JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Korang Penah salah send sms tak?

    Share

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Korang Penah salah send sms tak?

    Post by ijakstory on Mon 15 Sep 2008, 7:48 am

    haa.. memang haru biru kalau salah send sms kepada pihak ketiga..

    korang penah kantoi kan? mehlaa kiter bercerita... best? sedih? keciwa? malu giler?

    criter je.. Kita orang sudi mendengarnyer..




    (aku penah salah sms kat member (sebenornyer nak send kat bini), pasal tak hafal nak beli pakaian dalam bini aku... huii.. majal! tergolek2 member aku tu tergelak..)

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 8:32 am

    Penah juga, salah send kat member lain...Malu plak,semua owg tau pasal kandungan sms tue,siap kena gelak + bantai plak....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 9:30 am

    sama lar. Penah salah sms kat musuh member. Dah lar sms pasal rahsia member. Puas nak cover smula

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 9:31 am

    rasdin17 wrote:sama lar. Penah salah sms kat musuh member. Dah lar sms pasal rahsia member. Puas nak cover smula


    malu pon ada....p bila kenang2 balik,mesti nak gelak...Nasib member da lupa pasal sms tue... hehe hehe

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 9:41 am

    malu pon ada....p bila kenang2 balik,mesti nak gelak...Nasib member da lupa pasal sms tue... hehe hehe[/quote]

    kalo malu jer xpe. Nie siap ada yang gaduh. Kalo salah anta kat awek lain lagi lar haru. Dah salah buh nama. MMg perang bsar nanti

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 9:45 am

    rasdin17 wrote:malu pon ada....p bila kenang2 balik,mesti nak gelak...Nasib member da lupa pasal sms tue... hehe hehe

    kalo malu jer xpe. Nie siap ada yang gaduh. Kalo salah anta kat awek lain lagi lar haru. Dah salah buh nama. MMg perang bsar nanti[/quote]

    ades ,gaduh besar plak...nasib tak btarik rambut wakaka wakaka

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by blackrose on Mon 15 Sep 2008, 9:57 am

    aku rasa...aku tak pernah salah sms... hmm
    sebab aku jarang bersms...
    dgn hubby aku pon...hubby aku tak suka sms...

    tp kalo org yg hantar salah msg kat aku bnyklah haha
    siap tanye.. "ko berniaga tak mlm ni?" haha
    apalah yang aku nak niagakan haha

    tp biasanya aku tak layan...aku wat dek jek haha
    biasanya kalo org yg sms aku tanye kabar pastu tanye aku "kenal tak ni siapa?"
    mmg kompem aku tak layan...
    kalo nak sms aku...sms betul
    jgn berteka-teki haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 11:06 am

    ades ,gaduh besar plak...nasib tak btarik rambut wakaka wakaka[/quote]

    Mmg bahaya slah sms nie. Kekadang ada jer dpat sms nombor x tahu. Mlas jer nak jawap takut perangkap. kang kantoi2 kena cop mengatal or melayan

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 11:16 am

    rasdin17 wrote:ades ,gaduh besar plak...nasib tak btarik rambut wakaka wakaka

    Mmg bahaya slah sms nie. Kekadang ada jer dpat sms nombor x tahu. Mlas jer nak jawap takut perangkap. kang kantoi2 kena cop mengatal or melayan[/quote]


    dulu aku penah kantoi ngan skandal2 aku..ades,p nasib dpt cover wakaka

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 11:42 am

    dulu aku penah kantoi ngan skandal2 aku..ades,p nasib dpt cover wakaka[/quote]

    Pergh mantap. pom skang mmg cergas. Kekadang just nak test market. Dulu dpat awek cemburu. Slalu jer dia test guna no member dia. Mana lar tahu teu membe dia

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 11:55 am

    rasdin17 wrote:dulu aku penah kantoi ngan skandal2 aku..ades,p nasib dpt cover wakaka

    Pergh mantap. pom skang mmg cergas. Kekadang just nak test market. Dulu dpat awek cemburu. Slalu jer dia test guna no member dia. Mana lar tahu teu membe dia[/quote]

    saja nak test dia cemburu ke tak la tue?

