JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Hari ahad korang selalu buat ape?

    Share
    avatar
    Bahulu Manis
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 567
    Age : 29
    Location : Pengkalan Chepa, Kelantan
    JGR : 1110
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-18

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by Bahulu Manis on Thu 28 Aug 2008, 5:46 pm

    hari ahad aku mangun awal g kelas.....
    uwaaaaaa.... huhu


    _________________

    http://www.bahulumanis.blogspot.com
    Dapat gak tambah satu post lagi arini
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 34
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by rasdin17 on Thu 28 Aug 2008, 5:49 pm

    kat kelantan ahad keje ek. hari ahad mmg best nak berehat. Rose pandai ker masak daging kuda masak rendang dendeng?
    avatar
    daviddol
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 9
    Age : 41
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-28

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by daviddol on Thu 28 Aug 2008, 5:57 pm

    Hari sabtu malam tgk bola..sampai larut malam...
    jadi hari minggu...buat tahi matalah...tido sampai tghr...hehe
    avatar
    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by azaleadz on Thu 28 Aug 2008, 7:48 pm

    ahad ni dating ler.. heee.. tp merdeka.. mm.. nak gi mane tah.. hmmm.. pas ni sebulan la x jumpa.. :)
    avatar
    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 38
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by ijakstory on Fri 29 Aug 2008, 1:56 am

    azaleadz wrote:dating ler.. heee.. tp merdeka.. mm.. nak gi mane tah..

    jalan2 ajak pi umah tok kadi pun boleh..
    alaaa, sekadar bertanya khabar .. haha
    avatar
    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 37
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by blackrose on Fri 29 Aug 2008, 7:39 am

    Bahulu Manis wrote:hari ahad aku mangun awal g kelas.....
    uwaaaaaa.... huhu
    eh..t.ak cuti merdeka ke adik? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~

    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by lady pink on Fri 29 Aug 2008, 8:03 am

    ahad ni merdeka kan? sambut hari merdeka kat mana ye?erm,blom putuskan
    avatar
    daviddol
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 9
    Age : 41
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-28

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by daviddol on Fri 29 Aug 2008, 11:05 am

    lady pink wrote:ahad ni merdeka kan? sambut hari merdeka kat mana ye?erm,blom putuskan
    kita sambut merdeka sama2 nak tak Lady...hehe...lepas tu tgk wayang...malam tgk bung api...
    avatar
    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 108
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by lady pink on Fri 29 Aug 2008, 2:03 pm

    daviddol wrote:
    lady pink wrote:ahad ni merdeka kan? sambut hari merdeka kat mana ye?erm,blom putuskan
    kita sambut merdeka sama2 nak tak Lady...hehe...lepas tu tgk wayang...malam tgk bung api...

    ko jauh la,klo tak dapat lepak ngan lady kat swk...kih kih
    avatar
    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by mebenk2u on Sat 30 Aug 2008, 4:21 am

    aku pun jauh lady..kalau tak mesti kita dapat bersorak-sorai di dataran.. yeaaa


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.
    avatar
    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by azaleadz on Sat 30 Aug 2008, 8:46 pm

    malam ni dah tentu sesak di dataran merdeka.. yg sedih tu time2 maghrib plak diorg sebok berkumpul.. esok dah tentu sesak lagi.. huuuu~ baru tingat nak ajak gi sogo.. uuuu.. dah sah2 laa lrt ngan star sesak ngan manusia.. waaa.. melepas nak soping kat sogo.. razz
    avatar
    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 37
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by blackrose on Sun 31 Aug 2008, 12:53 am

    lha lea...tak boring ke shopping kat situ haha
    saya dah muak dah haha

    ajaklah petro gi midvalley ke...bukit bintang ke haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~

    avatar
    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 38
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by ijakstory on Sun 31 Aug 2008, 4:01 am

    blackrose wrote:lha lea...tak boring ke shopping kat situ haha
    saya dah muak dah haha

    ajaklah petro gi midvalley ke...bukit bintang ke haha

    huii eksyen ner dia.. lala tempat memahal jer dia tunjuk... hmm1 (tahulah orang tu dah kayo.. kehkehkeh haha )

