JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Korang Penah salah send sms tak?

    Share
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 9:43 am

    rasdin17 wrote:bukan la, member lady tu da pasang lebih,t'hantar mesej tu kat lady... hehe hehe pastu lady forward balik msg tu kat die,kekantoian besar plak member lady tu....harap je kej besar2 p hampeh

    Nak hampeh x kira pangkat. Kalo pangkat bsar gatai xpe lagi sbb ada duit. Kalo yang xde duit gatai lagi truk. X sian anak bini kat umah ker[/quote]

    member aku ni kej besar2, tu ar dok membazir duit je nak pasang lebih..Yang penting sendri pandai buat sendri pandai simpan ar....


    kalau wrote:
    lady pink wrote:
    rasdin17 wrote:bkn stakat tamil jer hero latin skali. Tapi kalo orang pemalu sms jadi penganti diri

    btol juga ni...sms pganti sebagai cover malu p jangan la sampai kantoi salah sms plak...Member aku pon penah kantoi kat aku, nasib aku tak bagitaw wife dia pasal kekantoian sms tue... wakaka wakaka klo tak jadi perang dunia ke 3

    aku hantar sms ngan ko boley tak?

    mcm la ko tak penah sms ngan aku,klo mem ko taw memang ko kena masak pas ni... wakaka wakaka wakaka
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 12:09 pm

    ooo kalau slalu sms lady nie. anta skali ucapan raya
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 12:42 pm

    rasdin17 wrote:ooo kalau slalu sms lady nie. anta skali ucapan raya


    ucapan raya lambat lagi ar hehe
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 1:12 pm

    lady x sms pun kat rasdin
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 1:16 pm

    nanti la buat ucapan raya ngan rasdin....
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 1:20 pm

    anta skali kuih dan duit raya
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 1:25 pm

    bole juga,klo rashid nak p bayar dulu la...modal aku nak kirim lagi tue
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 2:02 pm

    buat baik masa posa byk pahala
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:05 pm

    pandai ko ye rasdin....
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 2:20 pm

    mana ada pandai . bijak skit jer
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:21 pm

    bijak sikit je...banyak2 tak de ke? he he
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 2:22 pm

    mana bleh. Banyak benda keene blajar lagi. Nanti lady ajar bab tender lar ek
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:23 pm

    bole tak de masalah,p kena bagi bayar yuran...
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 2:36 pm

    blum ajar dah mintak pengeras
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:36 pm

    besa la rasdin,nak blajar ke tak nak ni? ha ha ha
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 2:37 pm

    apa pakej yang ada
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:39 pm

    he he...aku gurau je la...p klo ko da benda nak tanya pasal tender bole juga,p klo da benda aku tak taw jgn mare k sebab aku masih juga baru dalam bab2 tender ni...Banyak benda kena blajar
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 2:41 pm

    aku langsung x tahu. bartender tahu la
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:41 pm

    he he...ko ni buat lawak tul la,
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 2:43 pm

    mana ada. Kalo orang knal mesti ckp rasdin serious bangat
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:44 pm

    kenapa serius banget?
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by rasdin17 on Tue 16 Sep 2008, 2:45 pm

    jadi jaga kena serious
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:46 pm

    O kena serius....takut plak,he he

    p/s:kita da offtopic,mana cite salah sms ni...he he
    avatar
    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by iris87 on Tue 16 Sep 2008, 2:48 pm

    hmmm..pernah salah send..pastu minta maaf ler..n wat dunno..huhuhu
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by lady pink on Tue 16 Sep 2008, 2:49 pm

    antar kat sapa tu iris?

    Sponsored content

    Re: Korang Penah salah send sms tak?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed 23 Aug 2017, 1:59 pm