JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Histeria

    Share

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Histeria

    Post by blackrose on Wed 06 Aug 2008, 9:11 am

    Baru² ni ada akhbar melaporkan kejadian histeria di satu sekolah di malaysia...
    Korang pernah tak mengalami histeria?
    Atau korang pernah menyaksikan kejadian histeria ni?
    Jom share cerita korang kat sini...

    *** aku pernah tengok org kena histeria masa aku duk asrama dulu...nanti aku cite...korang cite pengalaman korg dulu haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Histeria

    Post by ijakstory on Wed 13 Aug 2008, 1:07 am

    time sekolah, sesape kena histeria.. aku buat pernafasan mulut ke mulut (kalau perempuanlaa, kalau lelaki.. aku bagi bau stoking jer..) betul.. tak tipu..

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Histeria

    Post by iris87 on Wed 13 Aug 2008, 2:20 am

    ijakstory wrote:time sekolah, sesape kena histeria.. aku buat pernafasan mulut ke mulut (kalau perempuanlaa, kalau lelaki.. aku bagi bau stoking jer..) betul.. tak tipu..
    erk bia betul ijak nie..huhuhu...poyo x sudah..

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Histeria

    Post by iris87 on Wed 13 Aug 2008, 2:24 am

    dekat sekolah aku pernah terjadi kejadian histeria nie...mmg dahsyat r..seminggu br selesai..ms tu dorg kata siap ade bahtera syaitan dtg nak serang..puncanya sbb ade sorg bdk die g kem pastu die main petik je buah tu, pastu baling dlm sungai..rupe2nya buah tu ank jin..mmg teruk giler r ms tu..tp time tu batch akk iris la..iris sek rendah lg...hehe..tp mmg dahsyat...bnyk gak kalu nak citer..seram..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Wed 13 Aug 2008, 7:39 am

    ijakstory wrote:time sekolah, sesape kena histeria.. aku buat pernafasan mulut ke mulut (kalau perempuanlaa, kalau lelaki.. aku bagi bau stoking jer..) betul.. tak tipu..
    yelah...tengok ko pon aku percaya ko akan buat camtu haha
    ko tak pernah berjangkit kena histeria ke waktu pernafasan mulu ke mulut tu jak haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Wed 13 Aug 2008, 7:44 am

    iris87 wrote:dekat sekolah aku pernah terjadi kejadian histeria nie...mmg dahsyat r..seminggu br selesai..ms tu dorg kata siap ade bahtera syaitan dtg nak serang..puncanya sbb ade sorg bdk die g kem pastu die main petik je buah tu, pastu baling dlm sungai..rupe2nya buah tu ank jin..mmg teruk giler r ms tu..tp time tu batch akk iris la..iris sek rendah lg...hehe..tp mmg dahsyat...bnyk gak kalu nak citer..seram..
    abis tu...apa jln penyelesaian yg dorg lakukan utk menghentikan histeria ni iris???

    aku pon...mase sekolah dulu pernah kena...
    puncanya dorg bunuh anak ular kat longkang asrama...
    mul² tu setiap 2 mggu sekali dorg kena histeria...
    lepas beberapa bulan seminggu sekali...
    yg paling hebatnya ada sekali tu dalam masa 2 mggu hampir setiap hari kena...
    masa tu pulak...warden balik umah...
    yg kitorg ni dia tak bagi balik...
    kena gak mintak tolong dari warden asrama lelaki dgn budak² laki
    itulah first time laki masuk asrama pompuan...
    sampai panggil budak² tahfiz... sedeh hmm1


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Histeria

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 10:23 pm

    iris87 wrote:dekat sekolah aku pernah terjadi kejadian histeria nie...mmg dahsyat r..seminggu br selesai..ms tu dorg kata siap ade bahtera syaitan dtg nak serang..puncanya sbb ade sorg bdk die g kem pastu die main petik je buah tu, pastu baling dlm sungai..rupe2nya buah tu ank jin..mmg teruk giler r ms tu..tp time tu batch akk iris la..iris sek rendah lg...hehe..tp mmg dahsyat...bnyk gak kalu nak citer..seram..

    uhhh! takutnyer aku dengar,

    criter tu masa kecik ko iris? isk kalau aku ada masa tu iris..
    aku peluk2 kau iris (time kecik bolehlaa, time besar ...bini kan ade..)..

