JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Share

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by ayuinamiey on Mon 14 Jul 2008, 12:19 pm

    ifilasaila wrote:
    blackrose wrote:
    kalo ifi cek balik posting2 yg pernah ifi buat...
    kat bawah tu ada admin ada edit JGR ifi bagos

    kat sebelah kanan page ni pon ada tulisan 'lihat post anda', lihat post baru dsbnya...
    boleh juga tengok dari situ haha

    keep posting haha

    hehe.. x jumpa carik lak.. tapi carik2 terjumpa yg lain..
    rupanya ade jgk kengkawan kita yg kena tolak JGR sbb buat posting perkara / tajuk yg tak sesuai..! hmm.. kalau berhutang kira camne lak? susah gak kalau dah berhutang nih.. kena tuntut sampai akhirat tau.. nanti ayu tlg le bg pinjam kat kawan kita tue duit



    boleh aje....xde hal pnya la...itu pun kalo MOD x ksah.... hehe

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by iris87 on Tue 15 Jul 2008, 3:10 am

    nak jugak nak jugak nak jugak JGR..huhuhu..dah 4 org dah iris bawa masuk..heeeeeeee...org2 tu ijak, mebenk2u, gummy dgn coklat...wah ley dpt 800 nie..nak2..heeeeeee

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by iris87 on Tue 15 Jul 2008, 3:12 am

    NOTA : Semua ganjaran
    diatas berkuatkuasa bermula hari ini (6 Julai 2008). Mana-mana perkara
    yang dibuat sebelum tarikh ini adalah tidak termasuk dalam skim
    ganjaran ini.

    almk x pasan la..x bley la dpt...waaaaaaaa...huhu..xpe nati nak cr org lg..chaiyok2..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by blackrose on Tue 15 Jul 2008, 7:35 am

    posting² tentang lagu nasyid tadi dah saya hantar ke bod MUSIC
    gi sambung KAT SINI bagos


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    copernicus
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 80
    Age : 33
    Location : kota bharu, kelantan, pantai timur MALAYSIA
    JGR : 550
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-30

    tahniah... tunggu...

    Post by copernicus on Wed 16 Jul 2008, 6:51 pm

    tahniah JG yeaaa (blackrose... tidak mengapa ya... tahniah lagi... huhuhu... haha )

    selamamana saya menyertai mana-mana forum, tiadalah pula penghargaan sebegini yang dapat saya perhatikan. saya rasa, ini adalah cara yang terbaik kepada para forumer kepada perkongsian yang telah mereka berikan.

    insyaALLAH, saya juga akan terus berusaha!

    oh ya... sememangnya saya akan cuba mendapat JGR pertama saya. saya dah ada pun idenya... nantikan perkongsian sedikit masa nanti... sekejap sahaja lagi... true


    Last edited by copernicus on Wed 16 Jul 2008, 6:52 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : tambah ayat...)

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by blackrose on Wed 16 Jul 2008, 8:29 pm

    copernicus wrote:tahniah JG yeaaa (blackrose... tidak mengapa ya... tahniah lagi... huhuhu... haha )
    heheheh haha
    terima kasih coper haha
    good luck ye haha

    utk itu saya akan berikan reputation pertama utk coper kerana bnyk idea² dan cadangan yg bernas diluahkan coper meskipun ini hari pertama coper di sini bagos

    keep posting ye haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    copernicus
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 80
    Age : 33
    Location : kota bharu, kelantan, pantai timur MALAYSIA
    JGR : 550
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-30

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by copernicus on Thu 17 Jul 2008, 5:00 am

    blackrose wrote:utk itu saya akan berikan reputation pertama utk coper kerana bnyk idea² dan cadangan yg bernas diluahkan coper meskipun ini hari pertama coper di sini bagos

    keep posting ye haha

    wah... terima kasih ya blackrose! haha kalau datang kelantan, PM lah saya ya... saya belanja... huhuhu... haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by blackrose on Thu 17 Jul 2008, 9:39 am

    copernicus wrote:
    wah... terima kasih ya blackrose! haha kalau datang kelantan, PM lah saya ya... saya belanja... huhuhu... haha
    heheheh haha
    ok...begheh bagos
    rama deh oghe kelate sini haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by ifilasaila on Sat 26 Jul 2008, 7:59 pm

    gapo2lah..

    Sponsored content

    Re: Bagaimana untuk mendapat jomgempaq ringgit?

    Post by Sponsored content Today at 4:21 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 4:21 am