JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Share

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by ijakstory on Sat 23 Aug 2008, 1:50 pm

    oh lady, aku ngan mebenk borak pasal modem.. lady pakai streamyx ker?

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by spatt on Sat 23 Aug 2008, 8:59 pm

    aiseh, leh ke borak kt cni?

    aku pn nk gk join borak ngn kaki donlod, tp tmpt cm x ssuai je... haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by blackrose on Sat 23 Aug 2008, 10:25 pm

    mmg tak sesuai...
    gi lah bukak kat section computer haha
    tp nak bukak topik baru tu...
    kenalah bersesuaian dgn apa yg nak dibincangkan haha
    bukak je..topik "Download Manager" ke haha senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sat 23 Aug 2008, 10:35 pm

    ni namanya terborak..terlanjur berjumpa banyak benda yg nak disembangkan.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by ijakstory on Sat 23 Aug 2008, 10:38 pm

    kalau masa dapat diundurkan.. aku nak kenal mereka yang belum menjadi artis seperti sekarang... terutama gadis2 yang comel.. (tak kisahlaa siti ke, nora danish ker, fasha sanda ker, raja ema ke)

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sat 23 Aug 2008, 11:20 pm

    jika masa itu bisa saja ditabrak, pasti aku akan membeli sebiji vios semasa bos menghadiahkn bonus duluan... huhu


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    leto manai
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 257
    Age : 35
    Referral : mebenk2u
    JGR : 500
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-17

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by leto manai on Sun 24 Aug 2008, 12:03 am

    mebenk2u wrote:
    rasdin17 wrote:kalo boleh nak kembali smula ke zaman blaja universiti. Masa tue biz n blaja skali. Kalo bleh nak straight blaja jer. Di sebabkan sibuk biz x aktif persatuan, blaja x score sangat n awek yang ada di kebas oleh junior.

    Cinabeng memula kat adik angkat pastu terangkat huhu blabla

    ciaNnya engko..so amacam skang? dapat balik ker adik angkat tu? hmm1

    ker..dapt adik angkat baru lak? hmm

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by lady pink on Mon 25 Aug 2008, 8:45 am

    mebenk2u wrote:jika masa itu bisa saja ditabrak, pasti aku akan membeli sebiji vios semasa bos menghadiahkn bonus duluan... huhu

    sambar vios pon besh ni meben... lala

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Wed 27 Aug 2008, 9:10 pm

    lady pink wrote:
    mebenk2u wrote:jika masa itu bisa saja ditabrak, pasti aku akan membeli sebiji vios semasa bos menghadiahkn bonus duluan... huhu

    sambar vios pon besh ni meben... lala

    ye lah..masalahnya sekarang aku dah pun beli keta lain.. razz


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 5:13 am

    aku nak jadi pelajar yang cemerlang.. hehehe.. nie dok nakal dari sekolah.. result boleh tahan, tapi nak abis ke degree makan masa.. ada member aku 3 tahun setengah dah abis degree.. terus keje....

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Sat 20 Sep 2008, 3:06 pm

    andai masa dapat diundurkan...........

    aku nak bersama bapak aku time dier sakit...............huhuhu........wwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................rasa nak nangis lak........

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by ijakstory on Sat 20 Sep 2008, 7:55 pm

    kalau wrote:andai masa dapat diundurkan...........

    aku nak bersama bapak aku time dier sakit...............huhuhu........wwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................rasa nak nangis lak........

    sedianyer.. meh aku lapkan air mata kau.. haha alalalalaaaaa....

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Sat 20 Sep 2008, 8:05 pm

    skang dier dah takder.......waaaaaaaa.....................

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 9:21 pm

    kalau wrote:skang dier dah takder.......waaaaaaaa.....................

    apa cerita sampai tak dpt balik? tgh kejer? belajar? ish ish


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Sat 20 Sep 2008, 9:27 pm

    mebenk2u wrote:
    kalau wrote:skang dier dah takder.......waaaaaaaa.....................

    apa cerita sampai tak dpt balik? tgh kejer? belajar? ish ish

    aku keja jauh dari tempat bapak aku keja........29/9 nanti masuk 4 tahun dier tak der..........wwaaaa..........mana Delorean back to the future nih....... huhu

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 1:12 am

    alahai sedihnya..tp dah nasib kena camtu..kita pasrah..mungkin Tuhan lebih menyayanginya...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 1:57 am

    aku ok jer......cumer naper awal sangat? meh ......mana lak time machine nih..........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 1:59 am

    tunggu sat iron man belom buat lagi time machine..mesin terbang ader.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 2:03 am

    mesin tobang jer........mesin masa mana sama........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 2:11 am

    ye lah tu..jgn mengingat kesah yg lama...takkan ke mana..kita terima dengan hati terbuka dan jadikan ikhtibar..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 2:12 am

    mebenk2u wrote:ye lah tu..jgn mengingat kesah yg lama...takkan ke mana..kita terima dengan hati terbuka dan jadikan ikhtibar..

    err.......refer balik ngan tajuk thread tue.........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 2:16 am

    kalau wrote:
    mebenk2u wrote:ye lah tu..jgn mengingat kesah yg lama...takkan ke mana..kita terima dengan hati terbuka dan jadikan ikhtibar..

    err.......refer balik ngan tajuk thread tue.........

    adess...iyo lah...tp hakikatnya kita kena terima..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 2:28 am

    andai aku dapat time machine tue, dah lama aku kaya....

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 3:22 am

    andai masa dapat diperbetulkan aku nak buang post aku tadi supaya kalau tak salah pengertian..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by reez80 on Sun 21 Sep 2008, 4:24 am

    kalau wrote:andai aku dapat time machine tue, dah lama aku kaya....
    memang.. aku pun dah kaya.. banyak kesilapan yang tak patut dibuat dulu2...

    Sponsored content

    Re: Andai masa dapat diundurkan.. apa yg korang nk perbetulkan d

    Post by Sponsored content Today at 12:59 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 12:59 pm