JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by ajidss on Sun 06 Jul 2008, 4:36 pm

    sini nak tanya pada korang semua..bagus ke sebagai warga internet ini mempunyai blog??

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by ajidss on Sun 06 Jul 2008, 5:50 pm

    hello dan salam sejahtera pada kawan semua..

    kat sini nak test imagination korang semua boleh???

    kalau ok korang bagi bintang (*)
    kalau okies korang bagi bintang (**)
    kalau mantap korang bagi bintang (***)
    kalau power korang bagi bintang (****)
    kalau tak terkata korang bagi bintag (*****)

    ok..sekarang boleh tengok dekat SINI untuk pemilihan bintang korang dan jangan lupa komen dekat sini ok affraid

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by Adiex on Sun 06 Jul 2008, 6:34 pm

    uhmm website mane ye? juniorim.com ker?

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by ijakstory on Sun 06 Jul 2008, 9:19 pm

    rahsia blog.. bukan sesuai tukar ke seksyen General ke?

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by ijakstory on Sun 06 Jul 2008, 9:21 pm

    opps lupa.. aku bagi satu bintang

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by blackrose on Mon 07 Jul 2008, 8:04 am

    aku dgn murah hati bagi *
    belom bnyk item lg haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by blackrose on Mon 07 Jul 2008, 8:08 am

    ada pro & con dia...
    yg bagusnya boleh share ilmu dan pengetahuan...software2 free ke haha
    tp yg tak bagusnya mempergunakan blog sebagai media utk benda2 yg tak bagus..
    malunye

    aku sendiri teringin nak ada blog tp tak tahu nak letak ape kat blog haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by sara on Mon 07 Jul 2008, 11:31 am

    bagus untuk memberi pandangan dan pendapat..sekarang dah ramai yang mempunyai blog tidak kira apa pekerjaannya status..cikgu ke..doktor..pelajar..

    dah banyak yang menggunakan blog sebagai tempat untukmelahirkan pendapat dan idea..juga berkongsi maklumat


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by cik_fara on Tue 08 Jul 2008, 2:22 am

    bagus kot sebab de tempat leh luahkan perasaan...
    mana lah tau kawan2 dah tak nak dengar masalah kita lagi
    tempat kita berkongsi suka dan duka
    dan yang duka itu boleh di ambil pengajaran oleh pembaca yang lain...

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    korang dah beli dah???

    Post by ajidss on Thu 10 Jul 2008, 10:06 am

    asalamualaikum dan salam sejahtera

    ok,sebelum tu saa nak tanya la kat korang..korang dah beli dah e-book rahsia blog dari saya??kalau belum cepat-cepat la..hehehe..:grin:



    bukan apa..sebab nanti suatu hari nanti mesti korang terkejut di sebalik ebook itu..aku rasa korang semua akn terkilan pada suatu hari nanti jika melepaskan e-book ni..(aku just nak peringat je)..kalau satu hari aku tak layan nanti jangan marah aku pulak..aku dah cakap awal-awal ni..hehehe

    ok..bukan apa..meh aku cerita sikit apa kelebihan yang aku dapat melalui ebook itu dan kenapa aku tak buat promosi lagi secara besar-besaran..

    1)aku tengah mensetupkan website aku tu dengan sebaik mungkin

    2)aku dapat tawaran daripada Krew rahsia internet untuk menyebarkan kepada 40,000 orang melalui emel(dalam proses set up)

    3)aku dapat tawaran untuk meletakan testimonial didalam website Rahsia internet(dalam proses set up)

    4)aku mendapat tawaran 1/2 jam berjumpa dengan irfan khairi(dalam proses untuk temu janji)

    5)e-book aku itu sedang di review oleh telaga biru(pembuat buku Irfan Khairi dan dalam proses pengkajian)

    6)system affiliate dalam proses pembikinan-aku nak bagi 50% sape yang joind program aku ni

    ok..seingat aku, setakat ni la..yang aku tengah bekerja kuat sekarang(sampai tak tidur malam),untuk menjadikannya realiti..

    jadi aku suggest korang beli la dulu,sebelum harga melonjak naik..ni adalah kerana sebab-sebab kat atas:grin: tu..

    p/s:program affiliate jangan korang join dulu sehingga aku beritahu k..:sad:

    website:[URL="www.blograhsia.com"]BLOG RAHSIA[/URL]

    Sponsored content

    Re: [ASK] bagi bintang untuk website ini!!!!

    Post by Sponsored content Today at 12:56 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 12:56 pm