JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Share

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by yantie on Tue 06 May 2008, 5:07 pm

    Assalamualaikum.....

    Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak admin yang telah mengizinkan saya untuk mempromosikan produk dan perkhidmatan edaran Syarikat NSS Future Enterprise di ruangan ini.

    Disini saya sertakan sedikit penerangan ringkas berkenaan perniagaan saya

    Nama Syarikat
    NSS Future Enterprise (CA0124943-D)

    Nama Pemilik
    Tuan Nuryantie binti Tuan Muhamad Azmi

    Tarikh Penubuhan
    pada 19 Nov. 2007

    Lokasi Utama Perniagaan
    Lot CG8, Tingkat Bawah, Blok C, Kompleks Dagangan Mahkota, Bandar Indera Mahkota, Kuantan, Pahang

    Jenis Perniagaan
    Pengedaran & Pemasaran Pelbagai Produk & Perkhidmatan Termasuk Pengiklanan Menerusi Internet

    Visi Syarikat
    Bersama Bersatu Membina Empayar Perniagaan

    Misi Syarikat
    - Memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menapak dalam dunia perniagaan dengan menjadi Rakan Niaga NSS melalui rangkaian produk dan perkhidmatan syarikat.
    - Memberi peluang kepada Rakan Niaga NSS atau sesiapa sahaja untuk mempromosi dan memasarkan produk atau perkhidmatan yang diusahakan sendiri melalui pelan pemasaran yang diatur oleh pihak pengurusan syarikat.
    - Berhasrat mewujudkan 'Empayar Perniagaan' di bawah satu nama dengan mendirikan sebuah Kompleks Perdagangan NSS ataupun NSS Mall yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan dan perkhidmatan termasuk sebuah Pasaraya NSS sekurang-kurangnya sebuah di setiap negeri.
    - Berhasrat meluaskan 'Empayar Perniagaan' dengan menceburi pelbagai bidang yang berbeza suatu masa kelak.

    Disamping itu saya juga mencari sesiapa yang berminat untuk menjadi 'Rakan Niaga NSS' sama ada ingin menjadi wakil jualan rangkaian produk/perkhidmatan edaran Syarikat atau pun kepada para pengusaha yang ingin mempromosikan produk/perkhidmatan masing-masing, bolehlah tinggalkan data tuan/puan seperti berikut di Forum Perniagaan E-NSS.BIZ di link ini mengikut lokasi negeri masing-masing.

    Nama Penuh :
    Nama panggilan :
    Jenis perniagaan :
    Nama perniagaan/syarikat :
    Kemahiran : (Jika ada contohnya - Mempunyai Kemahiran dalam bidang IT, Pertukangan, jahitan, masakan, dsbgnya)
    Jenis produk/perkhidmatan yang menjadi pilihan : (Perlu di isi oleh Rakan Niaga NSS VIP sahaja)
    Alamat :
    No. telefon :
    No. H/P :
    Web : (jika ada)
    e-mel : (jika ada)

    Kelebihan Menjadi Rakan Niaga NSS Biasa/VIP :

    Rakan Niaga NSS Biasa
    - Yuran penyertaan adalah PERCUMA untuk sepanjang hayat
    - Pihak syarikat akan mengutamakan Rakan Niaga NSS dalam segala urusan pentadbiran & perjalanan aktiviti syarikat sebelum menawarkannya kepada pihak luar.

    Rakan Niaga NSS VIP
    - Yuran penyertaan adalah PERCUMA untuk sepanjang hayat
    - Pihak syarikat secara automatik akan melantik Rakan Niaga NSS VIP sebagai PANEL syarikat dalam segala urusan pentadbiran & perjalanan aktiviti syarikat sebelum menawarkannya kepada Rakan Niaga NSS Biasa ataupun pihak luar.
    - Setiap Rakan Niaga NSS VIP perlulah turut sama mempromosi ataupun sekurang-kurangnya menjadi pelanggan tetap kami dengan membeli/menjual mana-mana daripada rangkaian produk edaran Syarikat NSS Future Enterprise sama ada secara online ataupun offline.
    - Sebagai tanda penghargaan, setiap Rakan Niaga NSS VIP akan diberi keistimewaan iaitu berpeluang untuk memasarkan produk atau perkhidmatan yang diusahakan sendiri melalui pelan pemasaran yang diatur oleh pihak pengurusan Syarikat NSS Future Enterprise mengikut syarat-syarat yg telah ditetapkan.