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Histeria

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 10:25 pm

    blackrose wrote:
    ijakstory wrote:time sekolah, sesape kena histeria.. aku buat pernafasan mulut ke mulut (kalau perempuanlaa, kalau lelaki.. aku bagi bau stoking jer..) betul.. tak tipu..
    yelah...tengok ko pon aku percaya ko akan buat camtu haha
    ko tak pernah berjangkit kena histeria ke waktu pernafasan mulu ke mulut tu jak haha

    berjangkit gak, tapi bukan terjerit2... mulut aku terus melekat, tak moh lepas kat mulut gadis yang kena sampuk.. fuh! dasyat betul jangkitannyer..

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Histeria

    Post by ijakstory on Wed 20 Aug 2008, 10:26 pm

    iris87 wrote:
    erk bia betul ijak nie..huhuhu...poyo x sudah..

    aku jugak kau panggil poyo

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Wed 20 Aug 2008, 10:33 pm

    ijakstory wrote:

    berjangkit gak, tapi bukan terjerit2... mulut aku terus melekat, tak moh lepas kat mulut gadis yang kena sampuk.. fuh! dasyat betul jangkitannyer..
    wakakakaka wakaka
    sah² ko hantu yg merasuk pompuan tuh haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    lady pink
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 1251
    Age : 107
    Location : Under my skin
    Referral : mebenk2u
    JGR : 920
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-22

    Re: Histeria

    Post by lady pink on Fri 22 Aug 2008, 2:45 pm

    blm lagi kena macam ni,minta di jauhkan...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Fri 22 Aug 2008, 2:55 pm

    lady pink wrote:blm lagi kena macam ni,minta di jauhkan...
    lady pernah tak tengok org lain kena histeria ke?
    kalo ada pengalaman tengok histeria pon boleh gak kalo nak cite haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: Histeria

    Post by cik_fara on Sat 23 Aug 2008, 11:46 pm

    fara pernah tgk masa tu darjah 4.....musim histeria...kat sekolah tu seram la jugak lagi kat belakang penuh dengan hutan..
    satu hari tu budak2 darjah 5 kuar kelas terpekik-pekik....
    tgk2 rupanya ada 2 org budak kena....cuak giler ar sebab takut kitaorg pon kena sekali..
    tapi Alhamdulilah hanya dua budak perempuan tu saja yang kena..
    last2 fara dgn kawan2 di kenakan oleh cikgu
    kalau duduk sorang2 kat sebelah tu hantu tu duduk hampeh tol..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Sun 24 Aug 2008, 12:41 pm

    cik_fara wrote:fara pernah tgk masa tu darjah 4.....musim histeria...kat sekolah tu seram la jugak lagi kat belakang penuh dengan hutan..
    satu hari tu budak2 darjah 5 kuar kelas terpekik-pekik....
    tgk2 rupanya ada 2 org budak kena....cuak giler ar sebab takut kitaorg pon kena sekali..
    tapi Alhamdulilah hanya dua budak perempuan tu saja yang kena..
    last2 fara dgn kawan2 di kenakan oleh cikgu
    kalau duduk sorang2 kat sebelah tu hantu tu duduk hampeh tol..
    mmg menyeramkan kan fara...
    fara pernah tanya tak kat budak tu apa yg dia nampak masa dia kena histeria tu?

    masa kawan saye kena...saye ada gak tanye dia...
    dia kata..mase dia kena tu...
    actually kitorg yg pegang tangan dan kaki dia..
    tak nak bagi dia meracau, tendang² org...
    rupenya masa dia kena tu...dia cakap org yg pegang tangan dna kaki dia tu...
    dia nampak macam benda yg menyeramkan..
    tu sebab dia meronta²...

    pastu kat asrama laki ada satu kolam besar tau...
    tp kolam tu dah takde air..kolam tu agak 'keras' sket...
    setiap kali ada budak kena histeria...dia mesti nak pergi kat kolam tu...
    rupa²nya waktu dorg kena histeria...kolam tu dorg nampak mcm istana..
    istana bergemerlapan...cantik sangat dorg cakap sedeh


