JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Share

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by yakuza666 on Mon 31 Mar 2008, 10:31 pm

    Di sini saya juga ingin menyediakan perkhidmatan pengiklanan melalui e-mail marketing, bukan bossmailer. Ini bermakna saya tidak melakukan spam, sah di sisi undang-undang, serta dapat menjaga nama baik barangan dan syarikat anda. Perkhidmatan yang ditawarkan adalah menghantar e-mail kepada 2.7 juta pengguna internet setiap hari. Semuanya unik, dijamin.

    Hanya satu iklan boleh dihantar dalam sehari, ini bermakna siapa cepat dia yang dapat. Setiap penghantaran iklan hanya dikenakan cas sebanyak Rm20. Maksimum pengguna yang mampu dicapai hanya 81 juta pengguna internet, semuanya unik. Anda boleh menggunakan khidmat web traffic marketing dengan harga USD39.90 atau menggunakan khidmat yang sama melalui saya dengan hanya Rm20 sehari.

    Untuk pertanyaan dan tempahan, email saya di,
    russia_agent2@yahoo.com

    Untuk maklumat syarikat, sila ke link di bawah,
    http://tinyurl.com/3ycy2w

    Untuk post berkaitan perkhidmatan ini,
    http://www.kabelduit.com/2008/01/pasarkan-barangan-anda-kepada-27.html

    ccyber5
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 29
    Location : Program Usahawan Ternakan Profit 10%-12% sebulan selama 36 Bulan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-10

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by ccyber5 on Fri 11 Apr 2008, 12:29 pm

    boleh terangkan lebih detail sket ttg perkhidmatan nih..

    kurang paham laa

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by yakuza666 on Fri 11 Apr 2008, 4:40 pm

    Simple aje...deposit Rm20. Lepas tu emailkan pada saya maklumat deposit dan juga email promosi yang awak hendak hantar ke 2.7 juta orang ke inbox mereka sehari.

    Basicly macam ni, webtraffic marketing ada 81 juta pengguna aktif. Tapi, dia xde lah send email terus ke 81 juta. Jadi, dia bahagikan 81 juta kepada 30 hari, sehari dia send ke 2.7 juta. Ini bermakna, kalo tetiba saudara nak email di send selama 2 hari, saudara akan dapat 5.4 juta pengguna unik. Dijamin.

    Soklan lagi?

    ccyber5
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 29
    Location : Program Usahawan Ternakan Profit 10%-12% sebulan selama 36 Bulan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-10

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by ccyber5 on Fri 11 Apr 2008, 5:39 pm

    ok gak tu?

    dia boleh send kat email target market ke?

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by yakuza666 on Fri 11 Apr 2008, 7:28 pm

    Meaning saudara nak dia send kepada orang tertentu je ke? Saudara, traficwebmarketing tidak dikira spam kerana cirinya iaitu setiap penerima email menerima email dari mereka secara sukarela. Ini bermakna seramai 81 juta pengguna internet yang berdaftar dengan webtrafficmarketing berminat dengan sebarang marketing.

    ccyber5
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 29
    Location : Program Usahawan Ternakan Profit 10%-12% sebulan selama 36 Bulan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-10

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by ccyber5 on Fri 11 Apr 2008, 9:15 pm

    takut gak sbb spamming nih sbb dah ada satu email yahoo dah kene block oleh yahoo.... kalau camtu ok laaa

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by yakuza666 on Fri 11 Apr 2008, 9:24 pm

    Owh...takut spamming lah ni. Jangan risau, saya xkan JV dan bayar syarikat oversea tu semata-mata untuk send spamming. Its legal, ok? No bossmailer bla...bla...bla...tapi its a good thing. Kalo nak straight kepada company tanpa melalui saya pun boleh, diorang cas USD39.90 every trip :p

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by yakuza666 on Sat 26 Apr 2008, 2:26 am

    Perhatian, untuk masa yang terhad, harga servis untuk penghantaran email telah diturunkan hanya Rm10 sahaja. Sila PM saya atau post di thread ini untuk maklumat lanjut. Sila PM saya @ email saya di russia_agent{a}yahoo.com untuk tempahan.

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by blackrose on Sun 22 Jun 2008, 1:23 pm

    Topic Closed
    Boleh sambung di KABELDUIT ONLINE

    *** sebab tuan tanah dah ada room sendiri haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Sponsored content

    Re: Pakej Pengiklanan Dijamin 2.7 Juta Pengguna Sehari

    Post by Sponsored content Today at 8:43 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 8:43 pm