    Saya mengalu-alukan pelbagai lagi produk-produk lain dari pengusaha bumiputera serata negeri untuk diketengah di pasaran disamping itu dapatlah kita menjalinkan hubungan perniagaan dua hala kepada sesiapa yang berminat.

    Sekian, saya dahului dengan ucapan ribuan terima kasih.


    Last edited by yantie on Sun 26 Jun 2011, 11:14 am; edited 9 times in total

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Bersama Bersatu Membina Empayar Perniagaan

    Post by yantie on Wed 07 May 2008, 9:49 am

    Tujuan saya mewujudkan jaringan perniagaan ini adalah untuk mencari rakan niaga yang berimpian untuk BERSATU mewujudkan 'Empayar Perniagaan' di bawah satu 'Nama'. Ini kerana saya berhasrat suatu hari nanti ingin mendirikan sebuah Kompleks Perdagangan @ pun NSS Mall yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan & perkhidmatan termasuk pasaraya.

    Untuk peringkat permulaan, saya telah bekerjasama dengan Rakan Niaga saya dari forum sebelah untuk menghasilkan laman web NSS terlebih dahulu. Sebab itulah sekarang ni saya berusaha mencari sesiapa yang sudi menjadi Rakan Niaga NSS. Target saya untuk masa depan ialah di setiap negeri sekurang2nya ada sebuah NSS Mall ala2 Giant, Tesco dan seumpamanya. Itu target saya untuk perniagaan masa depan. Sekarang ni modal utk mendirikan sebuah bangunan sendiri belum ada lagi. Sebab itu lah saya nak buat secara online dahulu.

    Saya buat semua ni bukan kerana bersifat tamak dengan harta kekayaan dunia, tetapi saya ingin membantu kawan2 saya termasuk diri sendiri memasarkan produk & perkhidmatan masing2.

    Berikut adalah petikan perbincangan saya dengan tuan Jutawanproperty dari forum sebelah. Menurut kata tuan Jutawan Property kepada saya :

    Sebenarnya dalam bidang pemajuan hartanah ni, modal janganlah dijadikan perkara pokok. Tak dinafikan modal memang kena ada, tapi perniagaan dalam bidang hartanah adalah satu-satunya perniagaan yang paling tinggi kuasa leverajnya. Bak kata orang, paling tinggi keupayaan untuk gunakan Other People Money.

    Tentang hasrat Puan untuk membangunkan NSS Mall, adalah satu hasrat yang amat bagus. Terutama dalam keadaan kekurangan tempat untuk bumiputera berniaga. Semua projek asalnya datang dari idea dan visi. Cuma Puan kena kembangkan idea dan visi itu kepada perancangan yang teliti supaya ia tidak menjadi sekadar angan-angan. Mulakan dulu dengan membayangkan apa yang puan inginkan atas tanah tersebut, konsepnya dan kemudian baru dikembangkan kepada perancangan yang lebih detail.

    Mula dari angan-angan, tukarkan kepada impian dan laksanakan supaya jadi kenyataan

    Bersambung....... ada hal jap....

    mrayhana
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 2
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-31

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by mrayhana on Wed 21 May 2008, 6:45 pm

    Nama Penuh : Milda Rayhana
    Nama panggilan : Milda
    Jenis perniagaan : Persendirian
    Nama perniagaan/syarikat : Wanda Resources
    Alamat : No. 11A, Jln SS4a/5 Kelana Jaya
    No. telefon : 03-7859 1544
    No. H/P :016-2364124/016-3771577
    Web : (jika ada) http://www.jellykelapa.blogspot.com
    e-mel : (jika ada) mrayhana@yahoo.com

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by yantie on Fri 23 May 2008, 8:15 am

    mrayhana wrote:Nama Penuh : Milda Rayhana
    Nama panggilan : Milda
    Jenis perniagaan : Persendirian
    Nama perniagaan/syarikat : Wanda Resources
    Alamat : No. 11A, Jln SS4a/5 Kelana Jaya
    No. telefon : 03-7859 1544
    No. H/P :016-2364124/016-3771577
    Web : (jika ada) http://www.jellykelapa.blogspot.com
    e-mel : (jika ada) mrayhana@yahoo.com

    Terima kasih di atas kesudian Cik Milda.

