JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    apa korg suka buat bila stress..

    Share

    misztake
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 296
    JGR : 80
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by misztake on Fri 23 May 2008, 5:36 am

    ijakstory wrote:kan best kita boleh main kejar2... teringin plak aku kejar anak dara jiran seblah.. stress hilang, badan pun sihat..

    Patu, bila ko pandang belakang lak, ayah anak dara jiran sebelah tu duk kejar ko dengan parang..
    :hehe:

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 3:34 am

    biasanya aku solat pastu tido laaa...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 5:12 pm

    kalo aku stress.............jarang lah aku stress......kalo stress pun aku wat derk jer.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 8:56 pm

    kalau wrote:kalo aku stress.............jarang lah aku stress......kalo stress pun aku wat derk jer.......
    sebenar nya kalau stress sangat, amik cuti dan g jenjalan tempat orang... gerenti ilang stress aku tu...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 9:55 pm

    ko nak jenjalan gi mana? boring arr......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 10:04 pm

    kalau wrote:ko nak jenjalan gi mana? boring arr......

    bulan 2 tahun depan aku nak gi bandung... lama dah aku tak ilangkan stress aku... tapi bila berporum walau banyak mana keje, ilang stress.. hehee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 10:34 pm

    kalo aku ader fulus, aku nak gi mulu lagi.........memang tenang kat sana.....hilangkan stress.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 10:44 pm

    kalau wrote:kalo aku ader fulus, aku nak gi mulu lagi.........memang tenang kat sana.....hilangkan stress.......

    aku tak pernah sampai lagi... nanti kalau nak ilang kan stress ada hajat nak ke sana aku roger ko pok...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 10:46 pm

    reez80 wrote:
    kalau wrote:kalo aku ader fulus, aku nak gi mulu lagi.........memang tenang kat sana.....hilangkan stress.......

    aku tak pernah sampai lagi... nanti kalau nak ilang kan stress ada hajat nak ke sana aku roger ko pok...

    aku on jer.....no prob nyer.....penting stress hilang........air sungai sana tue arr.......cam air mineral tue......jernih.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 10:50 pm

    kalau wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:kalo aku ader fulus, aku nak gi mulu lagi.........memang tenang kat sana.....hilangkan stress.......

    aku tak pernah sampai lagi... nanti kalau nak ilang kan stress ada hajat nak ke sana aku roger ko pok...

    aku on jer.....no prob nyer.....penting stress hilang........air sungai sana tue arr.......cam air mineral tue......jernih.......
    ada 3g sik??? mun sikda.. sik pat ku nak ngepos gambo di mulu ya...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 10:55 pm

    dulu time aku ilang kan stress kat sana tue, cumer maxis jer line yg ader......tapi latest nih aku dengau dah ader sekom dah........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 11:08 pm

    kalau wrote:dulu time aku ilang kan stress kat sana tue, cumer maxis jer line yg ader......tapi latest nih aku dengau dah ader sekom dah........

    kalau takde line, tu makin stress lagi ada la...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 11:09 pm

    reez80 wrote:
    kalau wrote:dulu time aku ilang kan stress kat sana tue, cumer maxis jer line yg ader......tapi latest nih aku dengau dah ader sekom dah........

    kalau takde line, tu makin stress lagi ada la...

    tak patut takder nyer......tempat ilang kan stress kan harus ader sumer keperluan internet users........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 11:12 pm

    kalau wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:dulu time aku ilang kan stress kat sana tue, cumer maxis jer line yg ader......tapi latest nih aku dengau dah ader sekom dah........

    kalau takde line, tu makin stress lagi ada la...

    tak patut takder nyer......tempat ilang kan stress kan harus ader sumer keperluan internet users........
    hehehe.. kalau dak makin stress aku...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 11:22 pm

    reez80 wrote:
    kalau wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:dulu time aku ilang kan stress kat sana tue, cumer maxis jer line yg ader......tapi latest nih aku dengau dah ader sekom dah........

    kalau takde line, tu makin stress lagi ada la...

    tak patut takder nyer......tempat ilang kan stress kan harus ader sumer keperluan internet users........
    hehehe.. kalau dak makin stress aku...

    ko cek la websit mulu yg boleh hilangkan stress tue........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 11:26 pm

    kalau wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:dulu time aku ilang kan stress kat sana tue, cumer maxis jer line yg ader......tapi latest nih aku dengau dah ader sekom dah........

    kalau takde line, tu makin stress lagi ada la...

    tak patut takder nyer......tempat ilang kan stress kan harus ader sumer keperluan internet users........
    hehehe.. kalau dak makin stress aku...

    ko cek la websit mulu yg boleh hilangkan stress tue........
    nanti aku check.. aku nak g minum kejap...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 11:27 pm

    ye la...kalo stress tue musti minun air banyak2........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 11:50 pm

    kalau wrote:ye la...kalo stress tue musti minun air banyak2........
    memenag kalau stress aku g ngeteh ngan budak2 umah..

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 12:21 am

    reez80 wrote:
    kalau wrote:ko nak jenjalan gi mana? boring arr......

    bulan 2 tahun depan aku nak gi bandung... lama dah aku tak ilangkan stress aku... tapi bila berporum walau banyak mana keje, ilang stress.. hehee

    kuat melancong jugak ngko yer?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 12:48 am

    mebenk2u wrote:
    reez80 wrote:
    kalau wrote:ko nak jenjalan gi mana? boring arr......

    bulan 2 tahun depan aku nak gi bandung... lama dah aku tak ilangkan stress aku... tapi bila berporum walau banyak mana keje, ilang stress.. hehee

    kuat melancong jugak ngko yer?

    stress keje la... setahun sekali mesti aku g mana2 punya....

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 12:53 am

    reez80 wrote:aku on jer.....no prob nyer.....penting stress hilang........air sungai sana tue arr.......cam air mineral tue......jernih.......
    ada 3g sik??? mun sikda.. sik pat ku nak ngepos gambo di mulu ya...[/quote]

    adess, bahasa swak pulak yg kuar? haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 1:02 am

    mebenk2u wrote:
    reez80 wrote:aku on jer.....no prob nyer.....penting stress hilang........air sungai sana tue arr.......cam air mineral tue......jernih.......
    ada 3g sik??? mun sikda.. sik pat ku nak ngepos gambo di mulu ya...

    adess, bahasa swak pulak yg kuar? haha[/quote]kalau takde 3g.. jadi stress aku kat sana... tgk kalau la macam mana...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:12 am

    terdelete plak nama kalau kat quote..takperlah..yg penting pasni jgn sasul lg.... haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 1:28 am

    mebenk2u wrote:terdelete plak nama kalau kat quote..takperlah..yg penting pasni jgn sasul lg.... haha
    hehehee... aku jarang stress.. badan dah biasa... cuma kalau aku senyap aje kat opis.. memang tgh pecah kepala lah tu...tapi kalau perokok lagi banyak dia isap rokok, tanda dia stress ke??

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:39 am

    eh mana ada..aku kalau tengah internet makin banyak isap rokok..cam best jer..cam boss hehehe..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    Sponsored content

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by Sponsored content Today at 12:36 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 12:36 pm