    lea nak singgah sogo ke , atau nak usha baju wedding kat depan sogo tu.. hehe..
    avatar
    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 30
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by ajidss on Sun 31 Aug 2008, 11:10 am

    aku??kalau takde kerja bermain internet je lah..hehehehehe senyumm
    avatar
    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 37
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by blackrose on Sun 31 Aug 2008, 12:04 pm

    ijakstory wrote:
    huii eksyen ner dia.. lala tempat memahal jer dia tunjuk... hmm1 (tahulah orang tu dah kayo.. kehkehkeh haha )

    lea nak singgah sogo ke , atau nak usha baju wedding kat depan sogo tu.. hehe..
    wakakakaka...haha
    takdelah...mane ada kayo haha

    yelah..seskali bertukar anginlah..
    datinglah kat tempat lain pulak..
    sekali lg diingatkan jak...untuk dating...bkn utk shopping ok haha

    kalo shopping petaling street lg murah haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~

    avatar
    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by azaleadz on Sun 31 Aug 2008, 8:51 pm

    rose..
    heee.. kitorg dlm2 byk tempat dating lom jejak lagi ke sogo.. hee.. x smpt pun td.. gi pavilion.. hehehe..

    ijak..
    yg depan sogo tu kan? heee.. insya'Allah tunggu laa hujung2 tahun ni kot baru jejak ke sana.. heee.. doa2 laa.. razz

    kitorg byk2 tempat dating paling senang dating kat giant dekat umah lea je.. ahhaha
    avatar
    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 37
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by blackrose on Sun 31 Aug 2008, 11:11 pm

    owh...belom pernah dating kat sogo...
    nak dating kat air terjun sogo tu ke? heheheh haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~

    avatar
    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by azaleadz on Mon 01 Sep 2008, 12:15 am

    xde aa.. aritu ngat nak cari baju raya kat sogo.. pastu x jadi.. beli kat jj w.maju jer.. eee.. haha
    avatar
    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by mebenk2u on Mon 01 Sep 2008, 2:48 am

    dating kat lowyat xleh ker? Sambil dating sambil terpegun tengok harga accessories pc yg murah2 tue.. senyum

    Aduhai..bila lagi aku berpeluang ke Kay El..lama dah tak jenguk lowyat.. ish ish


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.
    avatar
    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 37
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by blackrose on Mon 01 Sep 2008, 11:29 am

    azaleadz wrote:xde aa.. aritu ngat nak cari baju raya kat sogo.. pastu x jadi.. beli kat jj w.maju jer.. eee.. haha
    mesti sedondon tu baju raya tu haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~

    avatar
    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by azaleadz on Mon 01 Sep 2008, 11:57 am

    mebenk2u wrote:dating kat lowyat xleh ker? Sambil dating sambil terpegun tengok harga accessories pc yg murah2 tue.. senyum

    Aduhai..bila lagi aku berpeluang ke Kay El..lama dah tak jenguk lowyat.. ish ish

    la.. pi lowyat watper.. heee.. lama x pi sana pun.. hehehe.. nak dating pun x syiok aa kat lowyat.. ramai manusia.. kalau nak cari accessories utk pc nanti laa kami pi.. hehehe
    avatar
    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by azaleadz on Mon 01 Sep 2008, 11:59 am

    blackrose wrote:
    azaleadz wrote:xde aa.. aritu ngat nak cari baju raya kat sogo.. pastu x jadi.. beli kat jj w.maju jer.. eee.. haha
    mesti sedondon tu baju raya tu haha

    sedondon? uu.. tahun depan la baru sedondon.. :) hee.. tak beli pun baju melayu utk dia.. razz
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Tue 16 Sep 2008, 3:46 pm

    hari ahad, lepas setel semua keje umah, aku dok main ps2 ngan main forum.. tengok la pada mood hari tu...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Tue 16 Sep 2008, 3:54 pm

    reez80 wrote:hari ahad, lepas setel semua keje umah, aku dok main ps2 ngan main forum.. tengok la pada mood hari tu...


    eleeee....paling tak pun berporum.....cam aku....
    avatar
    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by mebenk2u on Tue 16 Sep 2008, 5:43 pm

    berporumlah sampai jadi terkenal macam kalau... haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    Sponsored content

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed 23 Aug 2017, 2:07 pm