JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Share

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Post by yantie on Sat 07 Jun 2008, 1:35 am

    Assalamualaikum..........

    Salam perkenalan daripada saya buat tuan/puan semua. Di sini saya ingin mengambil kesempatan untuk mengajak tuan/puan yang sudi untuk berkenalan dengan lebih dekat lagi sambil mengadakan sesi perbincangan tentang apa sahaja peluang perniagaan yang tuan/puan ceburi. Setelah mencapai kata sepakat, maka kita akan mengadakan satu sesi perjumpaan yang diiringi dengan pelbagai aktiviti seperti majlis suaikenal, hari keluarga, seminar peluang perniagaan, lawatan sambil belajar ke tapak2 pertanian, kolam @ ladang ternakan, lawatan sambil makan (sama ada berbayar/percuma) di kebun buah2an dan lain2 aktiviti yang akan dibincangkan bersama nanti.

    Setelah masing2 mula mengenali antara satu sama lain dengan lebih dekat, akhir sekali saya amat berharap agar kita semua dapat BERSATU dalam membina dan melebarkan jaringan perniagaan masing2.


    Last edited by yantie on Sat 07 Jun 2008, 1:41 am; edited 1 time in total

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Perjumpaan sambil berseminar di Hotel Sri Malaysia Kuantan

    Post by yantie on Sat 07 Jun 2008, 1:38 am

    Saya difahamkan oleh tuan Amara atau nama sebenarnya ialah tuan Majdi, bahawa beliau akan mengadakan satu seminar/taklimat peluang perniagaan ScoreA secara percuma di tarikh dan lokasi berikut

    Tarikh : 11/06/2008
    Hari : Rabu
    Masa : 8:30pm
    Tempat : Hotel Sri Malaysia, Kuantan

    Tuan/puan semua dijemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis tersebut. Di samping itu dapatlah kita berkenalan dengan lebih dekat di antara satu sama lain sambil berseminar.

    InsyaAllah kita jumpa di sana.

    Sekian, terima kasih.

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Pintu sentiasa terbuka, silalah masuk

    Post by yantie on Sat 07 Jun 2008, 7:10 pm

    Assalamualaikum.............

    Nampak macam ramai jer yg sudi view ruangan promosi ni. Tapi kenapa tak ramai yg sudi menyapa saya kat sini. Macam tinggal dlm gua ler pulak...... Jemputler masuk kengkawan semua......... Sila......... sila........ sila ler masuk........... Jangan malu2 untuk perkenalkan diri...... Kalau hari raya boleh ler saya jamu kuih raya kat sini. Tapi rasa dengan mata jer lah ya........ senyumm Jangan mare.....

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Perjumpaan sambil berseminar di Hotel Sri Malaysia Kuantan

    Post by yantie on Tue 10 Jun 2008, 7:19 am

    yantie wrote:Saya difahamkan oleh tuan Amara atau nama sebenarnya ialah tuan Majdi, bahawa beliau akan mengadakan satu seminar/taklimat peluang perniagaan ScoreA secara percuma di tarikh dan lokasi berikut

    Tarikh : 11/06/2008
    Hari : Rabu
    Masa : 8:30pm
    Tempat : Hotel Sri Malaysia, Kuantan

    Tuan/puan semua dijemput hadir bagi memeriahkan lagi majlis tersebut. Di samping itu dapatlah kita berkenalan dengan lebih dekat di antara satu sama lain sambil berseminar.

    InsyaAllah kita jumpa di sana.

    Sekian, terima kasih.

    Berikut adalah petikan yg saya copy & paste dari blog tuan Amara :

    ScoreA ~ Suatu revolusi peningkatan taraf hidup.

    Mengorak langkah ke arah satu revolusi baru di dalam pendidikan negara, Syarikat Kenshido International Sdn Bhd telah memperkenalkan Program eLearning ScoreA bagi membantu jutaan pelajar diseluruh Malaysia. Dengan pelbagai ciri ciri menarik yang memungkinkan pelajar dari seawal darjah satu sehingga tingkatan tiga memperolehi keputusan cemerlang didalam peperisaan UPSR maupun PMR. Syarikat juga menyediakan peluang niaga dengan menjanjikan pendapatan lumayan kepada anda semua !!

    Untuk maklumat lanjut sila lawari http://scorea-robiaha.blogspot.com/


    Last edited by yantie on Tue 10 Jun 2008, 7:22 am; edited 1 time in total

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Perjumpaan sambil berseminar di Hotel Sri Malaysia Kuantan

    Post by yantie on Tue 10 Jun 2008, 7:22 am

    Assalamualaikum..........

