JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Hari ahad korang selalu buat ape?

    Share

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by ijakstory on Tue 16 Sep 2008, 9:20 pm

    cuci keter...

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by spatt on Tue 16 Sep 2008, 10:04 pm

    makan, maen game, on9, donlod movie, tdo....

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Wed 17 Sep 2008, 6:29 am

    kalau wrote:
    reez80 wrote:hari ahad, lepas setel semua keje umah, aku dok main ps2 ngan main forum.. tengok la pada mood hari tu...


    eleeee....paling tak pun berporum.....cam aku....
    ko memang tak leh tgk aku melayan sorang2... mesti kepong punya.... partner la katakan.. caya la kalau... yeaaa yeaaa

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by rasdin17 on Thu 18 Sep 2008, 10:02 am

    femes rupanya bro kalau nie. Nie ada plak tagteam dia skang. Arie ahad mesti conquer lar

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 1:30 pm

    ari ahad kite pn dtg cni gk ar rasdin kalo cmni... haha

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 5:08 pm

    kalau leh tido.. dah tentu ahad adalah harinya... aman aje rasa...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 7:08 pm

    reez80 wrote:
    kalau wrote:
    reez80 wrote:hari ahad, lepas setel semua keje umah, aku dok main ps2 ngan main forum.. tengok la pada mood hari tu...


    eleeee....paling tak pun berporum.....cam aku....
    ko memang tak leh tgk aku melayan sorang2... mesti kepong punya.... partner la katakan.. caya la kalau... yeaaa yeaaa

    aku kan outrider ko.....cam ko jadi outrider aku gak..kan? senyumm

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 7:27 pm

    kalau wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:
    reez80 wrote:hari ahad, lepas setel semua keje umah, aku dok main ps2 ngan main forum.. tengok la pada mood hari tu...


    eleeee....paling tak pun berporum.....cam aku....
    ko memang tak leh tgk aku melayan sorang2... mesti kepong punya.... partner la katakan.. caya la kalau... yeaaa yeaaa

    aku kan outrider ko.....cam ko jadi outrider aku gak..kan? senyumm

    hehehe.. kena hari ahad nie... pakai turbo la aku gamaknya...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 7:28 pm

    aper la.....ko rilex2 la hari minggu nih.....tenangkan pikiran dan minda.....tak gitu ker?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 7:32 pm

    aku rasa yang dah ada dalam nie je macam tak tenang fikiran.. cuba ko baca kat tanah aku.. hehehe.. kena blacklist kita ooo.... ahad nie.. hehehe... kalau tren macam nie aje.. habis la.a...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 7:36 pm

    reez80 wrote:aku rasa yang dah ada dalam nie je macam tak tenang fikiran.. cuba ko baca kat tanah aku.. hehehe.. kena blacklist kita ooo.... ahad nie.. hehehe... kalau tren macam nie aje.. habis la.a...

    adess....payah gak kalo camnih.......rehat jer la hari minggu nih.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 7:39 pm

    kalau wrote:
    reez80 wrote:aku rasa yang dah ada dalam nie je macam tak tenang fikiran.. cuba ko baca kat tanah aku.. hehehe.. kena blacklist kita ooo.... ahad nie.. hehehe... kalau tren macam nie aje.. habis la.a...

    adess....payah gak kalo camnih.......rehat jer la hari minggu nih.......
    kalau ko nak rehat, aku set je.... rempit sorang2 mana best....

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 7:40 pm

    woi....apa maksud ko kene blacklist tue?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 8:26 pm

    kalau wrote:woi....apa maksud ko kene blacklist tue?
    biler aku ngan ko join, tetiba depa aktif giler... hehehee... kaalu aku masuk pakai nick lain nie, depa tak sedar lagi nie.. heheee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 6:21 pm

    reez80 wrote:
    kalau wrote:
    reez80 wrote:aku rasa yang dah ada dalam nie je macam tak tenang fikiran.. cuba ko baca kat tanah aku.. hehehe.. kena blacklist kita ooo.... ahad nie.. hehehe... kalau tren macam nie aje.. habis la.a...

    adess....payah gak kalo camnih.......rehat jer la hari minggu nih.......
    kalau ko nak rehat, aku set je.... rempit sorang2 mana best....

    ok......hari minggu siang nih, kiter rehat...........malam.......kiter start......amacam......ok tak?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 8:23 pm

    kalau wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:
    reez80 wrote:aku rasa yang dah ada dalam nie je macam tak tenang fikiran.. cuba ko baca kat tanah aku.. hehehe.. kena blacklist kita ooo.... ahad nie.. hehehe... kalau tren macam nie aje.. habis la.a...

    adess....payah gak kalo camnih.......rehat jer la hari minggu nih.......
    kalau ko nak rehat, aku set je.... rempit sorang2 mana best....

    ok......hari minggu siang nih, kiter rehat...........malam.......kiter start......amacam......ok tak?
    aku on aje... siang malam pun boleh pok...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 8:30 pm

    aku on kalo ko on........tapi siang hari minggu nih aku nak rehatkan leptop aku nih......kan meletup lak..........memanjang 24/7........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 8:38 pm

    kalau wrote:aku on kalo ko on........tapi siang hari minggu nih aku nak rehatkan leptop aku nih......kan meletup lak..........memanjang 24/7........

    hehehe.. enjin dah panas dah kan.. ahad nie kita bukak trek la.. hehehe...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Sat 20 Sep 2008, 3:00 pm

    reez80 wrote:
    kalau wrote:aku on kalo ko on........tapi siang hari minggu nih aku nak rehatkan leptop aku nih......kan meletup lak..........memanjang 24/7........

    hehehe.. enjin dah panas dah kan.. ahad nie kita bukak trek la.. hehehe...

    ok....nanti aku siap kan sumer peralatan utk wat litar hari minggu nih........ko jgn lak nak escape..........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 1:20 am

    aess...ko berdua ni..esok aku nak tengok..camner kwg brforum kat sini..aku nak tengok yg luarbiasa punya...wokeh?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 1:42 am

    hehehe........no problem nyer.......

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 1:43 am

    aku tunggu jer...woii kengkawan JG..esok ada spesel occasion...on9 esok yer? haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 1:47 am

    hehehe.........aku ngan reeezy tunggu............

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by reez80 on Sun 21 Sep 2008, 4:29 am

    macam2 menda leh buat... salah satunya merempit di mana2 yang dirasakan sesuai...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by kalau on Tue 23 Sep 2008, 7:59 am

    tak leh merempit kat sini, tempat lain melambak tue.......hehehe.....best ga hari minggu nih.........

    Sponsored content

    serius Re: Hari ahad korang selalu buat ape?

    Post by Sponsored content Today at 12:31 am


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 12:31 am