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 12:39 pm

    Tapi pnak kantoi gak. Nak wat mcm mana. X daya kalo sehari kena jawap 50 sms. Kita pun ada keje kena wat

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 12:44 pm

    rasdin17 wrote:Tapi pnak kantoi gak. Nak wat mcm mana. X daya kalo sehari kena jawap 50 sms. Kita pun ada keje kena wat

    betol juga tue,,kita pon da kej juga nak buat..p at least kekantoian tu tak terserlah....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 12:50 pm

    kaLO kantoi cari jer awek lain. Tapi kalo guna sms muka x ensem xpe janji ayat power mcm ijak

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 1:11 pm

    rasdin17 wrote:kaLO kantoi cari jer awek lain. Tapi kalo guna sms muka x ensem xpe janji ayat power mcm ijak


    kecian ijak,dari tadi nama ijak di sebut2...Hero tamil ni,

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 1:42 pm

    bkn stakat tamil jer hero latin skali. Tapi kalo orang pemalu sms jadi penganti diri

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by kalau on Mon 15 Sep 2008, 1:54 pm

    so far, tak penah aku salah send sms......pasal aku cek tol2 kalo aku nak hantar sms tue....

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Mon 15 Sep 2008, 2:15 pm

    rasdin17 wrote:bkn stakat tamil jer hero latin skali. Tapi kalo orang pemalu sms jadi penganti diri

    btol juga ni...sms pganti sebagai cover malu p jangan la sampai kantoi salah sms plak...Member aku pon penah kantoi kat aku, nasib aku tak bagitaw wife dia pasal kekantoian sms tue... wakaka wakaka klo tak jadi perang dunia ke 3

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Mon 15 Sep 2008, 2:59 pm

    bagus slamatkan rumahtangga orang. ker member ada hati kat lady. Ayat orang kahwin lagi menusuk kalbu sbb pengalaman

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by azaleadz on Mon 15 Sep 2008, 9:23 pm

    pernah.. hehe.. nak antar kat cik abg. tp terhantar kat kawan.. sib baik masa tu kat umah kawan tu.. dia tanya nape hantar sms kat akak? wahehe.. malu.. suh dia cepat2 delete.. razz

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by kalau on Mon 15 Sep 2008, 9:39 pm

    lady pink wrote:
    rasdin17 wrote:bkn stakat tamil jer hero latin skali. Tapi kalo orang pemalu sms jadi penganti diri

    btol juga ni...sms pganti sebagai cover malu p jangan la sampai kantoi salah sms plak...Member aku pon penah kantoi kat aku, nasib aku tak bagitaw wife dia pasal kekantoian sms tue... wakaka wakaka klo tak jadi perang dunia ke 3

    aku hantar sms ngan ko boley tak?

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by mebenk2u on Tue 16 Sep 2008, 1:40 am

    hantar ler kalau..pastu kat ending ko cakap jer sengaja salah hantar.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by ijakstory on Tue 16 Sep 2008, 8:25 am

    send punya send.. terhantar kat awek lama... ohhh... tidak...

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 9:28 am

    rasdin17 wrote:bagus slamatkan rumahtangga orang. ker member ada hati kat lady. Ayat orang kahwin lagi menusuk kalbu sbb pengalaman


    bukan la, member lady tu da pasang lebih,t'hantar mesej tu kat lady... hehe hehe pastu lady forward balik msg tu kat die,kekantoian besar plak member lady tu....harap je kej besar2 p hampeh

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 9:36 am

    bukan la, member lady tu da pasang lebih,t'hantar mesej tu kat lady... hehe hehe pastu lady forward balik msg tu kat die,kekantoian besar plak member lady tu....harap je kej besar2 p hampeh[/quote]

    Nak hampeh x kira pangkat. Kalo pangkat bsar gatai xpe lagi sbb ada duit. Kalo yang xde duit gatai lagi truk. X sian anak bini kat umah ker

    Sponsored content

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by Sponsored content Today at 2:09 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 2:09 am