JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Hadir tanpa di undang?

    Share

    nik
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 13
    Age : 28
    Location : Kelantan
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-01

    Hadir tanpa di undang?

    Post by nik on Fri 15 Aug 2008, 12:27 am

    Assalamualaikum ..semua.Salam perkenalan dari saya..harap kehadiran saya walaupun tak di undang dapat lagi di terima hehehe hehe ...saje nak gempaq sikit dengan tajuk tue walaupun tak gempaq pun huhuhu....ok lah ni pengenalan ringkas dari saya:

    Nick :Nik musa
    Jantina :sudah tentu Lelaki tulen
    Umur :20 tahun (tak masuk lagi 20 tahun lau ikut bulan)huhu
    Status :Bujang
    Hobi :Memancing
    Kerja/Belajar :Student
    Bagaimana Tahu Tentang Forum JG Ini : Kawan bagitau...dia kata ada forum yang gempaq di sini tol ke tak kita tengok!! senyum

    Ermm,harap dapat berkenalan dengan korang semua..tunjuk ajar dalam dunia ebiz amat di harapkan..salam mesra dari saya..Nice to meet you Wassalam


    Last edited by nik on Mon 18 Aug 2008, 5:55 pm; edited 1 time in total

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by iris87 on Fri 15 Aug 2008, 1:25 am

    salam..hai nik..kawan bahulu ker?..huhu..k selamat dtg..gempaq ke x jom r kite wat gempaq sesama..huhu haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by blackrose on Fri 15 Aug 2008, 10:14 am

    nik wrote:Assalamualaikum ..semua.Salam perkenalan dari saya..harap kehadiran saya walaupun tak di undang dapat lagi di terima hehehe hehe ...saje nak gempaq sikit dengan tajuk tue walaupun tak gempaq pun huhuhu....ok lah ni pengenalan ringkas dari saya:

    Nick :Nik musa
    Jantina :sudah tentu Lelaki tulen
    Umur :20 tahun (tak masuk lagi 20 tahun lau ikut bulan)huhu
    Status :Bujang
    Hobi :Memancing
    Kerja/Belajar :Student
    Bagaimana Tahu Tentang Forum JG Ini : Kawan bagitau...dia kata ada forum yang gempaq di sini tol ke tak kita tengok!! senyum

    Ermm,harap dapat berkenalan dengan korang semua..tunjuk ajar dalam dunia ebiz amat di harapkan..salam mesra dari saya..Nice to meet you Wassalam
    hai nik haha
    sedihnye baca tajuk nik sedeh
    walaupon tak diundang tp dialu˛kan haha

    welcome to JG...selamat bergempaq...
    salam perkenalan...selalu˛lah ke sini dan berposting ye senyumm

    siapa nick kawan nik tu? boleh tau? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    nik
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 13
    Age : 28
    Location : Kelantan
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-01

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by nik on Sun 17 Aug 2008, 4:11 am

    iris87 wrote:salam..hai nik..kawan bahulu ker?..huhu..k selamat dtg..gempaq ke x jom r kite wat gempaq sesama..huhu haha

    Hai iris87,..kawan bahulu ker?..saya rasa setakat nie saya belum berkawan atau berhubung lagi dengan bahulu tue..insyaallah di sini saya mahu berkawan dengan korang semua..harap-harap korang semua pun sudi lah berkawan dan bagi tunjuk ajr pada saya yang daif nie erk?...

    salam ceria dari saya hehe

    nik
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 13
    Age : 28
    Location : Kelantan
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-01

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by nik on Sun 17 Aug 2008, 6:04 am

    =hai nik haha
    sedihnye baca tajuk nik sedeh
    walaupon tak diundang tp dialu˛kan haha

    welcome to JG...selamat bergempaq...
    salam perkenalan...selalu˛lah ke sini dan berposting ye senyumm

    siapa nick kawan nik tu? boleh tau? haha

    Siapa nick??? saya pun tak tahu laaa....saya pertama kali di sini(JG) so tak kenal sape-sape lagi harap dapat kenal korang semua dengan lebih dekat..di dunia tanpa sempadan nie.. hehe

