JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Masalah PM

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Masalah PM

    Post by Adiex on Wed 30 Apr 2008, 8:47 pm

    Masalah PM
    Baru2 ni forum kite ade masalah Pm tak boleh dibuka, Mungkin ni berpunca daripada fungsi re-sycronizing yang telah kami wat baru2 ni untuk menyelesaikan masalah forum lambat loading. So, untuk menyelesaikan maybe korang just delete Pm lame korang & rasenyer PM2 baru x de masalah macam ni. tp, kalo korang ade masalah untuk buka PM yang baru sampai just post kat sini & kami akan cube cara lain untuk menyelesaikan masalah ni.

    sekian,
    jomgempaq staff

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Masalah PM

    Post by blackrose on Sat 03 May 2008, 11:50 am

    Ok...masalah PM dah selesai...dah boleh bukak dah
    thank u :02:


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 2:53 pm