JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Pelancaran pakej StrategiBlog.com

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Pelancaran pakej StrategiBlog.com

    Post by ajidss on Thu 25 Dec 2008, 12:18 am

    Baikla,pada hari ini 25.12.2008 pelancaran produk saya iaitu pakej Super duper StrategiBlog.com .



    Penulisan saya kali ini lebih kepada praktikal
    E-book saya pertama adalah tentang blogspot dan wordpress

    Dan secara ringkas penerangannya ialah merupakan teknik untuk membuat blog
    Mempunyai 3 jenis style belajar didalam e-book ini,yang pertama ialah blogspot,wordpress berbayar dan wordpress yang tidak berbayar,memag sesuai untuk seseorang yang baru belajar didalam dunia blogger ini.selalunya
    orang ramai menulis e-book pembelajaran blog tidak menjelaskan tentang nak mengendalikan blogspot tetapi didalam itu saya menerangkan secara terperinci

    Baikla,bagi ebook kedua saya ialah teknik trafik secara ringkasnya,100 jenis lebih tarfik yang patut tahu .

    teknik trafik yang wajib anda semua tahu ,saya dah bace banyak buku e-book trafik dan saya upgrade bagi yang sesuai dilakukan oleh semua orang yang ada blog.Teknik ni memang boleh tahan,tapi kalau tak guna dan tak di aplikasikan,tak guna anda membeli mempunyai e-book ini.

    Baikla,ebook ketiga didalam pakej ini adalah ebook cpanel,sesiapa yang tak tahu guna cpanel, mesti tahu guna lepas baca ebook saya.

    Iyala,saya dulu tak pandai sangat-sangat dalam mengunakan cpanel .jadi saya menerangkan satu persatu,apa dia cpanel ,bagaimana nak buat ni nak buat tu dan function-function lain.

    Bagi saya,cukup untuk 3 jenis ini untuk anda membina sebuah blog yang berpotensi untuk menjana pendapatan di internet.

    Setelah anda cukup tahu tentang blog melalui ebook-ebook diatas??,maka saya sediakan untuk anda produk percuma.iaitu nota komisyen beribu-ribu.Nota komisyen beribu-ribu ini adalah asas untuk anda menjana pendapatan melalui blog melalui system affiliate.Asas yang patut seorang blogger tahu menjana pendapatan melalui sistem affiliate.berpontensi untuk menjana pendapatan melalui blog.Saya sediakan 20 link affiliate didalam ini yang berpotensi untuk anda menjana pendapatan.

    Ada Lagi?
    anda akan mendapat support 5 bulan dari saya melalui email serta mendapat support forum selamanya dari forum SB (forum saya sendiri,jika anda membeli pakej)

    Saya rasa,cukup semua strategi lengkap ini untuk anda menjana pendapatan melalui blog.

    PADA WAKTU SEKARANG ,PAKEJ "SUPER DUPER " DI JUAL PADA
    HARGA RM50.Sedangkan setiap produk ebook saya bernilai RM20 setiap satu.ingat!!!!mungkin akan naik tidak lama lagi

    Komen terkini produk saya:
    Bagi pendapat saya, produk yang dikeluarkan oleh saudara Yazid Yahaya merupakan 'PAKEJ LENGKAP' yang mana semuanya ilmu yang dimulai oleh peringkat awal hingga advance. Memang cukup mudah, anda beli 1 tapi dalam banyak ilmu! Ini yang membuatkan pada saya produk ni memang berbaloi jika kita praktikkan!

    Anda pasti tidak akan kecewa apabila mendapatkan produk Yazid Yahaya kerana satu ketika dulu, saya terpaksa berhempas pulas untuk mendapatkan ilmu sebegini, tetapi sekarang ia sudah di 'mix' kan menjadi sebuah pakej lengkap perniagaan internet.

    Saya sarankan anda semua yang ingin menceburi dunia perniagaan internet untuk mendapatkan produk Yazid Yahaya sekarang dan praktikkan ilmu yang dicurahkan!

    Syabas kepada Yazid Yahaya atas kewujudan produk ini! Anda telah menyelesaikan banyak masalah!

    Mohamad Hilmi,
    Internet Marketer,
    Online Jurnal Hilmi:Pakar It Muda

    Lawati forum saya:Forum Strategi Blog - Index
    Lawati blog saya:StrategiBlog.com
    Lawati produk-produk saya:Produk
    Dapatkan e-book preview saya secara percuma: Strategi Blog
    Komen lain tentang produk saya: Testimonial

      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 2:03 pm