JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Fenomena Baru Dunia Pengiklanan!

    Share

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    Fenomena Baru Dunia Pengiklanan!

    Post by Lee99 on Mon 23 Jun 2008, 12:18 am

    SATU FENOMENA BARU DALAM DUNIA PENGIKLANAN INTERNET YANG TIDAK PERNAH DI PRAKTIKAN OLEH SESIAPA!!


    Bazaarlot kini telah berubah wajah kepada satu sistem yang lebih canggih . Anda bukan sahaja boleh mempromosi dan menjual produk serta perkhidmatan anda. Malahan dengan beriklan anda sudah menambah pendapatan anda melalui sistem bonus terkini yang tidak pernah diperkenalkan oleh sesiapa pun. Malahan pembayaran bonus dan komisyen juga di buat secara mingguan iaitu setiap hari Ahad. Inilah peluang anda untuk menambah pendapatan di masa harga barang semakin meningkat.

    Ini bukan mlm, jualan langsung atau skim cepat kaya.

    Kenapa bazaarlot?

    Pelawat bazaarlot dalam masa setengah tahun sahaja telah mencecah 2 juta orang dimana satu nilai yang amat tinggi bagi laman web yang baru mula bertapak! Ini adalah kekuatan BazaarLot.com.
    • BazaarLot menyediakan lot iklan berteks.
    • Gambar boleh dimasukkan dalam ruangan iklan
    • Iklan melekat maksimum 12 bulan
    • Iklan anda secara automatik akan dihantar ke 100 YahooGroups yang mengandungi 500,000 email ahli.
    • Iklan anda secara automatik akan dihantar ke 100 Blogspot.
    • Iklan anda juga akan di hantar ke enjin-enjin carian yang terkenal.
    • Untung Runcit.
    • Bonus penajaan.
    • Pendapatan berterusan melalui bonus unilevel dan matrix.
    • Sistem Autodownline.

    Apa yang saya perolehi sekiranya saya menyertai BazaarLot?

    Dengan RM70.00 seunit anda akan mendapat 10 kredit lot iklan. Yang mana lot iklan ini anda boleh gunakan untuk mengiklan produk anda atau anda jual lot iklan ini kepada sesiapa sahaja untuk mengiklankan produk dan perkhidmatan mereka. Tiada had maksimum unit yang anda boleh beli.

    Program Affiliate yang di tawarkan oleh BazaarLot:

    1. Untung Runcit dimana setiap kredit lot iklan anda boleh dijual kepada sesiapa sahaja yang mahu mengiklan di Bazaarlot tanpa menjadi ahli VIP. Untung runcit ialah RM3.00 setiap lot iklan mengikut harga cadangan jualan RM10.00. Walaubagaimanapun, anda boleh menjual lot iklan tersebut mengikut harga yang anda inginkan.

    2. Bonus Penajaan dimana setiap kali anda menaja rakan atau kenalan anda, anda akan menerima RM10.00. Cuba bayangkan jika anda menaja 10 orang sehari.. pendapatan anda mencecah RM100.00 sehari dan RM3,000.00 sebulan. Ini baru bonus penajaan…

    3. Bonus Unilevel dimana anda boleh menaja seberapa ramai yang anda mahu. Tiada had bagi setiap penajaan, tiada pairing/matching dan tiada flushing. Sungguh menguntungkan!!

    Level Members Bonus per level (RM) Total Bonus (RM)
    You
    1 10 3.00 30.00
    2 100 3.00 300.00
    3 1000 3.00 3,000.00
    4 10000 3.00 30,000.00
    5 100000 3.00 300,000.00
    Total 333,330.00

    4. Bonus Matrix 4 Cycle adalah kunci pendapatan anda….. Walaupun anda duduk diam-diam, anda masih boleh menikmati pendapatan tanpa had… Program ini memberikan anda penyertaan sehingga 4 pusingan. Keistimewaan anda menyertai BazaarLot ialah anda tidak perlu menunggu sehingga pusingan ini lengkap kerana setiap kali anda mendapat downline, anda akan mendapat bonus dan pada hujung minggu, bonus anda akan dibayar ke akaun anda.

    POTENSI PENDAPATAN ANDA MELALUI PROGRAM AFFILIATE BAZAARLOT

    KELEBIHAN SISTEM MATRIX 4 CYCLE IALAH ANDA BOLEH MENDAPAT PENDAPATAN TANPA HAD DENGAN SISTEM AUTODOWNLINE YANG UNIK WALAUPUN ANDA TIDAK MENAJA SESIAPA.

    Untuk mendaftar percuma, sila klik:

    http://trzpower.bazaarlot.com

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: Fenomena Baru Dunia Pengiklanan!

    Post by yakuza666 on Mon 23 Jun 2008, 9:46 am

    Aduh, bila sekali baca macam monsun.biz lah pulak ada lot2.
    - Not bad for the hits di dalam site and total hits.
    - Alexa Rank pun not bad.

    Just a little bit musykil pada total hits sebab konsisten 100 bagi iklan-iklan. Dalam bilangan yang ramai the percentage should be less.

