JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Bisnez Yang Menguntungkan

    Share

    carjunk_boyz
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 3
    Age : 29
    Amaran :
    5 / 1005 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-12-02

    Bisnez Yang Menguntungkan

    Post by carjunk_boyz on Wed 03 Dec 2008, 1:53 am

    JOIN JER CONFIRM DAPAT CEK!

    Ceramic Business Club adalah Jenama Perniagaan yang dimiliki oleh Asia Ceramic Marketing (M) Sdn Bhd yang beroperasi di Ampang, Selangor. Syarikat ini menjalankan perniagaan trading produk dan barangan berasaskan seramik secara 'e-commerce' & 'conventional'. Keunikan Ceramic Business Club (CBC) ini ialah ianya menawarkan polisi Sell Back Option kepada mana-mana Privilege Membernya yang tidak mampu membuat penjualan produk-produk yang telah dibeli. Selain itu, CBC juga menawarkan Anugerah Kesetiaan Pembelian & Penebusan Baucer Membeli-belah dan Fast Food terkemuka seperti Giant Hypermarket, BH Petrol, Parkson, KFC dan Pizza Hut kepada setiap ahli kelab menerusi E-Mall yang disediakan khas untuk semua Distributor.

    Setelah menjadi Distributor CBC dengan keahlian RM155 seumur hidup, anda berhak membuat pembelian barangan ceramic dengan membeli mana-mana Produk Ceramic yang telah dipakejkan seperti ditunjukkan di bawah ini:

    BELI DAN JUAL BALIK
    PAKEJ A 1 TEA SET 14 pcs rm900
    -Asia Ceramic akan membeli semula produk A anda tadi pada
    harga yang lebih tinggi iaitu rm1000 (untung rm100)
    -Anugerah kesetiaan baucer kfc,pizza,giant,parkson dll rm60 dengan pembelian 4 kali berturut-turut
    -Bayaran dibuat melalui 2keping cek rm500+500 yang dihantar melalui, kurier dalam mase 10 hari bekerja dari tarikh purchase dibuat

    PAKEJ B DINNER SET 36 pcs rm1800
    -Asia Ceramic akan membeli semula produk A anda tadi pada
    harga yang lebih tinggi iaitu rm2000 (untung rm200)
    -Anugerah kesetiaan baucer kfc,pizza,giant,parkson dll rm100 dengan pembelian 4 kali berturut-turut
    -Bayaran dibuat melalui 2keping cek rm1000+1000 yang dihantar melalui, kurier dalam mase 10 hari bekerja dari tarikh purchase dibuat


    PAKEJ C DINNER SET 36 pcs + WARMER SET 15 pcs + TEA SET 14 pcs rm3800
    -Asia Ceramic akan membeli semula produk A anda tadi pada
    harga yang lebih tinggi iaitu rm4500 (untung rm700)
    -Anugerah kesetiaan baucer kfc,pizza,giant,parkson dll rm200 dengan pembelian 4 kali berturut-turut
    -Bayaran dibuat melalui 3keping cek rm1500+1500+1500 yang dihantar melalui, kurier dalam mase 10 hari bekerja dari tarikh purchase dibuat

    jadi,ape tggu lagi..
    rebutlah peluang ini dengan join serta merta tanpa berfikir panjang..
    bisnez yang tiada risiko..
    buat secara santai..
    tiada tekanan untuk menaja..
    turut berpeluang menerima bonus mingguan yang masuk tanpa henti..

    untuk maklumat lanjut..
    sila layari website ini
    http://www.jutawanceramic.com/carjunk_boyz

    atau

    ym:carjunk_boyz
    skype:forester_22

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Bisnez Yang Menguntungkan

    Post by ijakstory on Wed 03 Dec 2008, 3:39 am

    ~ edited by ijakstory ~

    Saya alihkan dari section Entrepreneur

    teruskan promosi anda

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: Bisnez Yang Menguntungkan

    Post by ZulBM on Wed 03 Dec 2008, 6:30 pm

    Soalan saya sebelum saya join:-

    Ada tak orang yg beli ceramic tu? Ada tak orang yg beli tadi tak jual kat company tu sepertimana sepatutnya?

    Selepas membeli balik dari kita, sykt ni jual barang ceramic kat mana/siapa?

    Kat mana tempat menyimpan barang2 tersebut?

    Betulkah barangan yg kita beli tu memang confirm dah ada buyer?

    Utk apa yuran keahlian RM155? Apa yg kita dapat kalau sekadar menjadi ahli? (kalau 100,000 org jadi ahli, income kat situ aje dah RM15.5 juta).

    carjunk_boyz
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 3
    Age : 29
    Amaran :
    5 / 1005 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-12-02

    Join je terus dapat cek..

    Post by carjunk_boyz on Thu 04 Dec 2008, 1:01 am

    tima kasih atas soalan anda tu..

    ok macam ni,dalam ceramic bisnez club ni..
    company akan memberi dua pilihan kepada anda..
    Trading dan sell back policy (franchise)
    Trading kite boleh beli brgn tu untuk pakai sendri mahupon jual balik pada customer anda..
    sell back policy pula,kite beri pada company untuk jualkan brgn tu dengan agreement skali..
    so,anda boleh buat pilihan..

    pasal barangan ni jual kat sape pula..
    itu kite xperlu risau kerana company mmg confirm ada buyer tersendri.dimana brgn ni kebanyakan dipasarkan diluar negara.

    untuk ape yuran keahlian rm155 tu adelah:
    -ahli medapat komisyen/bonus mingguan hasil jualan ahli CBC
    -bantuan khairat kematian untuk ahli
    -perlindungan insurans peribadi untuk ahli
    -program kebajikan masyarakat untuk ahli
    -pakej travel dan umrah dan mcam2 lagi kelebihannya..

    so,company xkaut keuntungan berjuta2 dengan pendaftaran keahlian sebnyk rm155 tersebut seperti anda sangkakan..
    bukan daftar kosong..

    so,ape lagi..
    xpayah pikir panjang lagi..
    join sekarang..
    bisnez yang tiada risiko..
    buat secara santai2 je..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Bisnez Yang Menguntungkan

    Post by Admin on Tue 09 Dec 2008, 6:56 pm

    Hello carjunk_boyz,
    Teruskan promosi anda,
    apapun next time sila buat thread baru untuk promosikan barangan sendiri ye, Anda dilarang sama sekali mengirimkan promosi kedalam thread promosi orang lain. Harap2 lepas ni benda ni dah tak berlaku lagi okay.

    Apapun, teruskan mempromosikan barangan anda
    senyumm

    Sponsored content

    Re: Bisnez Yang Menguntungkan

    Post by Sponsored content Today at 5:46 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:46 am