JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Menjelang Bulan Ramadhan

    Share

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by mebenk2u on Mon 18 Aug 2008, 8:30 pm

    GUNUNG KINABALU PUN BELUM KU JEJAK..INIKAN PULA RUMAH KAK ROSE YG BARU DIKENALI DI JG..WAISEHHH...oppss..terhuruf besar plak..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by ifilasaila on Mon 18 Aug 2008, 9:03 pm

    takde sape2 nak promote kuih raya dia ker?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by blackrose on Tue 19 Aug 2008, 9:24 am

    mebenk2u wrote:GUNUNG KINABALU PUN BELUM KU JEJAK..INIKAN PULA RUMAH KAK ROSE YG BARU DIKENALI DI JG..WAISEHHH...oppss..terhuruf besar plak..
    heheheh...potong JGR tu kang haha
    nnti aku wat umah kat atas gunung kinabalulah...
    senang...korg datang..skali dgn mendaki gunung jugak haha hehehe...

    ustaz...kalo tak salah gari tu jutawan ada cakap nak jual biskut raya...
    kita tunggu jelah kat ruangan promosi haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 8:29 pm

    blackrose wrote:
    heh?? ade pulak yg nak mengekor aku ke sabah hmm1
    takleh jadik ni...nanti abis dapur aku ijak geledah lala haha

    confirm ke jak bini ko dah mengandung?
    tahniahlah ye... haha
    aku je belom ade isi haha

    sabarlah rose, sabar.. Hanya Allah Yang Maha Tahu dengan perasaan mu.. bersabarlah..

    confirm sebab doktor yang check (aku mana reti nak check2 ni.. haha ).. aku pun dah terasa macam loya2 n muntah2 pembawakan budak agaknyer.. adakah puasa aku akan tergugat nanti..? hmm (cheh alasan aku nak ponteng posa ler tuu, yang penting kuih bahulu kau rose! jangan lupa send pakai post express kat aku)

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 10:42 pm

    ijakstory wrote:

    sabarlah rose, sabar.. Hanya Allah Yang Maha Tahu dengan perasaan mu.. bersabarlah..

    confirm sebab doktor yang check (aku mana reti nak check2 ni.. haha ).. aku pun dah terasa macam loya2 n muntah2 pembawakan budak agaknyer.. adakah puasa aku akan tergugat nanti..? hmm (cheh alasan aku nak ponteng posa ler tuu, yang penting kuih bahulu kau rose! jangan lupa send pakai post express kat aku)
    mane aku reti buat kuih bahulu hmm
    aku hantar bahulu manis jelah yek...
    lgpon dia cantik orgnya...tengok avatar dia tuh...ramai duk berkenan haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 11:00 pm

    blackrose wrote:
    mane aku reti buat kuih bahulu hmm
    aku hantar bahulu manis jelah yek...
    lgpon dia cantik orgnya...tengok avatar dia tuh...ramai duk berkenan haha

    hah? taknak! taknak! rose.. ko biar betul.... kan maskulin tu... ko bebetulllll...? affraid

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by blackrose on Thu 21 Aug 2008, 9:01 am

    ijakstory wrote:hah? taknak! taknak! rose.. ko biar betul.... kan maskulin tu... ko bebetulllll...? affraid
    ko ni...ko ingat aku nak suruh ko buat apa dgn si bahulu tu? haha
    kan dia boleh tolong bini ko memasak, kemas umah...
    maklumlah bini ko kan pregnant..pastu bulan puasa mesti tenaga dia tak cukup haha

    *** bahulu adakah anda sanggup? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by ijakstory on Thu 21 Aug 2008, 9:17 am

    blackrose wrote:
    ko ni...ko ingat aku nak suruh ko buat apa dgn si bahulu tu? haha
    kan dia boleh tolong bini ko memasak, kemas umah...
    maklumlah bini ko kan pregnant..pastu bulan puasa mesti tenaga dia tak cukup haha

    *** bahulu adakah anda sanggup? haha

    fuhh!! peluh jantan aku dibuatnyer... hehehe... kau ni rose.. alahai.. haha

    Sponsored content

    Re: Menjelang Bulan Ramadhan

    Post by Sponsored content Today at 12:37 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 12:37 pm