    Apa-apa pun, tahniah for the great ads site haha

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    Re: Fenomena Baru Dunia Pengiklanan!

    Post by Lee99 on Tue 24 Jun 2008, 12:47 am

    thanks bro, kerana bg komen..sy pun bru nak cuba jer..so kalu ada member nak beri pendapat..silakan..

    http://trzpower.bazaarlot.com

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    Re: Fenomena Baru Dunia Pengiklanan!

    Post by Lee99 on Mon 14 Jul 2008, 1:38 pm

    JOM BERIKLAN SAMBIL MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN!!

    Tahukah anda, industri pengiklanan merupakan satu keperluan bagi semua jenis
    perniagaan. Tetapi pernahkah anda mendapat tawaran dari mana-mana syarikat pengiklanan untuk memberikan anda insentif apabila beriklan? TIADA!!

    KINI .... BAZAARLOT TELAH KEMBALI DENGAN PROGRAM AFFILIATE KEPADA SEMUA PENGIKLAN DAN PEMBACA IKLAN. ANDA BUKAN SAHAJA BERIKLAN, ANDA MENJUAL PRODUK DAN PERKHIDMATAN ANDA DAN ANDA JUGA MENERIMA INSENTIF BONUS DARI BAZAARLOT. HEBATTT!!

    Maka, jangan lepaskan peluang untuk beriklan sambil menjana
    pendapatan. Apalagi kalau program yang di tawarkan oleh bazaarlot
    menjanjikan pendapatan yang lumayan. Anda juga boleh membeli seberapa banyak unit yang anda mahu!!!

    Your Potential Income in BazaarLot Affiliate Program

    Capital (RM) Ads Lot Credit Retail Profit (RM) Introducer Bonus (RM) Unilevel Bonus (RM) Matrix 4 Cycle Bonus (RM) Total Potential Income (RM)
    70.00 10 30.00 3,000.00 333,330.00 28,053.00 364,413.00
    210.00 30 90.00 3,000.00 333,330.00 84,159.00 420,579.00
    490.00 70 210.00 3,000.00 333,330.00 196,371.00 532,911.00
    700.00 100 300.00 3,000.00 333,330.00 280,530.00 617,160.00
    Matrix 4 Cycles are the Special AutoDownline Program where you could be a millionaire

    DAFTAR DAN UPGRADE SEKARANG!!!

    http://trzpower.bazaarlot.com

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    Re: Fenomena Baru Dunia Pengiklanan!

    Post by Lee99 on Tue 05 Aug 2008, 4:56 pm

    Di zaman ini kita harus bijak menggandakan duit kita bukan hanya menggunakan duit untuk berbelanja… Orang di luar mungkin akan mengatakan usaha kita akan menjadi sia-sia.. tapi sebagai seorang yang positif dan ingin majukan diri, pasti peluang ini tidak akan anda lepaskan…kita sendiri tahu apa yang kita lakukan.

    http://trzpower.bazaarlot.com

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    Re: Fenomena Baru Dunia Pengiklanan!

    Post by Lee99 on Thu 14 Aug 2008, 11:20 pm

    Berita baik untuk anda…Setiap pra daftar akan menerima satu kredit iklan (di letakkan dalam archive ads).

    Sempena menjelangnya bulan Ramadhan Al Mubarak, bazaarlot.com telah menyediakan satu ruangan khas untuk anda menjual dan mempromosikan produk-produk seperti kuih-muih, kek, biskut, pakaian, kasut, aksesori dan sebagainya.

    Anda di jemput untuk mengiklan di ruangan Eid Bazaar dimana kos nya hanya RM70.00 untuk 20 lot iklan. Murah kan… kelebihan mengiklan di bazaarlot, iklan anda secara otomatik akan di promosikan kepada yahoogroups yang mengandungi lebih dari 500,000 email. Dan iklan-iklan terbaru akan dihantar ke email2 ahli-ahli VIP dan dan bukan VIP setiap kali laman web bazaarlot dilawati… Hebatkan…

    Iklan-iklan anda juga akan di hantar secara otomatik ke rangkaian-rangkaian web bazaarlot.com. Di bazaarlot promosi sentiasa berjalan secara otomatik. Kedudukan bazaarlot di enjin-enjin carian juga semakin meningkat dan akan terus meningkat bersamaan dengan meningkatnya hit bazaarlot yang kini menghampiri 2.5 juta.

    Bazaarlot juga diiklankan setiap hari di harian metro, ini juga membantu dalam promosi anda kerana sejak pengiklanan di harian metro, hit bazaarlot meningkat dengan mendadak.

    Anda sebagai pengiklan bukan sahaja dapat menjual produk-produk anda, malahan anda juga berpeluang menikmati perkongsian keuntungan bazaarlot.

    Sertai kami sekarang! Hanya RM70 untuk 20 lot iklan!!

    http://trzpower.bazaarlot.com

    Sponsored content

    Re: Fenomena Baru Dunia Pengiklanan!

    Post by Sponsored content Today at 4:18 am


      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 4:18 am