    Boleh saya tahu ada tak sesiapa drp kalangan forumer JG nie yg akan hadir ke seminar tersebut? Kalau ada sila maklumkan kepada saya ya...... Mungkin saya akan cuba dptkan 'door gift' @ cabutan bertuah untuk forumer JG. Tapi tak nak janji lah ye..... Walau bagaimanapun saya pernah mengutarakan persoalan ini kpd kawan saya untuk mendapatkan sponsor drp Syarikat berkenaan. Apapun untuk perkara ini saya terpaksa berhubung dgn pegawai lain krn kawan saya tu cuti sakit selama sebulan. InsyaAllah kalau perkara ini mendapat persetujuan drp pihak penganjur iaitu tuan Amara/tuan Majdi, saya akan hubungi pegawai yg kawan saya maksudkan itu.

    Kepada pihak penganjur, saya mohon kerjasama tuan dlm soal ini sama ada pihak tuan bersetuju ataupun tidak.......... Maklumlah ini bukannya seminar anjuran saya. Saya nie tolong sampaikan shj......... Mungkin pihak penganjur dapat memberi laluan untuk iklan kpd pihak penaja dlm beberapa minit.........

    Mohon kerjasama ya sebab seminar ini akan berlangsung pada hari Rabu ini jam 8:30 malam. Kalau saya terlalu lewat maklumkan perkara ini kpd pihak penaja, bimbang nanti pihak penaja tak dapat memberi apa yg diharapkan. Lagipun saya rasa takde ruginya........ sebab ianya akan berakhir dgn win-win situation. Di samping itu dapat meramaikan lagi jumlah kehadiran.

    P/S : Saya juga ada buka thread dengan topik yang sama di sini http://www.bicarajutawan.com/forum/showthread.php?t=5754

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Kursus Penternakan Kambing Boer di De Palma Hotel 19-20 Julai 2008

    Post by yantie on Tue 10 Jun 2008, 4:02 pm

    Kursus Penternakan Kambing Boer Secara Intensif Dengan Jemputan Penceramah Antarabangsa Dari Australia

    Objektif :

    Memberi pendedahan yang sebenar kepada peserta mengenai kambing boer dari segi pengurusan, penjagaan, pembiakan, pemakanan dan perubatan menerusi penceramah berpengalaman yang terkenal di dunia penternakan kambing serta wakil dari agensi kerajaan yang berkaitan.

    Berkongsi pengalaman dan maklumat mengenai industri penternakan kambing boer di Australia melalui penceramah jemputan Jim Boer dan Geoffrey Davies.

    Memberi panduan dan bimbingan kepada peserta mengenai pemasaran dan pengurusan kewangan bidang penternakan kambing.

    Memberi peluang kepada peserta melalui pengalaman lawatan sambil belajar di kandang ternakan kambing boer.

    Peserta sasaran :
    Terbuka kepada semua yang berminat, bakal-bakal penternak mahupun penternak-penternak yang sedia ada.

    Yuran penyertaan :
    RM1500 / seorang (pakej termasuk tempat tinggal, makanan dan minuman, pengangkutan, sesi lawatan sambil belajar di kandang, sijil penyertaan, modul kursus dan t-shirt)

    Tarikh :
    19-20 Julai 2008

    Tempat :
    De Palma Hotel, Kuala Selangor

    Penceramah jemputan :
    Jabatan Perkhidmatan Haiwan
    MARDI
    Jim Boer (JIMBOER)
    Geoffrey Davies (Capricorn Pastoral)
    Veterinar

    Layari laman web http://www.boerbest.com untuk keterangan lanjut dan untuk borang pendaftaran sila hubungi urusetia yang bertugas.

    Terima kasih .........

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Perjumpaan sambil berseminar di Hotel Sri Malaysia Kuantan

    Post by yantie on Wed 11 Jun 2008, 8:37 pm

    yantie wrote:Assalamualaikum..........

    Boleh saya tahu ada tak sesiapa drp kalangan forumer JG nie yg akan hadir ke seminar tersebut? Kalau ada sila maklumkan kepada saya ya...... Mungkin saya akan cuba dptkan 'door gift' @ cabutan bertuah untuk forumer JG. Tapi tak nak janji lah ye..... Walau bagaimanapun saya pernah mengutarakan persoalan ini kpd kawan saya untuk mendapatkan sponsor drp Syarikat berkenaan. Apapun untuk perkara ini saya terpaksa berhubung dgn pegawai lain krn kawan saya tu cuti sakit selama sebulan. InsyaAllah kalau perkara ini mendapat persetujuan drp pihak penganjur iaitu tuan Amara/tuan Majdi, saya akan hubungi pegawai yg kawan saya maksudkan itu.