    Kepada pihak admin saya memohon maaf kerana lama tak online di sini (PC saya diserang virus Trojan).

    Untuk makluman, data En Syarif telahpun saya serahkan kpd pihak berkaitan utk dimasukkan ke dlm laman web NSS. Dan untuk data Cik Milda pula saya akan serahkan pada peringkat ke-2 bersama data Rakan Niaga NSS yg baru (jika ada). Setakat nie laman web tersebut belum siap sepenuhnya lagi. Dah siap nanti saya akan hebahkan di sini untuk tatapan anda semua.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan kpd anda berdua yg sudi memberi sokongan terhadap apa yg cuba saya ketengahkan di sini. Semoga ianya menghasilkan sebuah kejayaan dan bukanlah sekadar angan2 kosong semata2. Amin

    lubukcina
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 1
    Age : 40
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-12

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by lubukcina on Thu 12 Jun 2008, 4:08 pm

    nama penuh: muhammad azlan bin mad aris
    panggilan : lan
    Syarikat : MAJUTARA ENTERPRISE
    Perniagaan : Ternakan Ayam Kampung Organik & ikan keli organik
    Alamat : Felda sungai Pancing utara
    Tel : 095496039
    Hp : 017 2490962 / 019 3926832
    email : lan_t282001@yahoo.com
    blog : wwworganichick-lan.blogspot.com


    cik yantie... sy berminat utk jd rakan kongsi, bole bagi contact no utk temujanji..
    thanks

    senyumm senyumm senyumm bagos bagos bagos bagos good good good good good good cheers cheers cheers cheers

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by yakuza666 on Thu 12 Jun 2008, 6:39 pm

    Nama Penuh : Khairul Anwar
    Nama panggilan : Anwar @ Yakuza666
    Jenis perniagaan : Persendirian
    Nama perniagaan/syarikat : Kabelduit Online
    Alamat : Bukit Chandan, Kuala Kangsar, Perak
    No. telefon : -
    No. H/P : 0173821295
    Web : (jika ada) http://rajabidvertiser.com, http://2700000.blogspot.com, http://laporankhas.blogspot.com, http://www.exclusive-cover.blogspot.com
    e-mel : (jika ada) russia_agent@yahoo.com, kabelduit@gmail.com, support@rajabidvertiser.com

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by yantie on Fri 13 Jun 2008, 2:38 pm

    lubukcina wrote:nama penuh: muhammad azlan bin mad aris
    panggilan : lan
    Syarikat : MAJUTARA ENTERPRISE
    Perniagaan : Ternakan Ayam Kampung Organik & ikan keli organik
    Alamat : Felda sungai Pancing utara
    Tel : 095496039
    Hp : 017 2490962 / 019 3926832
    email : lan_t282001@yahoo.com
    blog : wwworganichick-lan.blogspot.com


    cik yantie... sy berminat utk jd rakan kongsi, bole bagi contact no utk temujanji..
    thanks

    senyumm senyumm senyumm bagos bagos bagos bagos good good good good good good cheers cheers cheers cheers

    Terima kasih kerana berminat. Contact no saya 013-9288882.

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Perjumpaan Agung Rakan Niaga NSS

    Post by yantie on Fri 13 Jun 2008, 2:46 pm

    yakuza666 wrote:Nama Penuh : Khairul Anwar
    Nama panggilan : Anwar @ Yakuza666
    Jenis perniagaan : Persendirian
    Nama perniagaan/syarikat : Kabelduit Online
    Alamat : Bukit Chandan, Kuala Kangsar, Perak
    No. telefon : -
    No. H/P : 0173821295
    Web : (jika ada) http://rajabidvertiser.com, http://2700000.blogspot.com, http://laporankhas.blogspot.com, http://www.exclusive-cover.blogspot.com
    e-mel : (jika ada) russia_agent@yahoo.com, kabelduit@gmail.com, support@rajabidvertiser.com

    Terima kasih kerana sudi menyertai jaringan perniagaan ini. Rasanya sudah sampai masanya untuk saya mengadakan perjumpaan dengan kesemua Rakan Niaga NSS untuk membincangkan tentang rancangan perniagaan masing2. Di samping itu bolehlah kita berkenalan dgn lebih rapat lagi antara satu sama lain.

