JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  PAKEJ LIMA GIGA BINTANG

  Share
  avatar
  ajidss
  Ahli Pendiam
  Ahli Pendiam

  Male
  Number of posts : 256
  Age : 31
  Location : play computer games and ps2,ps3.
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Mood :
  Reputation : 0
  Duit : 0
  Registration date : 2008-03-14

  loving PAKEJ LIMA GIGA BINTANG

  Post by ajidss on Fri 23 May 2008, 4:19 pm

  Sahabat sekalian,

  Pernahkah anda dengar perkataan ini "Jutawan Internet"? Tidak teringinkah anda memiliki gelaran tersebut hari ini juga? Tapi bagaimana?

  Sedangkan anda tidak mengetahui cara untuk menceburkan ke dunia Perniagaan Online! TETAPI tahukah anda bahawa dengan memiliki kesemua produk yang saya tawarkan hari ini, dapat mengubah nasib anda. Anda tiada produk? Jangan risau, selepas anda membaca, mengamalkan dan mempraktikkan ilmu-ilmu tersebut, anda boleh menjualnya semula. Hebat bukan, ilmu dapat, duit pun dapat kembali. Bahkan anda boleh menjual dengan harga yang LEBIH TINGGI dari yang saya tawarkan.

  Di sini, saya ingin menawarkan kesemua produk yang saya miliki, bahkan anda pasti akan terkejut dengan harganya nanti. Dalam masa 5 minit lagi anda akan mempunyai perpustakaan yang lengkap dengan pelbagai ilmu-ilmu asas membuat duit di internet ini. Dari yang asas hingga yang terlalu advance. Dari buat duit tanpa modal, hingga yang memerlukan modal

  Rebutlah Peluang Terhad ini sekarang juga.


  PAKEJ LIMA GIGA BINTANG merupakan kompilasi kesemua ilmu menjual, mendapatkan wang menggunakan internet. Tahukah anda, produk-produk yang ditawarkan di dalam PAKEJ LIMA GIGA BINTANG ini ada menerangkan kesemua modul membuat duit di internet.  BACA & JUAL !!! Lebih 1000 produk saya boleh di JUAL SEMULA. Setiap daripadanya mempunyai website sendiri, bermakna anda boleh menjualnya bila-bila masa. Mudah bukan dengan PAKEJ LIMA GIGA BINTANG ini. Website yang di sediakan adalah untuk setiap produk, anda boleh menjual produk-produk itu satu-satu atau menjualnya secara "borong" seperti yang saya buat sekarang.
  Istimewa bukan, Ilmu Dapat Duit pun Dapat.  B...B...B...BONUS !!! Pelbagai BONUS Hebat Untuk Membantu Anda Mendapat "FINANCIAL FREEDOM" Dengan Perniagaan Online !
  Baiklah saya akan membantu anda untuk memulakan Perniagaan Online atau melajukan lagi perniagaan yang sedia ada dengan memiliki produk-produk HEBAT ini
  sekarang ape kate korang bace pergi kat link ni..dan bace dengan teliti ok:PAKEJ LIMA GIGA BINTANG

   Current date/time is Mon 16 Jul 2018, 4:20 pm