    Kepada pihak penganjur, saya mohon kerjasama tuan dlm soal ini sama ada pihak tuan bersetuju ataupun tidak.......... Maklumlah ini bukannya seminar anjuran saya. Saya nie tolong sampaikan shj......... Mungkin pihak penganjur dapat memberi laluan untuk iklan kpd pihak penaja dlm beberapa minit.........

    Mohon kerjasama ya sebab seminar ini akan berlangsung pada hari Rabu ini jam 8:30 malam. Kalau saya terlalu lewat maklumkan perkara ini kpd pihak penaja, bimbang nanti pihak penaja tak dapat memberi apa yg diharapkan. Lagipun saya rasa takde ruginya........ sebab ianya akan berakhir dgn win-win situation. Di samping itu dapat meramaikan lagi jumlah kehadiran.

    P/S : Saya juga ada buka thread dengan topik yang sama di sini http://www.bicarajutawan.com/forum/showthread.php?t=5754

    Assalamualaikum........

    Untuk makluman semua, door gift @ cabutan bertuah untuk forumer JG yang akan hadir ke seminar kali ini nampaknya tak dapat ler nak diberi pada sesi seminar kali ini. Lagipun takde sesiapa yg memberi sebarang respon untuk mengesahkan kehadiran masing2. Takpelah..... Lain kali saya akan anjurkan sendiri seminar ni dgn kerjasama tuan Amara / tuan Majdi. Pagi tadi beliau telah memaklumkan kpd saya bhw seminar ini adalah anjuran pihak lain dan bukannya anjuran beliau sendiri..... Kami nie menumpang jer mengikuti seminar peluang perniagaan tersebut.......

    Kepada sesiapa yg sudi hadir, InsyaAllah kita jumpa malam ini di Hotel Sri Malaysia. Kalau teringin nak datang tu, jangan lupa perkenalkan diri tuan/puan kpd saya ya. Contact no saya ialah 013-9288882

    TQ

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Post by Adiex on Thu 12 Jun 2008, 12:18 am

    nak tanye yanti.. area JB bile nak wat ek? kalo x bertindih ngan time keje saye maybe saye bole gi..

    time keje saya 8 AM ~ 5PM (ofis- permanent)

    amara
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 2
    Location : Ampang, Selangor.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-08

    Re: [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Post by amara on Thu 12 Jun 2008, 9:00 am

    Adiex wrote:nak tanye yanti.. area JB bile nak wat ek? kalo x bertindih ngan time keje saye maybe saye bole gi..

    time keje saya 8 AM ~ 5PM (ofis- permanent)

    Aslmkm Adiex...
    Inshaallah kami akan buat program seumpama ini d JB tak lama lagi. Inshaallah Puan Yantie akan turut serta tabik
    Jangan lupa PM dan tinggalkan email add dengan Puan Yantie untuk update....

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Post by yakuza666 on Sun 15 Jun 2008, 12:30 am

    Saya be honest with you, sekarang saya confuse apa sebenarnya project saudari Yantie? Di sini kita dah x sembang atau berbincang tentang cyber mall tetapi lebih kepada promotion seminar dan berbagai lagi. Saya x dapat melihat sebarang focus dalam satu topic dan tiba2 alih ke bahagian lain.

    I dont know apa yang saudari sedang rancangkan untuk kebaikan bersama but surely, I dont get it.

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Post by yantie on Sun 15 Jun 2008, 8:14 am

    yakuza666 wrote:Saya be honest with you, sekarang saya confuse apa sebenarnya project saudari Yantie? Di sini kita dah x sembang atau berbincang tentang cyber mall tetapi lebih kepada promotion seminar dan berbagai lagi. Saya x dapat melihat sebarang focus dalam satu topic dan tiba2 alih ke bahagian lain.

    I dont know apa yang saudari sedang rancangkan untuk kebaikan bersama but surely, I dont get it.

    Assalamualaikum.......

    Nanti saya jelaskan. Sekarang nie sibuk sikit.

    TQ

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Nantikan penjelasan selanjutnya hanya daripada saya....