    Dan satu berita baik untuk semua Rakan Niaga NSS ialah InsyaAllah saya akan dapatkan sponsor drp pihak tertentu untuk 'door gift' atau cabutan bertuah.

    Rasanya elok kita bincangkan perkara ini di thread ini http://jomgempaq.com/nss-future-enterprise-f53/jom-kita-berkenalan-berbincang-berjumpa-ber-aktiviti-berseminar-bersatu-t766.htm

    ajay
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 11
    Age : 37
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-14

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by ajay on Sun 15 Jun 2008, 6:45 pm

    Nama Penuh: W. Azan Shahalan Mahmood
    Nama Panggilan: Ajay
    Jenis Perniagaan: Mini Market & MLM
    Nama Syarikat: Rohani Mini Market, 4life
    Alamat: Lot 1446, Guchil Lama, 18000 Kuala Krai Kelantan
    No Telefon: 09-9667505 (ofis)
    No H/p: 012-9012164
    Web: www.4life.com
    email: abe_shar@yahoo.com


    Last edited by ajay on Sun 15 Jun 2008, 6:46 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : add adress)

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Alhamdulillah.......... Siap juga akhirnya laman web rasmi NSS

    Post by yantie on Wed 18 Jun 2008, 10:07 am

    Assalamualaikum........

    Maklumat terkini,

    Saya memohon kerjasama daripada semua Rakan Niaga NSS untuk tampil ke sini http://jomgempaq.com/nss-future-enterprise-f53/e-nssbiz-bazar-maya-perniagaan-anda-t814.htm dan meletakkan iklan masing2 di mana2 ruangan yang berkaitan di laman web rasmi NSS - www.e-nss.biz

    Sekian, terima kasih.

    Wassalam

    kasimo
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 72
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-28

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by kasimo on Mon 29 Sep 2008, 5:48 am

    Nama Penuh : saripudding saling
    Nama panggilan :kasimo @ lalok(BJ)
    Jenis perniagaan : Jual ebook
    Nama perniagaan/syarikat : -
    Alamat :- Lahad datu Sabah
    No. telefon :
    No. H/P :013 6243245
    Web : www.kasimo69.com
    e-mel : lalok1906@yahoo.com

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by yantie on Mon 29 Sep 2008, 7:56 am

    kasimo wrote:Nama Penuh : saripudding saling
    Nama panggilan :kasimo @ lalok(BJ)
    Jenis perniagaan : Jual ebook
    Nama perniagaan/syarikat : -
    Alamat :- Lahad datu Sabah
    No. telefon :
    No. H/P :013 6243245
    Web : www.kasimo69.com
    e-mel : lalok1906@yahoo.com
    Terima kasih kerana sudi menjadi Rakan Niaga NSS.

    Hmmmm......... En Kasimo nie rupa2nya yg guna nick name lalok kat forum BJ rupanya.........

    Selamat datang saya ucapkan ke Forum Jomgempaq.com. Sudi2kanlah bergempaq di sini pulak ya. senyumm senyumm

    p/s : Perhatian kepada semua Rakan Niaga NSS, tuan/puan di minta untuk mengemaskinikan data masing2 di ::Forum Perniagaan E-NSS.BIZ:: milik saya. Sila baca setiap arahan yang diberikan ::di sini:: dan pengemaskinian data hendaklah di buat mengikut lokasi negeri masing2 yang ada ::di link ini::

    Kerjasama tuan/puan semua dalam perkara ini amatlah saya hargai. Terima kasih.


