JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Gallery & chatbox beta version

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    good post! Gallery & chatbox beta version

    Post by Adiex on Thu 24 Apr 2008, 11:25 pm

    gallery

    link : gallery

    gallery telah dibuka untuk testing. kat gallery ni korang leh post & kongsi ape2 gambo yang korang suke asal x langgar peraturn forum :)
    Untuk buka gallery, klik kat menu gallery kat forum menu. gallry ni wat mase ni just for testing purpose :)



    Chatbox

    chatbox kini boleh korang jumpe kat bawah forum ni, just scroll down sampai korang jumpe. pastu klik kat login untuk join chatting :)



    kalo chatbox ni timbulkan sebarang masalah pade korang cthnya forum jadi lembab, sila feedback kat sini ye :) selain tu SuperMods & Moderator just bertindak sebagai moderator kat chatbox ni :)

    tu je wat mase ni, hav a fun haha
    c0-admin ~~


    Last edited by Adiex on Sun 18 May 2008, 2:19 am; edited 2 times in total

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    good post! Re: Gallery & chatbox beta version

    Post by Adiex on Sun 27 Apr 2008, 10:29 pm

    memandang chatbox x banyak digunekan oleh ahli so dah dibuang sebab wat lag :)

      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 12:31 am