JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Apa korang buat klu tak ble tido

    Share

    kasimo
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 72
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-28

    info Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by kasimo on Mon 29 Sep 2008, 3:47 am

    dah pukul 2.48 nii... mata tak ble tido lagi... selalunya apa korang buat klu jadi macam aku sekarang ni... hmm1

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by cik_fara on Mon 29 Sep 2008, 4:44 am

    selalunya duduk depan pc layan forum tak pon update blog...
    kalau tak pon tgk tv sesambil layan lagu... hehe

    kasimo
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 72
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-28

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by kasimo on Mon 29 Sep 2008, 5:15 am

    aku nak layan forum takde pun post baru.... sekarang ni tengah layan 3 forum.... nak update blog aku takde blog....

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by blackrose on Mon 29 Sep 2008, 8:04 am

    kalo aku...(org yg dah kawen)
    mesti boleh tido punyelah haha
    tp kalo tak leh tido...aku biasanya tengok tv ke...
    ataupon online ke...(tp aku jarang online malam)


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    kasimo
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 72
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-28

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by kasimo on Mon 29 Sep 2008, 8:22 am

    aku sampai sekarng tak ble tido.... sekarang best ramai orang online.... ramai kawan dah...

    Sambil layan lagu ACAB

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by ayuinamiey on Mon 29 Sep 2008, 10:26 am

    ayu kalo x leh tido....sambil2 baring 2,ayu main game..kalo x main game..ayu online internet..ayu guna hp je utk online..so...nanti kalo ngantuk,biarkan je la hp tu...nanti dia akan off sdr.tp sllunya ayu mmg bleh tido..kalo xleh tido 2..biasanya di sbbkan hby ayu outstsn kt luar..tp,klo dia marah pun ayu xleh nak tido gak.msti kena pujuk dia n mx maaf smpai dia dh ok baru ayu leh tido.kalo x,kang2 jaga..kang2 jaga..ayu pyh nak tido kalo dia xde kt sblah..hahaha..jgn salah faham rrrrr...... lala ...mmg dh tabiat kot......

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by azaleadz on Mon 29 Sep 2008, 11:30 am

    hmm.. kalo xleh tido. ngadap pc.. baca citer2 baru kat blog2.. update blog.. tu pun kalo rajin.. kalo tak pun ngadap je la apaper yang patut.. mm.. nak kaco cik abg.. kang ngamuk plak.. hehe.. tp kadang dia x tido.. sms je la ngan dia sampai tertido..

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 1:45 pm

    kalau xleh tido aku kira2 sheeps entering the gate dalam otak..sampai 500 aku dah tertido dah.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by rasdin17 on Mon 29 Sep 2008, 1:47 pm

    mebenk2u wrote:kalau xleh tido aku kira2 sheeps entering the gate dalam otak..sampai 500 aku dah tertido dah.. haha

    Meben mmg bijak. Siap boleh kira kambing lopat pagar. Patut lama x nampak. JADI tauke kambing rupanya

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 1:51 pm

    hahaha...memang tokey kamben..lepas aku kira cukup 500 aku akan jual kat tokey pasar tani dalam mimpi aku..hehe..
    p/s:lajunya ko merempit rasdin..hehehe..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by rasdin17 on Mon 29 Sep 2008, 1:53 pm

    den kalo x bleh tido tengok tv atau baca sampai tertido

    p/s post staakt 2 @ 3 jer sehari lar meben

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 2:01 pm

    aku pun baca buku kekadang..

    oklah tue rasdin..at least ko masih ada..
    spatt jer dah menghilang entah ke mana..

    haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by rasdin17 on Mon 29 Sep 2008, 2:02 pm

    kalo x bleh tido gak pi bawak keta round bandar pastu cuci mata

    p/s spattxde sbb iris pun xde huhu huhu

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 2:04 pm

    rasdin17 wrote:kalo x bleh tido gak pi bawak keta round bandar pastu cuci mata

    p/s spattxde sbb iris pun xde huhu huhu

    samalah.... huhu huhu


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by rasdin17 on Mon 29 Sep 2008, 2:09 pm

    esok mesti lagi sunyi

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 2:11 pm

    rasanya begitu ler..sumer dah kat kampung..
    sibuk beli brg, layan anak2 buah, sedara mara yg berkunjung etc..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by rasdin17 on Mon 29 Sep 2008, 2:17 pm

    ada orang ckp esok raya. Aku esok baru nak balik kg. Meben x balik kg?

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 2:20 pm

    Dah kat kampung..Ni terpaksa gi pekan baru ada line internet..sarawak beb..ketinggalan dari segi liputan..gprs pun tak dapat..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by rasdin17 on Mon 29 Sep 2008, 2:22 pm

    kat kampung tenang n senang tido. Tau meben balik naik flight

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 2:28 pm

    kalau dalam flight aku mmg tak tido..aku suka tengok laut yg membiru kat bawah..sebab tu naik flight kena cepat2 supaya dpt duduk tepi tingkap..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by rasdin17 on Mon 29 Sep 2008, 2:30 pm

    mesti flight air asia. Aku naik bus pun xbleh tido. Masa blaja mmg pyah tido. masa keje snang tido sbb pnat n banyak pikir

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 2:32 pm

    yup..biasa aku naik air asia jer..nak pakai mas buang luit jer..baik save utk beli barang..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kasimo
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 72
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-28

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by kasimo on Mon 29 Sep 2008, 2:33 pm

    aku klu naik flight 10 minit jak trus tido.... Tak sanggup menghadapi kebosanan dalam flight 2 jan 45 minit tu...

    p/s klu semua balik sapa nak temana aku


    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by mebenk2u on Mon 29 Sep 2008, 2:34 pm

    kasimo wrote:aku klu naik flight 10 minit jak trus tido.... Tak sanggup menghadapi kebosanan dalam flight 2 jan 45 minit tu...

    p/s klu semua balik sapa nak temana aku


    ada lagi kami ni ha..kalau kampung2 semenanjung ni biasa masih dpt on9 lagi..jangan takut.. senyum


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by rasdin17 on Mon 29 Sep 2008, 2:36 pm

    xkan kasimo x bleh tido sampai lpas raya. Ada orang ckp kalo x belh tido makna dah bleh kahwin

    Sponsored content

    info Re: Apa korang buat klu tak ble tido

    Post by Sponsored content Today at 12:57 pm

      Similar topics

      -

      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 12:57 pm