JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Share

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by blackrose on Fri 18 Jul 2008, 9:23 am

    Adiex wrote:hmm.. banyak, aku wat banyaak silap dalam idop aku, kalo mase leh diundur aku nak betolkan semuanyer sedeh

    tapi kate owang life goes on, hidop mesti diteruskan hik hik haha
    silap yg mcm mana tu? boleh jelaskan secara detail?
    hehehehhe haha

    *** gurau jek haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by cik_fara on Sun 20 Jul 2008, 12:32 am

    blackrose wrote:
    cik_fara wrote:kalau masa dapat di undurkan aku tak mau men buai kat playground umah mak cik aku..... sedeh
    lha...awat??? affraid
    kalo camtu jgn main buai lg...turun ye sayang (tengok avatar fara) haha

    adalah suatu kejadian yang tak diingini sedeh

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Thu 31 Jul 2008, 3:20 am

    cik_fara wrote:
    blackrose wrote:
    cik_fara wrote:kalau masa dapat di undurkan aku tak mau men buai kat playground umah mak cik aku..... sedeh
    lha...awat??? affraid
    kalo camtu jgn main buai lg...turun ye sayang (tengok avatar fara) haha

    adalah suatu kejadian yang tak diingini sedeh

    ni mesti kes tali buaian putus lalu berlakulah adegan kepatahan gigi yang sungguh dramatik..tak gitu cik fara? senyum


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Thu 31 Jul 2008, 3:29 am

    bagi aku..kalau masa dapat diundur..aku balik masa aku mula masuk UiTM Masa tu baru habis minggu orientasi dan aku telah terjebak ke dalam kancah peROKOKan gara-gara seorang roomate yang begitu beria-ia menawarkan sebatang rokok Gudang Garam yang berbau wangi ala-ala strawberi itu.
    Entah kenapa senang jer aku menerima jemputan tersebut sampailah aku tak boleh lagi quit dari career merokok ni sekarang..
    Kalau dapat balik ke masa tu..aku nak suruh dia Get Loose Footloose! huhu


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    leto manai
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 257
    Age : 35
    Referral : mebenk2u
    JGR : 500
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-17

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by leto manai on Tue 19 Aug 2008, 2:54 am

    aku nak zaman u final year balik. ku terlepas join battle of the band kat u disebabkn ada masalah yg x dpt dielakkan. kecewa gler beb.. huhu member group pn kecewa tpksa cari ganti.

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Tue 19 Aug 2008, 3:11 am

    cian ngko..so grup ngko tu menang ke tak?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    leto manai
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 257
    Age : 35
    Referral : mebenk2u
    JGR : 500
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-17

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by leto manai on Tue 19 Aug 2008, 3:21 am

    ntah ler... aku x sanggup nak tau. coz dorang dah frust sgt. tgk dorang main pun tak sanggup. tak sampai hati nak g.

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Tue 19 Aug 2008, 3:39 am

    lain kali cari aku main dram utk korang.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    leto manai
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 257
    Age : 35
    Referral : mebenk2u
    JGR : 500
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-17

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by leto manai on Tue 19 Aug 2008, 3:47 am

    ye lah tu... kiter ukm, ngko pun kan nye knal.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 8:31 pm

    aper ni borak2 ni? lari topik... marah

    leto manai
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 257
    Age : 35
    Referral : mebenk2u
    JGR : 500
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-17

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by leto manai on Wed 20 Aug 2008, 9:47 pm

    sori, sori sembah

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 10:17 pm

    ijak sejak akhir ni garang...
    takut aku ish ish


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    leto manai
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 257
    Age : 35
    Referral : mebenk2u
    JGR : 500
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-17

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by leto manai on Wed 20 Aug 2008, 10:21 pm

    nape ekz?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 10:30 pm

    leto manai wrote:nape ekz?
    heheh...takdelah..
    biasalah tu..kan dah nak puasa..
    (jgn tanye knp lg ek leto...kang jd topik 18sx plak) haha

    rasanya aku belom pernah berkenalan dgn ko leto..
    ko belom bukak topik perkenalan kat new member kan? haha hmm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 10:33 pm

    blackrose wrote:ijak sejak akhir ni garang...
    takut aku ish ish

    garang? minyak naik... aku garang plus romantik..

    minyak turun, aku pun kembali menjadi ijakstory kembali...