    Salam ceria dari saya...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by blackrose on Sun 17 Aug 2008, 12:40 pm

    takpe nik...
    org˛ kat sini peramah˛...
    sure dapat member punyelah kat sini...
    ajaklah kengkawan nik skali utk memeriahkan JG nih senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by Adiex on Sun 17 Aug 2008, 12:42 pm

    jomgempaq.com website ceria andaa haha

    selamat datang & wat le cam umah sendiri ye razz

    ps: sye pon g mancing gak sesekali, nak reles tension cool

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by blackrose on Sun 17 Aug 2008, 12:53 pm

    tak bosan ke memancing..?
    yelah...kena duduk diam...tunggu ikan.. hmm1
    haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by iris87 on Sun 17 Aug 2008, 5:00 pm

    nik wrote:
    iris87 wrote:salam..hai nik..kawan bahulu ker?..huhu..k selamat dtg..gempaq ke x jom r kite wat gempaq sesama..huhu haha

    Hai iris87,..kawan bahulu ker?..saya rasa setakat nie saya belum berkawan atau berhubung lagi dengan bahulu tue..insyaallah di sini saya mahu berkawan dengan korang semua..harap-harap korang semua pun sudi lah berkawan dan bagi tunjuk ajr pada saya yang daif nie erk?...

    salam ceria dari saya hehe

    oo yeke..igt kwn bahulu td..xpe2..meh2 kwn dgn iris..kite jadi team..team jom gempaq..hehehe hehe

    nik
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 13
    Age : 28
    Location : Kelantan
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-01

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by nik on Mon 18 Aug 2008, 5:00 pm

    blackrose wrote:takpe nik...
    org˛ kat sini peramah˛...
    sure dapat member punyelah kat sini...
    ajaklah kengkawan nik skali utk memeriahkan JG nih senyumm

    ya pasti!!! sy pasti ajak kengkawang sy semua join JG..aura gempaq pun sy dah rasa kat sini.. senyumm terima kasih kawan2 coz support me..

    nik
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 13
    Age : 28
    Location : Kelantan
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-01

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by nik on Mon 18 Aug 2008, 5:01 pm

    Adiex wrote:

    ps: sye pon g mancing gak sesekali, nak reles tension cool

    ya ker..nanti ada masa boleh la mancing sama2 erkkkkkk.... hehe

    nik
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 13
    Age : 28
    Location : Kelantan
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-01

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by nik on Mon 18 Aug 2008, 5:08 pm

    blackrose wrote:tak bosan ke memancing..?
    yelah...kena duduk diam...tunggu ikan.. hmm1
    haha

    bosan??...dalam kamus seorang pemancing(bukan pancing orang erk.hehehe),tak der istilah bosan,..nikmat dia tu aduhhhhhhhhhhh susah nak cakap ,tambah2 lau dapat tangkap ikan besarrrr..lau tak dapat tangkap lak,ye membuat kan kita terus bersabar dan menyakinkan kata2 ini"setiap usaha pasti ada hasilnya"..hehehe,sureee dapat tangkap ikan laaaaaaaa... hehe

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by mebenk2u on Mon 18 Aug 2008, 5:11 pm

    welcome nik, semoga dapat memperoleh kegempaqan dalam forum nie..
    btw..aku memancing ni selalu x dpt ikan..kalau dapat pun yang keciiiikkkkk jer... ish ish


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    nik
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 13
    Age : 28
    Location : Kelantan
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-01

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by nik on Mon 18 Aug 2008, 5:23 pm

    mebenk2u wrote:welcome nik, semoga dapat memperoleh kegempaqan dalam forum nie..
    btw..aku memancing ni selalu x dpt ikan..kalau dapat pun yang keciiiikkkkk jer... ish ish

    Terima kasih mebenk2u...

    erMmm lau nak selalu dapat ikan ,kena p pancing lam sangkar ikan ,sure dapat tangkap yang besar punya hehehe( just joking...) hehe

