JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    RSS feed untuk akhbar online

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    bagus RSS feed untuk akhbar online

    Post by Adiex on Tue 06 May 2008, 11:34 pm

    hello,
    jomgempaq kini menyediakan pautan ke akhbar2 utama dengan memaparkan berita terkini akhbar berkenaan, anda hanya perlu klik pada pautan yang berkenaan dan ia akan membawa anda terus kepada berita tersebut.

    waktu solat bagi kuala lumpur juge dah dimasukkan ke dalam portal sebagai kemudahan kite semua hehe

    sekian,
    jomgempaq admin sedeh:

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    bagus Re: RSS feed untuk akhbar online

    Post by Adiex on Wed 14 May 2008, 12:21 am

    helo,
    memandangkan RSS feed wat portal kita jadi lembab so dah dibuang buat sementara waktu.

    so, ape pendapat korang? perlu ke x RSS akhbar ni??

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    bagus Re: RSS feed untuk akhbar online

    Post by ijakstory on Wed 14 May 2008, 12:56 am

    tak perlu buat masa ini, memandang forum belum sampaii tahap kemuncak dari segi bilangan user yang join

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    bagus Re: RSS feed untuk akhbar online

    Post by blackrose on Wed 14 May 2008, 8:14 am

    aku pon rase tak berapa perlu...
    aku memang biasa buka akhbar online...
    tp disebabkan aku dah bookmark JG...so bila aku klik kat JG
    dia terus pergi kat page HOME...so aku tak perasan adenye akhbar online tu haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    bagus Re: RSS feed untuk akhbar online

    Post by Adiex on Wed 14 May 2008, 6:33 pm

    owh, okay aku memang akan buang akhbar tuh.. algi satu camne ngan live trafic tuh? perlu ker? ke nak buang je sebab lembab gak nak buke portal tuh :senyum:

    tima kasih haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    bagus Re: RSS feed untuk akhbar online

    Post by blackrose on Wed 14 May 2008, 10:53 pm

    kalo rase lembab dan boleh mengganggu kelancaran loading JG..
    lebih baik buang jek..terpulanglah bagos


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Sponsored content

    bagus Re: RSS feed untuk akhbar online

    Post by Sponsored content Today at 8:00 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 8:00 am