JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Share

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Tue 23 Sep 2008, 8:03 am

    andaikata masa tue dapat diundurkan.......aku jadi tokey kompeni2 besar kat mesia nih........

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by rasdin17 on Tue 23 Sep 2008, 11:21 am

    masa dpat undur nak blas jasa ayah yang telah tiada

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 3:23 am

    aku nak carik jalan supaya aku kaya time muda2.. leh aku berforum aje sampai akhir hayat.. hehheee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 7:33 am

    kalo ada time machine, aku jadi admin sumer forum site yg dok ada skang.........termasuk yg ni gak........ekekekek.........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 8:49 am

    kalau dapat dari umo 10 tahun aku nak masuk forum.. dah tentu aku semakin ganas sekarang nie.. heheee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 10:49 pm

    dah jadi datuk admin ko skang ooiii........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Thu 25 Sep 2008, 12:46 am

    kalau tak moderate mana2 forum?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 12:57 am

    moderate ape nyer tue?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:15 am

    aku nak tukar bidang aku ke bidang komputer.... senang sket aku mendalami ilmu komputer nie..

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 4:25 am

    aku amik bill gates jadi apperantice aku..........biar aku jadi boss dier......yesss.....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by rasdin17 on Thu 25 Sep 2008, 11:05 am

    kalo aku nak amik warren buffet. Method dia mmg bagus

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 9:18 pm

    sumer org2 kaya kat dunia nih aku wat apperentice.......ekekekek..........kayo pokcik.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Fri 26 Sep 2008, 12:46 am

    aku nak jadi bos awal2.. senang je keje aku pastu....

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 12:55 am

    jadi king kan best.........ekekekek..........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Sat 27 Sep 2008, 5:44 pm

    kalau wrote:jadi king kan best.........ekekekek..........
    tak.. jadi kong lagi best la.. boley follow aje si king...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sat 27 Sep 2008, 5:46 pm

    jadi nie nak kena betulkan kong dan king ler? tak paham aku..hihih..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Sat 27 Sep 2008, 5:47 pm

    mebenk2u wrote:jadi nie nak kena betulkan kong dan king ler? tak paham aku..hihih..
    hehehe.. nanti ko akan paham la...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sat 27 Sep 2008, 5:50 pm

    kalau dpt undur masa aku nak kejadian aku eksiden minggu lepas tak jadi..huhu..terbang luit aku.. razz


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by ijakstory on Thu 02 Oct 2008, 5:14 am

    mebenk2u wrote:kalau dpt undur masa aku nak kejadian aku eksiden minggu lepas tak jadi..huhu..terbang luit aku.. razz

    kau eksiden? kalau macam tu..

    kalau dpt undur masa, aku nak suruh mebenk tak yah gi mana2, dok umah tido sebelum untuk mengelak kejadian eksiden tersebut

    (semuanya dah takdir tuhan..)

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Thu 02 Oct 2008, 7:59 pm

    kalo ader Delorean tue.......aku lama dah conquer sumer ISP nih.......

    RUMANDAWI
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 25
    Age : 34
    Referral : leto manai
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-31

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by RUMANDAWI on Fri 03 Oct 2008, 4:59 pm

    saya nak jadi yang terbaik.....

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Fri 10 Oct 2008, 2:34 am

    RUMANDAWI wrote:saya nak jadi yang terbaik.....

    terbaik camner tue rumandawi?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Wed 15 Oct 2008, 4:43 am

    aku nak jadi lebih nakal dari kenakalan aku sekarang.. hehhee

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Wed 15 Oct 2008, 11:37 am

    reez80 wrote:aku nak jadi lebih nakal dari kenakalan aku sekarang.. hehhee

    bila masa pulak ko nakal reez? hehehe.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by rasdin17 on Wed 15 Oct 2008, 4:43 pm

    kalo bleh undur nak terima keje misc dulu. dpat pi sudan

    Sponsored content

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by Sponsored content Today at 2:51 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 2:51 pm