku tak suke atau tak puas hati...
    termasuklah ezreefa senyumm

    dont worry...lgpun aku jenis yg susah utk tak suka kat org atau tak puas hati kat org smile3

    thx black rose....
    aku dah kene hentam ngn forumer kat cari...
    sbb menyokong kerajaan....
    adoi..... true

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by blackrose on Sat 07 Jun 2008, 4:31 pm

    ezreefa wrote:

    thx black rose....
    aku dah kene hentam ngn forumer kat cari...
    sbb menyokong kerajaan....
    adoi..... true
    wow...dari mana? carigold ke cari forum???
    kalo kat cari forum memang ramai anti kerajaan kat sana...
    tp aku tak kisahlah siapa yg korg sokong...
    sebab friendship tak menilai dari itu semua...

    tu sebab aku jarang bercerita pasal politik...
    aku tak berminat sebenarnya haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ijakstory on Sat 07 Jun 2008, 6:27 pm

    politik... idak lee.. aku tak reti.. kalau cerita2 movie.. aku layan, memang boleh buat geng

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ezreefa on Sun 08 Jun 2008, 5:26 am

    blackrose wrote:
    ezreefa wrote:

    thx black rose....
    aku dah kene hentam ngn forumer kat cari...
    sbb menyokong kerajaan....
    adoi..... true
    wow...dari mana? carigold ke cari forum???
    kalo kat cari forum memang ramai anti kerajaan kat sana...
    tp aku tak kisahlah siapa yg korg sokong...
    sebab friendship tak menilai dari itu semua...

    tu sebab aku jarang bercerita pasal politik...
    aku tak berminat sebenarnya haha

    cari forum....
    ko tau lah blackrose...umur aku baru jek 23...
    then aku tyer lah soklan kat dorg....
    ko leh cek kat.. http://eforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=355520
    yup moviee....
    aku pon layan tb....
    http://eforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=355520

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by blackrose on Sun 08 Jun 2008, 6:27 pm

    ezreefa wrote:

    cari forum....
    ko tau lah blackrose...umur aku baru jek 23...
    then aku tyer lah soklan kat dorg....
    ko leh cek kat.. http://eforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=355520
    yup moviee....
    aku pon layan tb....
    http://eforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=355520
    owh...memanglah...cari forum memang bnyk anti kerajaan...
    aku pon selalu lepak situ..
    tp tak pernah masuk bod politik haha

    kadang bahasa dorg pon pedih wooo kalo baca haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ijakstory on Sun 08 Jun 2008, 7:19 pm

    blackrose wrote:[
    kadang bahasa dorg pon pedih wooo kalo baca haha[/b][/color]

    laa, naper tak cakap.. aku dah standby eyo-mo kat bilik aku, banyak ni... ambil laa
    utk setitis dua..

    kekekk.. gurau jer rose haaa.. haha

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ezreefa on Mon 09 Jun 2008, 2:13 am

    hehehehe....
    thx rose.......
    aku xmoh join gik...
    adoi...

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by hunter_ad79 on Mon 09 Jun 2008, 11:28 am

    ezreefa wrote:
    thx black rose....
    aku dah kene hentam ngn forumer kat cari...
    sbb menyokong kerajaan....
    adoi..... true

    ehehe.. aku rasa kebanyakkan forum skrg nie ramai penyokong pembangkang. haha

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by hunter_ad79 on Mon 09 Jun 2008, 11:39 am

    ezreefa wrote:
    thx black rose....
    aku dah kene hentam ngn forumer kat cari...
    sbb menyokong kerajaan....
    adoi..... true

    Hurm.. camna nk reg kat situ yerk?
    aku ada gak tgk forum tu.
    Ari tu ada ternampak org ngutuk ice blended aku.
    Aku tak leh nk masuk.. marah

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by blackrose on Mon 09 Jun 2008, 6:35 pm

    hunter_ad79 wrote:
    Hurm.. camna nk reg kat situ yerk?
    aku ada gak tgk forum tu.
    Ari tu ada ternampak org ngutuk ice blended aku.
    Aku tak leh nk masuk.. marah
    ye ke dorg kutuk???
    tulah dorg kat situ suka kutuk2 sikit sedeh
    tp tak semua board macam tu...
    aku slalu lepak kat bod handphone, comp, misc je haha

    kat atas tu kan ada register...klik jek
    tp kalo ko stakat nak baca...tak yah register pon takpe
    as long as topik tu takde RA (reading access)
    kalo ada RA memang kena register haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by ezreefa on Tue 10 Jun 2008, 3:48 am

    baru nak reply chefrose dah tg reply dah..hehehe..thx...
    http://eforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=317243&highlight=ice%2Bblended


    ni topik yg die kate ichika kopi n pasta nih....

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by blackrose on Tue 10 Jun 2008, 7:49 am

    owh...aku baru abis baca haha
    itu memang quotation ko ek hunter?
    senyum


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by hunter_ad79 on Tue 10 Jun 2008, 11:12 am

    ezreefa wrote:baru nak reply chefrose dah tg reply dah..hehehe..thx...
    http://eforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=317243&highlight=ice%2Bblended


    ni topik yg die kate ichika kopi n pasta nih....

    Ehehe.. tu la pasal, aku baca jer boleh.. reply tak leh.
    Aku reg activation code tak sampai kat email aku.
    Sebenarnya byk diaorg dok kutuk d'chika nie..
    Biasalah.. tak puas hati aku jual murah skit kot. haha
    nie antaranya

    http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=917847&highlight=rosdi+bin+abdul+hamid#post917847[url][/url]
    http://www.wangcyber.com/forum/sembang-umum/6559-kongsi-rahsia-dikala-anda-perlukan-wang.html

    kan best klu aku boleh reply twisted

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by blackrose on Tue 10 Jun 2008, 4:04 pm

    registerlah dulu hunter...
    mane tau leh promosi skalik kat situ...


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by hunter_ad79 on Tue 10 Jun 2008, 4:21 pm

    blackrose wrote:registerlah dulu hunter...
    mane tau leh promosi skalik kat situ...

    erm.. nanti aku try reg lg skali senyumm

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 3:33 am

    ajidss wrote:ape yang korang nak tahu tentang diri korang???cube bagitau sikit???
    aku nak tau sama ada aku nie rajin keje ke idak.. hehee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 5:14 pm

    aku nak tau pasal aper arr?

    Sponsored content

    marah Re: apa yang korang nak tahu??

    Post by Sponsored content Today at 8:09 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 8:09 pm