    Post by yantie on Sun 15 Jun 2008, 8:19 am

    [quote="yantie"]
    yakuza666 wrote:Saya be honest with you, sekarang saya confuse apa sebenarnya project saudari Yantie? Di sini kita dah x sembang atau berbincang tentang cyber mall tetapi lebih kepada promotion seminar dan berbagai lagi. Saya x dapat melihat sebarang focus dalam satu topic dan tiba2 alih ke bahagian lain.

    I dont know apa yang saudari sedang rancangkan untuk kebaikan bersama but surely, I dont get it.

    Assalamualaikum.......

    Nanti saya jelaskan. Sekarang nie sibuk sikit.

    Dan ....... harapan saya agar jangan ada sesiapa yg buat andaian sendiri tentang perkara ini agar ianya tidak menjadi satu isu kontroversi spt yang berlaku ke atas thread saya di WC. Maklumat lanjut mengenai perkara yang saya maksudkan boleh baca di sini http://www.bicarajutawan.com/forum/showthread.php?t=213

    TQ

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Post by yakuza666 on Sun 15 Jun 2008, 10:24 pm

    [quote="yantie"]
    yantie wrote:
    yakuza666 wrote:Saya be honest with you, sekarang saya confuse apa sebenarnya project saudari Yantie? Di sini kita dah x sembang atau berbincang tentang cyber mall tetapi lebih kepada promotion seminar dan berbagai lagi. Saya x dapat melihat sebarang focus dalam satu topic dan tiba2 alih ke bahagian lain.

    I dont know apa yang saudari sedang rancangkan untuk kebaikan bersama but surely, I dont get it.

    Assalamualaikum.......

    Nanti saya jelaskan. Sekarang nie sibuk sikit.

    Dan ....... harapan saya agar jangan ada sesiapa yg buat andaian sendiri tentang perkara ini agar ianya tidak menjadi satu isu kontroversi spt yang berlaku ke atas thread saya di WC. Maklumat lanjut mengenai perkara yang saya maksudkan boleh baca di sini http://www.bicarajutawan.com/forum/showthread.php?t=213

    TQ

    Sememangnya buat masa ini tiada andaian, saya confuse dengan tajuk topik tu sebab kebanyakan post lebih berunsur pengumuman tentang suatu aktiviti. Ia x kelihatan seperti tempat bersosial, itu sahaja. Maybe Yantie should change the thread title?

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Agaknya WC Tak Sesuai Untuk Orang Baru seperti Saya

    Post by yantie on Sun 15 Jun 2008, 11:59 pm

    Assalamualaikum....

    Change the thread title yang mana satu maksud awak? kat sini atau kat WC?

    Kalau kat WC, sebenarnya saya tak bermaksud nak timbulkan thread kontroversi kat sana tu..... malunye sebenarnya sebelum saya bukak thread baru, saya ada post di thread ini http://www.wangcyber.com/forum/cadangan-komen/6913-jom-gu-gu-blogger-dan-im-kelate-13.html dan juga http://www.wangcyber.com/forum/perniagaan-internet/6649-tip-penting-perniagaan-internet-berjimat-cermat-2.html . Tapi.....takde jawapan. sedeh Kenapa ya? Adakah kerana saya nie orang baru? Atau adakah kerana saya nie seorang perempuan? Atau..... kenapa ya? Sedih ler pulak......... cry Saya ingatkan WC sama macam BJ...... rupanya.... nampak jer sama tapi tak serupa....... cry

    Satu lagi..... Memang saya bercadang nak tukar tajuk thread tersebut. Tapi tak pandai lah..... Tak pun boleh tak awak mintak tolong pihak berkenaan delete jer thread tu.... Rasanya WC tidak sesuai untuk orang seperti saya kot..... Takpelah..... Cukuplah saya berkongsi sesuatu kat di BJ dan JG jer......

    Apapun itu adalah satu pengalaman baru saya selama sehari mengembara di alam siber dan singgah berteduh di tempat orang........

    Terima kasih saudara Yakuza di atas keprihatin anda........

    Wassalam

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Bersama BERSATU Membina Empayar Perniagaan Bersama NSS Group

    Post by yantie on Mon 16 Jun 2008, 10:34 pm

    Assalamualaikum.........

    Dengan besar hati, saya ingin menjemput tuan/puan semua mengadakan sesi perbincangan secara online tentang peluang perniagaan yang tuan/puan ceburi di sini ataupun di sini http://www.bicarajutawan.com/forum/s...ead.php?t=5754

    Sebarang cadangan dan pendapat daripada tuan/puan dalam soal ini amatlah dihargai.

