JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    apa korg suka buat bila stress..

    Share

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 12:05 pm

    orang ckp kalo bil air tertunggak stress gak ker?

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Wed 24 Sep 2008, 12:12 pm

    kalau wrote:
    lady pink wrote:
    kalau wrote:ahhh.....dier tamaw......aku nak wat per?

    ko salah time masa tu....mcm mn nak kuar dgn ko...

    banyak songeh........aku sekeh kang......biler lak ko nak gi sini arr?

    aku da bbrapa kali da g tpt ko,ari tu kan ko kate ko bz time aku kat e-mart...tak taw lagi nak g myy lagi,raya ni nak g myy plak p mcm tak jadi plak plan tu....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 12:13 pm

    lady pink wrote:
    kalau wrote:
    lady pink wrote:
    kalau wrote:ahhh.....dier tamaw......aku nak wat per?

    ko salah time masa tu....mcm mn nak kuar dgn ko...

    banyak songeh........aku sekeh kang......biler lak ko nak gi sini arr?

    aku da bbrapa kali da g tpt ko,ari tu kan ko kate ko bz time aku kat e-mart...tak taw lagi nak g myy lagi,raya ni nak g myy plak p mcm tak jadi plak plan tu....

    buat lar sampai jadi. Sian kat kalau

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Wed 24 Sep 2008, 12:16 pm

    rasdin17 wrote:orang ckp kalo bil air tertunggak stress gak ker?

    stress juga klo tertunggak,p stakat ni tak de bil tertunggak....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 12:17 pm

    bagus lar. Rasa pom xkan suka kalo bil tertunggak wakaka wakaka wakaka

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Wed 24 Sep 2008, 12:19 pm

    Ko da bil tertunggak ke?

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 12:22 pm

    nanti kena check. Kalau ada kot bil tertunggak

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Wed 24 Sep 2008, 12:29 pm

    rasa2 aku da kot? blom check lagi ni,tunggu balik rumah nanti..p stress juga klo da bil2 lupa bayar ni

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 1:00 pm

    xpe lar. tapi stress bila dpat staff yang kuat mengumpat. Satu hari kalo x ngumpat x snang hidup.

    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by lady pink on Wed 24 Sep 2008, 4:35 pm

    rasdin17 wrote:xpe lar. tapi stress bila dpat staff yang kuat mengumpat. Satu hari kalo x ngumpat x snang hidup.

    ni mesti staff perempuan ni..memang mcm tu la,kat opis lady pon mcm tu juga...suka ngupat owg je, tu la bikin stress klo kena upat ni...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 4:45 pm

    lady pink wrote:
    rasdin17 wrote:xpe lar. tapi stress bila dpat staff yang kuat mengumpat. Satu hari kalo x ngumpat x snang hidup.

    ni mesti staff perempuan ni..memang mcm tu la,kat opis lady pon mcm tu juga...suka ngupat owg je, tu la bikin stress klo kena upat ni...

    Mslah dia umpat aku pun bleh dengar plak. Kalo umpat bos xpyah citer lar

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:39 pm

    kalau aku tgh stress aku g menyendiri aje sensorang....

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 10:40 pm

    cam skang aku stress ngan king.........gi sini diam2............aku wat posting la........

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by cik_fara on Wed 24 Sep 2008, 10:46 pm

    kalau stress selalu menangis sambil peluk bantal...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 10:47 pm

    cik_fara wrote:kalau stress selalu menangis sambil peluk bantal...

    uikss......stress sampai nangis ker? berat kes tue...........

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by cik_fara on Wed 24 Sep 2008, 10:50 pm

    kalau wrote:
    cik_fara wrote:kalau stress selalu menangis sambil peluk bantal...

    uikss......stress sampai nangis ker? berat kes tue...........

    selain cara tu tak taw cam ne nak lepas kan stress

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 10:55 pm

    cik_fara wrote:
    kalau wrote:
    cik_fara wrote:kalau stress selalu menangis sambil peluk bantal...

    uikss......stress sampai nangis ker? berat kes tue...........

    selain cara tu tak taw cam ne nak lepas kan stress

    carik baseball bat........ko swing jer kat yg wat ko stress..........tak pun cam aku.......berporum sampai stress tue ilang..........

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by cik_fara on Wed 24 Sep 2008, 11:00 pm

    kalau wrote:
    cik_fara wrote:
    kalau wrote:
    cik_fara wrote:kalau stress selalu menangis sambil peluk bantal...

    uikss......stress sampai nangis ker? berat kes tue...........

    selain cara tu tak taw cam ne nak lepas kan stress

    carik baseball bat........ko swing jer kat yg wat ko stress..........tak pun cam aku.......berporum sampai stress tue ilang..........

    berforum pon kadang2 tak de kawan...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 11:06 pm

    aku ader ni haa.......

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by mebenk2u on Thu 25 Sep 2008, 12:40 am

    fara ni sedih tul aku membaca postnya.. huhu


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 1:01 am

    hahaha.........nangis time stress.........cam budak kici.......ekekekek........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:10 am

    satu lagi cara ialah Baca Al Quran.. grenti ilang stress aku..

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 4:23 am

    kalo stress........amik cuti........pi titon jer........

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by cik_fara on Thu 25 Sep 2008, 5:21 am

    mebenk2u, fara nie suka nagis hati nipis sgt mudah mengalir air mata.. Kadang2 dengar cerita pendek pon boleh nagis..

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 6:05 am

    aku tgh atress nih........argghhhh........isp wat hal tak abis2.

    skang dah ok.........dapat hook ngan internet dah.............

    Sponsored content

    Re: apa korg suka buat bila stress..

    Post by Sponsored content Today at 10:22 am


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 10:22 am