    Ps:salah satu faktor untuk memperolehi ikan yg banyak adalah kena pilih tempat..tempat nya di kedai jual ikan hahahaha haha jgn marahhh gurau jer k..

    salam perkenalan dan salam ceria dari saya......... tabik

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by mebenk2u on Mon 18 Aug 2008, 5:29 pm

    nik wrote:
    mebenk2u wrote:welcome nik, semoga dapat memperoleh kegempaqan dalam forum nie..
    btw..aku memancing ni selalu x dpt ikan..kalau dapat pun yang keciiiikkkkk jer... ish ish

    Terima kasih mebenk2u...

    erMmm lau nak selalu dapat ikan ,kena p pancing lam sangkar ikan ,sure dapat tangkap yang besar punya hehehe( just joking...) hehe

    Ps:salah satu faktor untuk memperolehi ikan yg banyak adalah kena pilih tempat..tempat nya di kedai jual ikan hahahaha haha jgn marahhh gurau jer k..

    salam perkenalan dan salam ceria dari saya......... tabik

    yg ni aku setuju..daripada nak duduk menunggu sentapan berjam2, lebih baik aku start moto pergi Tesco, say hello, pastu cakap nak ikan 2 kilo, pastu bayar RMduaplo.. hehe


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    nik
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 13
    Age : 28
    Location : Kelantan
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-01

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by nik on Mon 18 Aug 2008, 5:52 pm

    mebenk2u wrote:
    yg ni aku setuju..daripada nak duduk menunggu sentapan berjam2, lebih baik aku start moto pergi Tesco, say hello, pastu cakap nak ikan 2 kilo, pastu bayar RMduaplo.. hehe

    Heehehe...saya pun setuju... hehe tapi ingat nikmat memancing tu hanya akan dapat di rasa jika benar2 kita seorang yg penyabar.......huhuhu hehe

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by blackrose on Tue 19 Aug 2008, 9:29 am

    nik wrote:

    bosan??...dalam kamus seorang pemancing(bukan pancing orang erk.hehehe),tak der istilah bosan,..nikmat dia tu aduhhhhhhhhhhh susah nak cakap ,tambah2 lau dapat tangkap ikan besarrrr..lau tak dapat tangkap lak,ye membuat kan kita terus bersabar dan menyakinkan kata2 ini"setiap usaha pasti ada hasilnya"..hehehe,sureee dapat tangkap ikan laaaaaaaa... hehe
    mesti nik ni penyabar orgnye ye haha
    untung sape dapat nik...hehehe hehe

    dulu mase kecik˛ saye pernah ikut bapak saye memancing...
    boring jugak...sunyi sepi plak tu...
    tp masa tu saye kecik...budak kecik mane nak duk diam haha
    tu yg boring kut haha
    tp bila dah besar tak pernah pon memancing apalagi menemani org memancing... haha

    mebenk...kalo ko nak sure dapat ikan...
    meh datang umah aku...ikan hubby aku dalam akuarium tu ada 2 ekor yg besar...
    pastu adalah dalam 5-7 ekor ikan kecik˛...
    tp ko pancing ikan yg kecik˛ jelah ye...
    yg besar tu tanda cinta aku dan hubbyku haha
    huhuhuhuhu


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 9:00 pm

    blackrose wrote:


    yg besar tu tanda cinta aku dan hubbyku haha
    huhuhuhuhu

    ohh indahnyerr..
    ni dah kira buleh buat movie dah..
    fishman n fishwoman.. huhuuu huhu

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 10:26 pm

    bukan fishman n fishwoman lah...
    tp fishman n catwoman...pantang jumpa haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 10:40 pm

    hah? catwoman n fishman

    wow! affraid bergomol la tu (aku tengah pikir, mesti dasyat punya!).. haha

    kehkehkeh... mentang2lah esok malam friday..

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by reez80 on Tue 16 Sep 2008, 2:25 pm

    Assalamualaikum....

    salam perkenalan dari aku...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 1:33 pm

    hahaha.....selamat datang ke JG, nik............

    Sponsored content

    Re: Hadir tanpa di undang?

    Post by Sponsored content Today at 8:10 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 8:10 pm