JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Bisnes yang dijamin kerajaan

    Share

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by syarif on Sun 04 May 2008, 6:21 pm

    kepada sesiapa yang berminat untuk buat bisnes yang dijamin kerajaan, korang bleh msg aku:

    syarif
    0199318343

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by hunter_ad79 on Mon 05 May 2008, 11:41 am

    syarif wrote:kepada sesiapa yang berminat untuk buat bisnes yang dijamin kerajaan, korang bleh msg aku:

    syarif
    0199318343

    Biznes apa bro? Aku pun konfius nie.
    Klu nk promosi biznes yg dh ada, baik aku move thread nie ka 'promotion'
    Tp klu nk bincang pasal 'biznes mana yg dijamin kerajaan' ok jer.

    Chiko
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 211
    Location : Selangor.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-12

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by Chiko on Mon 05 May 2008, 3:10 pm

    haha aku pun nak tahu.... business apa tuu?

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by syarif on Mon 05 May 2008, 5:46 pm

    bisnes nie namanya tdtone..
    surat khabar harian metro ader iklan pasal bender nie.TDtone diasaskan oleh menantu paklah.Nama khairi. Tdtone nie bekerjasama ngan lebih dari 14 buah bank.

    adeh.panjang la plak nak citer.
    korang contact aku jer la.aku wat bender nie just suka2 jer..
    ko pun kalau nak wat suka2 apa salahnya.

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by hunter_ad79 on Tue 06 May 2008, 11:11 am

    ooo.. ic. aku dh join nie. haha
    nway, ok gak biz nie. Ko bg la detail dia kat sini n jaga thread nie.

    P.s
    Aku dh pindahkan thread nie ke tempat yg sesuai :senyum:

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by syarif on Tue 06 May 2008, 5:38 pm

    ko dah join tapi x tau ker pasal tdtone nie?
    ko contact aku ler senang skit..huhu.
    pe2 pun, aku dah dapat hasil dari bisnes aku nieh.

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by hunter_ad79 on Wed 07 May 2008, 2:58 am

    syarif wrote:ko dah join tapi x tau ker pasal tdtone nie?
    ko contact aku ler senang skit..huhu.
    pe2 pun, aku dah dapat hasil dari bisnes aku nieh.

    ehehe.. mana bleh tak tau klu dh join.
    nway, aku pun dh 'merasa' duit TDTone nie.
    Cuma tak sempat nk promote jer.. ehehehe

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by syarif on Wed 07 May 2008, 2:50 pm

    camner ko leh dapat duit?ko juz guna untuk diri ko sendiri ker?

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by ijakstory on Thu 08 May 2008, 8:25 am

    syarif wrote:
    adeh.panjang la plak nak citer.
    korang contact aku jer la.aku wat bender nie just suka2 jer..
    ko pun kalau nak wat suka2 apa salahnya.

    suka2 jer? aiseh.. kalau boleh kaya-kaya.. nak jugak dengar.. hehe

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by syarif on Fri 09 May 2008, 12:01 pm

    aku wat suka2 pun dah dapat duit.kalau aku wat betul2 camner?
    haaa..sapa yang lum join tu, meh join.Wat suka2 jer.Pastu kalau ko tgk ader potensi,ko wat la betul2 plak.

    sandman
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 1
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-07

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by sandman on Sat 07 Jun 2008, 1:00 pm

    syarif wrote:aku wat suka2 pun dah dapat duit.kalau aku wat betul2 camner?
    haaa..sapa yang lum join tu, meh join.Wat suka2 jer.Pastu kalau ko tgk ader potensi,ko wat la betul2 plak.

    Macam mana nak join ni bro. . .
    Bagi la contact no ker. . .
    Benda baik ni kalau tak dikongsi bersama. . .tak baik tau
    Nanti mati masuk jel. . . wakaka wakaka wakaka

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by syarif on Sat 07 Jun 2008, 10:24 pm

    huhu...ko call no aku:

    syarif
    0199318343

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by yantie on Mon 09 Jun 2008, 2:14 am

    Assalamualaikum.........

    Hi...........

    Akak pun ada gak join program nie. Tapi tak pernah merasa lagi pendapatan spt yg dijanjikan sebab belum betul2 buat malahan sekarang nie langsung tak guna & tak buat. Tak silap setiap ahli akan diberi satu replika website percuma utk auto sponsor kan? Tapi ngape ye akak tak dapat pun. Dah berkali2 hantar email dan sms kat company tu tanya pasal nie tapi senyap jer........... Pernah gak call upline tapi....... lain yg dimintak lain pulak yg diberi....... lagipun akak memang tak kenal dia. Hari tu register pun kebetulan terjumpa kat internet gak..... Nampak macam best jer.........Kalau akak nak register lagi sekali jadi downline Syarif pulak boleh ke? Satu lagi kalau akak nak guna atas no h/phone yg sama boleh jugak ke nie? Oh ya, Syarif register Tdtone nie bawah group mana ya? Dulu akak register ngan group Otelo.

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by syarif on Mon 16 Jun 2008, 5:56 pm

    saya pun daftar bawah group otelo..
    sebenarnya promosi tu kita yang lakukan sendiri. takder masalah sekiranya saudari nak daftar bawah saya sekali lagi.tapi saya x pasti boleh ke x daftar untuk kali ke 2 menggunakan no sama.

    saya akan terangkan dengan lebih lanjut mengenai program tdtone. agak panjang juga untuk diterangkan kat sini..

    0199318343

    Sponsored content

    Re: Bisnes yang dijamin kerajaan

    Post by Sponsored content Today at 12:57 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 12:57 pm