JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    apa korg suka buat bila stress..

    Share

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Thu 25 Sep 2008, 10:07 am

    stress bos plak xde. Nak wat keje mcm mana

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Thu 25 Sep 2008, 10:11 am

    rasdin17 wrote:
    lady pink wrote:
    rasdin17 wrote:xpe lar. tapi stress bila dpat staff yang kuat mengumpat. Satu hari kalo x ngumpat x snang hidup.

    ni mesti staff perempuan ni..memang mcm tu la,kat opis lady pon mcm tu juga...suka ngupat owg je, tu la bikin stress klo kena upat ni...

    Mslah dia umpat aku pun bleh dengar plak. Kalo umpat bos xpyah citer lar

    aku pon tak suka kena umpat2 ni ..bole jadi stress nak buat kej,

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 10:11 am

    aku stress kalo boss ader........memanjang jer kaco aku nyer keje........cam takder keje sendiri........

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Thu 25 Sep 2008, 10:13 am

    kalau wrote:aku stress kalo boss ader........memanjang jer kaco aku nyer keje........cam takder keje sendiri........

    he he...aku tak stress klo bos ada,sebab bos tak kacau aku.... hehe

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 10:14 am

    tapi kan kalo dier ader........pergerakan ko terbatas.........

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Thu 25 Sep 2008, 10:15 am

    lady pink wrote:
    kalau wrote:aku stress kalo boss ader........memanjang jer kaco aku nyer keje........cam takder keje sendiri........

    he he...aku tak stress klo bos ada,sebab bos tak kacau aku.... hehe

    Sama lar. tapi bos xde aku plak jadi malas. Bulan dpan ada 4 mesyuarat. Kena lar wat persediaan

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Thu 25 Sep 2008, 10:19 am

    kalau wrote:tapi kan kalo dier ader........pergerakan ko terbatas.........

    btol juga tu,p tak la sampai stress....cuma aku stress bila bos ni suka sangat borak2 ngan aku,pastu tak reti nak balik meja dia,ades

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 10:34 am

    haaa......ka aku dah cakap.........boss tue memanjang jer potong stim berporum........

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Thu 25 Sep 2008, 10:42 am

    memang....p kadang2 aku tak peduli juga, aku forum juga....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Thu 25 Sep 2008, 10:43 am

    aku pun ajak bos aku forum. Dia ckp nak gunakan forum nak cari calon ke 3

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Thu 25 Sep 2008, 10:46 am

    aku tak nak ajak bos aku bforum....kang dia pula tak buat kej

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Thu 25 Sep 2008, 11:02 am

    lady pink wrote:aku tak nak ajak bos aku bforum....kang dia pula tak buat kej

    kang kita kutuk bos waktu forum pun dia tahu.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 9:20 pm

    time nih ak stress.........takder members.........apa aku wat kalo stress tue? aku terpaksa tunggu la............wwwaaaaa........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Fri 26 Sep 2008, 12:43 am

    kalau stress, cari kawan, luahkan cerita....

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Fri 26 Sep 2008, 3:42 pm

    rasdin17 wrote:
    lady pink wrote:aku tak nak ajak bos aku bforum....kang dia pula tak buat kej

    kang kita kutuk bos waktu forum pun dia tahu.

    betol tu,sebab tu aku tak nak bos aku taw aku bforum....bos aku taw aku kaki chatting je... hehe hehe

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Fri 26 Sep 2008, 3:46 pm

    bos aku suka main solitare jer taunya. Kalo dia nak masuk gak aku aku xde hal

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Fri 26 Sep 2008, 3:49 pm

    Bos aku jarang main tenet...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Fri 26 Sep 2008, 3:52 pm

    tapi aku bila stress kat umah trus mandi

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Fri 26 Sep 2008, 3:55 pm

    kadang klo tlebih stess,aku suka tido...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Fri 26 Sep 2008, 3:56 pm

    kalo stress mmg jadi banyak pkir

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Fri 26 Sep 2008, 4:01 pm

    fikir punya fikir bole jadi gila...p baik elak kan stress, buat aktiviti yang kita suka

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Sat 27 Sep 2008, 1:09 pm

    kalo jnis orang suka pkir masalah. Aku kalo pnat sebelum tido mesti berfikir

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Sat 27 Sep 2008, 5:34 pm

    amik wuduk.. solat.. pastu tido.. grenti ilang stress aku..

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by ijakstory on Thu 02 Oct 2008, 5:17 am

    kalau stress? makan panadol kot?
    tak pun layan kat thread gambo awek2 cun..

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Thu 02 Oct 2008, 7:56 pm

    time stress..........aku gi JG..........hehehe...

    Sponsored content

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by Sponsored content Today at 12:35 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 12:35 pm