JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Dapatkan Pakej Grafik Terhebat Dengan Harga Serendah.....

  guysempoi
  guysempoi
  Ahli Baru
  Ahli Baru

  Male
  Number of posts : 65
  Age : 31
  JGR : 60
  Amaran :
  Dapatkan Pakej Grafik Terhebat Dengan Harga Serendah..... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Dapatkan Pakej Grafik Terhebat Dengan Harga Serendah..... Right_bar_bleue

  Mood : Dapatkan Pakej Grafik Terhebat Dengan Harga Serendah..... Phewit10
  Reputation : 0
  Duit : 0
  Registration date : 2008-08-15

  Dapatkan Pakej Grafik Terhebat Dengan Harga Serendah..... Empty Dapatkan Pakej Grafik Terhebat Dengan Harga Serendah.....

  Post by guysempoi on Fri 19 Sep 2008, 10:55 pm

  Salam semua. Saya nak mengumumkan kepada anda semua, yang mana saya nak membuat tawaran promosi kepada anda semua bagi Pakej Grafik Adobe Photoshop dengan harga serendah RM50 RM25affraid sempena Bulan ramadhan dan menjelang Hari Raya kelak.

  Tawaran hanya dibuka sehingga akhir bulan Ramadhan. Selepas Raya Aidilfitri, saya akan menaikkan semula harga Pakej Grafik Adobe Photoshop. Jangan lepaskan peluang keeemasan ini. Berfikir terlalu lama dan mengambil sikap menunggu dan terus menunggu menyebabkan anda semua yang berkeinginan sebenarnya untuk mendapatkln Pakej grafik terhebat ini pada harga serendah RM25, terpaksa membayar harga yang lebih tinggi apabila tamat tarikh promosinya kelak.

  Anda boleh mendapatkannya dengan cara mengunjungi laman web saya ini, http://www.evolusiinternet.com/pakejgrafik atau PM saya.

  senyumm

   Current date/time is Thu 27 Jun 2019, 6:34 am