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by spatt on Wed 20 Aug 2008, 11:44 pm

    aiseh, satu je ker?

    ermm....

    aku nk kembali ke semester 5 tyme kt uitm dlu 2, iaitu sblm aku di'grad'kn oleh pihak uitm... ish ish

    masih bnyk lg yg aku lum achieve kt ctu...

    sian kelab aku, dorg khlgn sorg sound engineer yg brwibawa dan berkaliber sekaligus menguburkan cita2 ku utk mng award penata bunyi terbaik kt festival budaya uitm ujung taun ni...

    huhu...

    trlajak masa, xleh undur lg..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by blackrose on Thu 21 Aug 2008, 8:58 am

    spatt wrote:aiseh, satu je ker?

    ermm....

    aku nk kembali ke semester 5 tyme kt uitm dlu 2, iaitu sblm aku di'grad'kn oleh pihak uitm... ish ish

    masih bnyk lg yg aku lum achieve kt ctu...

    sian kelab aku, dorg khlgn sorg sound engineer yg brwibawa dan berkaliber sekaligus menguburkan cita2 ku utk mng award penata bunyi terbaik kt festival budaya uitm ujung taun ni...

    huhu...

    trlajak masa, xleh undur lg..
    owh...sound engineer ek...uitm mane? tahun bila?
    saye ada kawan sound engineer jugak kat uitm... haha

    takpelah spatt..mgkin mmg takde rezeki..


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by rasdin17 on Thu 21 Aug 2008, 11:02 am

    kalo boleh nak kembali smula ke zaman blaja universiti. Masa tue biz n blaja skali. Kalo bleh nak straight blaja jer. Di sebabkan sibuk biz x aktif persatuan, blaja x score sangat n awek yang ada di kebas oleh junior.

    Cinabeng memula kat adik angkat pastu terangkat huhu blabla

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Fri 22 Aug 2008, 1:04 am

    ijakstory wrote:aper ni borak2 ni? lari topik... marah

    apa plak yg larinya..ni segmen borak la..kan bertepatan dgn masa yg dapat diundurkan lalu aku menjadi drummer band leto... haha
    jangan mare ijak kan encem... senyum


    long time no see..how's ur streamix bro?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Fri 22 Aug 2008, 1:06 am

    rasdin17 wrote:kalo boleh nak kembali smula ke zaman blaja universiti. Masa tue biz n blaja skali. Kalo bleh nak straight blaja jer. Di sebabkan sibuk biz x aktif persatuan, blaja x score sangat n awek yang ada di kebas oleh junior.

    Cinabeng memula kat adik angkat pastu terangkat huhu blabla

    ciaNnya engko..so amacam skang? dapat balik ker adik angkat tu? hmm1


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by ijakstory on Fri 22 Aug 2008, 1:20 am

    mebenk2u wrote:
    ijakstory wrote:aper ni borak2 ni? lari topik... marah

    apa plak yg larinya..ni segmen borak la..kan bertepatan dgn masa yg dapat diundurkan lalu aku menjadi drummer band leto... haha
    jangan mare ijak kan encem... senyum


    long time no see..how's ur streamix bro?

    saja je bikin gempaq.. dah nama JomGempaq kan? hehe...

    streamyx..? tunggu masa aku baling je modem ni kat sungai..

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Fri 22 Aug 2008, 1:23 am

    aku punya maxis boleh tahan plak kebelakangan ni..hari tu ingatkan nak terminate tp x jadi sbb tiba2 jer jadi stabil dan laju semacam..tiada langsung disconnection.. senyumm


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by ijakstory on Fri 22 Aug 2008, 1:33 am

    mebenk2u wrote:aku punya maxis boleh tahan plak kebelakangan ni..hari tu ingatkan nak terminate tp x jadi sbb tiba2 jer jadi stabil dan laju semacam..tiada langsung disconnection.. senyumm

    ye ker? bestnyer... tapi dia blok torrent kan.. huhu..

    aku ni gilakan torrent..

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Fri 22 Aug 2008, 3:06 am

    yup..torrent mmg xleh..
    tapi cukuplah dgn rapidshareku..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by lady pink on Sat 23 Aug 2008, 10:13 am

    ko org borak pasal apa ni?

    Sponsored content

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by Sponsored content Today at 12:30 am


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 12:30 am