JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    jomgempaq portal

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    jomgempaq portal

    Post by Adiex on Sat 12 Apr 2008, 7:34 pm

    jomgempaq portal dibuka secara rasmi, jika anda mempunyai cadangan atau komen untuk improve portal ni, harap2 sudi kongsikan di sini :)

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq portal

    Post by gamemaster on Sun 13 Apr 2008, 4:00 am

    portal tu align skit kasi nampak balance

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: jomgempaq portal

    Post by Adiex on Sun 13 Apr 2008, 3:47 pm

    x boleh nak align, kalo nak kene buang login formtu, kalo korang x kisah aku boleh remove login form tu.

    lagipun x align mase lom login je, lepas login dah ok :)

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq portal

    Post by gamemaster on Sun 13 Apr 2008, 4:04 pm

    Oo.. ni ubah ke atau yang default punya portal..

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: jomgempaq portal

    Post by Adiex on Fri 18 Apr 2008, 10:32 pm

    gamemaster wrote:Oo.. ni ubah ke atau yang default punya portal..
    portal space tu memang dah host disediakan, tapi mende2 dalam tu kite wat sendiri, btw, login form tu die wat not editable plak, kalo nak masokkan customize login form x bleh sebab kite x de access to database, so tu je la yg terbaek wat mase ni :)

    misztake
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 296
    JGR : 80
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: jomgempaq portal

    Post by misztake on Tue 22 Apr 2008, 11:24 am

    pndpt aku:

    Forum nh ok.. Aku sgt suka tulisn bila nk buat post.. Verdana ek..? Tak besar sgt.. tak kecik sgt.. So, tak pyh susah2 nak edit.. Jimat masa..
    :02: :02:
    Warna latar ok.. Light2 gitu.. Tak menyakitkan mata & hati..

    Sekian sahaja utk waktu ini.. Sekian, terima kasih.. :06:

    Sponsored content

    Re: jomgempaq portal

    Post by Sponsored content Today at 8:14 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:14 am