    Last edited by yantie on Mon 06 Oct 2008, 1:24 pm; edited 1 time in total


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    kasimo
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 72
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-28

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by kasimo on Mon 29 Sep 2008, 8:08 am

    tadi masa tengah bosan teringat ajakkan... tu yang p cni.... best juga forum ni

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by yantie on Mon 29 Sep 2008, 9:04 am

    kasimo wrote:tadi masa tengah bosan teringat ajakkan... tu yang p cni.... best juga forum ni
    Forum JG nie memang best. senyumm senyumm senyumm senyumm senyumm

    Semua ahli & staff termasuk adminnya mesra ahli. Kat sini kitorang semua mendapat layanan istimewa tau.

    p/s : Hmmm........ BJ tak leh akses lagi ke ? Semalam & pagi tadi cuba masuk tapi tak dapat.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    kasimo
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 72
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-28

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by kasimo on Mon 29 Sep 2008, 2:39 pm

    aha.... eh lupa... selamat raya kak

    DNAT
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 7
    Age : 38
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-10-03

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by DNAT on Fri 03 Oct 2008, 4:11 am

    Nama : Hizam Zaman
    Nama Panggilan : Zam / DNAT
    Syarikat : Darul Naim Agro
    Perniagaan : Ternakan Cacing Bagi Penghasilan Baja Organik
    Alamat : Guchil, Kuala Krai, Kelantan
    Tel : 017-9700656
    Hp : 017-9700656
    email : darulnaim.agrotech@gmail.com
    blog : http://darulnaim-agrotech.blogspot.com


    Salam Aidilfitri buat semua

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by yantie on Mon 06 Oct 2008, 1:27 pm

    DNAT wrote:Nama : Hizam Zaman
    Nama Panggilan : Zam / DNAT
    Syarikat : Darul Naim Agro
    Perniagaan : Ternakan Cacing Bagi Penghasilan Baja Organik
    Alamat : Guchil, Kuala Krai, Kelantan
    Tel : 017-9700656
    Hp : 017-9700656
    email : darulnaim.agrotech@gmail.com
    blog : http://darulnaim-agrotech.blogspot.com


    Salam Aidilfitri buat semua
    Salam Aidilfitri...........

    Terima kasih kerana berminat dan terima kasih jua kerana sudi menjadi ahli berdaftar di Forum perniagaan E-NSS.BIZ.

    p/s : Sekali lagi saya mohon perhatian kepada semua Rakan Niaga NSS, tuan/puan di minta untuk mengemaskinikan data masing2 di ::Forum Perniagaan E-NSS.BIZ:: milik saya. Sila baca setiap arahan yang diberikan ::di sini:: dan pengemaskinian data hendaklah di buat mengikut lokasi negeri masing2 yang ada ::di link ini::

    Kerjasama tuan/puan semua dalam perkara ini amatlah saya hargai. Terima kasih.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    PyD
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 6
    Age : 34
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-10-23

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by PyD on Sat 25 Oct 2008, 9:11 pm

    Nama : Mohd Izhar
    Nama Panggilan : Art / PyD
    Syarikat : Moizrad Marketing
    Perniagaan : Memasarkan Barang Pengguna Buatan Malaysia Atau Import ( Indon )
    Alamat : Kuantan, Pahang
    Tel : 014-2121892
    Hp : 013-7869634
    email : admin@moizrad.com | technomaxcs@yahoo.com
    blog : http://www.moizrad.com

    Salam kepada semua....

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by yantie on Sat 01 Nov 2008, 6:56 pm

    PyD wrote:Nama : Mohd Izhar
    Nama Panggilan : Art / PyD
    Syarikat : Moizrad Marketing
    Perniagaan : Memasarkan Barang Pengguna Buatan Malaysia Atau Import ( Indon )
    Alamat : Kuantan, Pahang
    Tel : 014-2121892
    Hp : 013-7869634
    email : admin@moizrad.com | technomaxcs@yahoo.com
    blog : http://www.moizrad.com

    Salam kepada semua....
    Salam kembali........

    Terima kasih kerana berminat dengan jaringan perniagaan ini.

    p/s : Sekali lagi saya mohon perhatian kepada semua Rakan Niaga NSS, tuan/puan di minta untuk mengemaskinikan data masing2 di ::Forum Perniagaan E-NSS.BIZ:: milik saya. Sila baca setiap arahan yang diberikan ::di sini:: dan pengemaskinian data hendaklah di buat mengikut lokasi negeri masing2 yang ada ::di link ini::

    Kerjasama tuan/puan semua dalam perkara ini amatlah saya hargai. Terima kasih.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    bagus Re: [INFO] Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 4:22 am