JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [SHARE] Tawaran Pakej PC Terhebat - BuyNow2u.com

    Share

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    [SHARE] Tawaran Pakej PC Terhebat - BuyNow2u.com

    Post by yantie on Fri 06 Jun 2008, 5:50 pm

    Thread ini akan membincangkan tentang tawaran pakej PC terhebat daripada BuyNow2u.com

    Apa itu buynow2u?

    buynow2u BUKAN MLM, Skim Piramid, Saham Internet, Skim Cepat Kaya dan sebagainya. Ia merupakan merupakan sebuah E-Commerce dengan affiliate program 2 level yang diperkenalkan oleh Linear Channel Sdn Bhd (489598-X) dengan usahasama bersama syarikat MFactor Enterprise di bawah label buynow2u.com yang tampil dengan sebuah konsep perniagaan bagi membolehkan anda memiliki komputer peribadi atau laptop berjenama dengan harga yang amat berpatutan dan kaedah pembayaran yang amat mudah.(baca 'about us'). Ia merupakan sebuah sistem canggih hasil kombinasi dari :

    SMS Based Business Technology
    Pembelian Online/SMS
    Sistem referral (ahli-cari ahli) 2 level
    Auto Web Replicate
    Profit Sharing antara syarikat dan ahli
    Keahlian kami adalah PERCUMA. Tiada sebarang yuran keahlian dikenakan untuk pendaftaran mahupun yuran tahunan. Semua orang boleh menjadi agent dan mendapatkan perkhidmatan yang kami sediakan secara percuma. Pembahagian komisyen tidak berdasarkan jumlah ahli yang berada dalam rangkaian anda sebaliknya berdasarkan jualan kumpulan.

    Untuk keterangan lanjut sila klik di bawah ini :

    http://buynow2u.com/?id=yantienss

    Untuk mempromosikan produk ini, saya akan menjemput tuan Dagangputra selaku penaja saya untuk membincangkan tentang program ini.

    Sekian, terima kasih.

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [SHARE] Tawaran Pakej PC Terhebat - BuyNow2u.com

    Post by Adiex on Thu 12 Jun 2008, 12:15 am

    nak try la ni, tapi nanti dah ade mase baru try ye yanti haha

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [SHARE] Tawaran Pakej PC Terhebat - BuyNow2u.com

    Post by yantie on Wed 18 Jun 2008, 11:21 am

    Adiex wrote:nak try la ni, tapi nanti dah ade mase baru try ye yanti haha

    Assalamualaikum..........

    Dah try ke belum? Komen sikit ..............

    mohdhilmi.com
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 4
    Age : 26
    Location : MUAR, JOHOR
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2009-01-01

    Re: [SHARE] Tawaran Pakej PC Terhebat - BuyNow2u.com

    Post by mohdhilmi.com on Thu 01 Jan 2009, 9:44 pm

    yantie wrote:
    Adiex wrote:nak try la ni, tapi nanti dah ade mase baru try ye yanti haha

    Assalamualaikum..........

    Dah try ke belum? Komen sikit ..............

    ye kak yantie, saya belum try, tapi dari apa yang saya tgk, program ini bagus sebab bayar guna ansuran dan target 1 home 1 PC.. memang bagus.

    CUMA, yang kurang best iala spec PC itu sendiri, amat lah rendahnya.. cuma saya cadangkan, biarlah PC yang ada high class sikit yang dijual, supaya segalanya berjalan lancar bila kita menggunakannya :)

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [SHARE] Tawaran Pakej PC Terhebat - BuyNow2u.com

    Post by yantie on Mon 05 Jan 2009, 3:43 pm

    mohdhilmi.com wrote:
    ye kak yantie, saya belum try, tapi dari apa yang saya tgk, program ini bagus sebab bayar guna ansuran dan target 1 home 1 PC.. memang bagus.

    CUMA, yang kurang best iala spec PC itu sendiri, amat lah rendahnya.. cuma saya cadangkan, biarlah PC yang ada high class sikit yang dijual, supaya segalanya berjalan lancar bila kita menggunakannya :)
    Ia ke...... Kak Yantie sendiri pun belum try lagi. Hanya tolong promosikan program ini ajer. Lagipun PC kat rumah dah ada dan masih elok lagi, buat apa nak beli banyak2..... hehe

    Apapun, terima kasih di atas komen tersebut.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    Re: [SHARE] Tawaran Pakej PC Terhebat - BuyNow2u.com

    Post by Sponsored content Today at 12:36 am


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 12:35 am