    Semoga kerjasama ini dapat melebarkan lagi jaringan perniagaan kita semua.

    Akhir kata marilah kita Bersama BERSATU Membina Empayar Perniagaan di Bawah SATU NAMA.

    Terima kasih.

    mohdhilmi.com
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 4
    Age : 26
    Location : MUAR, JOHOR
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2009-01-01

    wakil dari WC

    Post by mohdhilmi.com on Thu 01 Jan 2009, 9:53 pm

    yantie wrote:Assalamualaikum....

    Change the thread title yang mana satu maksud awak? kat sini atau kat WC?

    Kalau kat WC, sebenarnya saya tak bermaksud nak timbulkan thread kontroversi kat sana tu..... malunye sebenarnya sebelum saya bukak thread baru, saya ada post di thread ini http://www.wangcyber.com/forum/cadangan-komen/6913-jom-gu-gu-blogger-dan-im-kelate-13.html dan juga http://www.wangcyber.com/forum/perniagaan-internet/6649-tip-penting-perniagaan-internet-berjimat-cermat-2.html . Tapi.....takde jawapan. sedeh Kenapa ya? Adakah kerana saya nie orang baru? Atau adakah kerana saya nie seorang perempuan? Atau..... kenapa ya? Sedih ler pulak......... cry Saya ingatkan WC sama macam BJ...... rupanya.... nampak jer sama tapi tak serupa....... cry

    Satu lagi..... Memang saya bercadang nak tukar tajuk thread tersebut. Tapi tak pandai lah..... Tak pun boleh tak awak mintak tolong pihak berkenaan delete jer thread tu.... Rasanya WC tidak sesuai untuk orang seperti saya kot..... Takpelah..... Cukuplah saya berkongsi sesuatu kat di BJ dan JG jer......

    Apapun itu adalah satu pengalaman baru saya selama sehari mengembara di alam siber dan singgah berteduh di tempat orang........

    Terima kasih saudara Yakuza di atas keprihatin anda........

    Wassalam

    salam kak tie, saya wakil daripada WC maybe boleh tolong jelaskan.. saya dari WC meminta maaf sekiranya ada terkasar dengan kak tie. WC memang sesuai untuk sesiapa sahaja, tak kisah lah kepada newbie ataupun professional. perkataan newbie hanya ada pada 'name tag' bagi ahli forum yang baru. tidak semestinya perkataan newbie melambangkan gaya pemikiran usahawan yang baru. Mana kita tahu, walaupun dia newbie, tapi dia sebenarnya profesional..

    sebagai contoh mudah, Dr, Irfan Khairi, jika beliau mendaftar di forum baru, beliau akan memakai name tag 'newbie' tetapi sebenarnya disebalik name tag newbie, beliau adalah seorang yang hebat! (saya harap semua paham masud saya).

    jadi dalam kes ini, kak tie jangan risau.. kami semua ok2 belaka.. :)

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Post by yantie on Mon 05 Jan 2009, 3:20 pm

    mohdhilmi.com wrote:
    salam kak tie, saya wakil daripada WC maybe boleh tolong jelaskan.. saya dari WC meminta maaf sekiranya ada terkasar dengan kak tie. WC memang sesuai untuk sesiapa sahaja, tak kisah lah kepada newbie ataupun professional. perkataan newbie hanya ada pada 'name tag' bagi ahli forum yang baru. tidak semestinya perkataan newbie melambangkan gaya pemikiran usahawan yang baru. Mana kita tahu, walaupun dia newbie, tapi dia sebenarnya profesional..

    sebagai contoh mudah, Dr, Irfan Khairi, jika beliau mendaftar di forum baru, beliau akan memakai name tag 'newbie' tetapi sebenarnya disebalik name tag newbie, beliau adalah seorang yang hebat! (saya harap semua paham masud saya).

    jadi dalam kes ini, kak tie jangan risau.. kami semua ok2 belaka.. :)
    Salam kembali.....

    Terima kasih di atas keprihatinan saudara Hilmi dalam soal ini. Sebenarnya kes di WC dah lama berlalu dan akak juga dah lama melupakannya. Malahan jika ada kelapangan akak akan ke sana untuk belajar cara2 menjana pendapatan drp internet. Semoga saudara Hilmi sudi memberi tunjuk ajar kpd akak di sana ya. TQ senyumm


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    Re: [BORAK] Jom Kita Berkenalan / Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' / Berseminar / BERSATU

    Post by Sponsored content Today at 5:44 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:44 am