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: Histeria

    Post by cik_fara on Wed 27 Aug 2008, 11:53 pm

    blackrose wrote:
    cik_fara wrote:fara pernah tgk masa tu darjah 4.....musim histeria...kat sekolah tu seram la jugak lagi kat belakang penuh dengan hutan..
    satu hari tu budak2 darjah 5 kuar kelas terpekik-pekik....
    tgk2 rupanya ada 2 org budak kena....cuak giler ar sebab takut kitaorg pon kena sekali..
    tapi Alhamdulilah hanya dua budak perempuan tu saja yang kena..
    last2 fara dgn kawan2 di kenakan oleh cikgu
    kalau duduk sorang2 kat sebelah tu hantu tu duduk hampeh tol..
    mmg menyeramkan kan fara...
    fara pernah tanya tak kat budak tu apa yg dia nampak masa dia kena histeria tu?

    masa kawan saye kena...saye ada gak tanye dia...
    dia kata..mase dia kena tu...
    actually kitorg yg pegang tangan dan kaki dia..
    tak nak bagi dia meracau, tendang² org...
    rupenya masa dia kena tu...dia cakap org yg pegang tangan dna kaki dia tu...
    dia nampak macam benda yg menyeramkan..
    tu sebab dia meronta²...

    pastu kat asrama laki ada satu kolam besar tau...
    tp kolam tu dah takde air..kolam tu agak 'keras' sket...
    setiap kali ada budak kena histeria...dia mesti nak pergi kat kolam tu...
    rupa²nya waktu dorg kena histeria...kolam tu dorg nampak mcm istana..
    istana bergemerlapan...cantik sangat dorg cakap sedeh

    tak pernah tanya sebab seram & takut nak tanya...
    lgpn masa kejadian tu tak tgk rupa budak tu..
    yg ada dalam fikiran takut terkena mcm budak tu...

    peahcomot
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 221
    Age : 32
    JGR : 150
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-29

    Re: Histeria

    Post by peahcomot on Fri 05 Sep 2008, 2:06 pm

    masa kawan saye kena...saye ada gak tanye dia...
    dia kata..mase dia kena tu...
    actually kitorg yg pegang tangan dan kaki dia..
    tak nak bagi dia meracau, tendang² org...
    rupenya masa dia kena tu...dia cakap org yg pegang tangan dna kaki dia tu...
    dia nampak macam benda yg menyeramkan..
    tu sebab dia meronta²...

    erm..slalu jgk dgr mcm nie yg depa nnti...semua org ( kita2 nie la )depa akan nmpk mcm org tuh menyeramkan...sbb tuh terjerit2 n meronta2.... kdg2 histeria nie x semua bende tuh merasuk bdn tp pandangan tuh mcm da bertukar sbb tuh jd x tentu arah....

    peahcomot
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 221
    Age : 32
    JGR : 150
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-29

    Re: Histeria

    Post by peahcomot on Fri 05 Sep 2008, 2:11 pm

    kat skola peah duluk de sorg budak nie kene histeria ms perhimpunan.....terkejut ktorg kenapa tetiba jerk org bertempiaran lari..pastuh kwn sos nie ( duluk dia penah kene )...dia tgk jer pung...lepas2 tuh dia pun kene jgk..jangkit....huhuhuhuhu.....

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Fri 05 Sep 2008, 4:45 pm

    cik_fara wrote:
    tak pernah tanya sebab seram & takut nak tanya...
    lgpn masa kejadian tu tak tgk rupa budak tu..
    yg ada dalam fikiran takut terkena mcm budak tu...
    heheheh...jgnlah tanye masa dia tengah kena haha
    masa dia dah elok tu cube tanye haha

    kalo tanye masa dia kena...
    silap² dgn fara fara kena smackdown haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Fri 05 Sep 2008, 4:49 pm

    peahcomot wrote:kat skola peah duluk de sorg budak nie kene histeria ms perhimpunan.....terkejut ktorg kenapa tetiba jerk org bertempiaran lari..pastuh kwn sos nie ( duluk dia penah kene )...dia tgk jer pung...lepas2 tuh dia pun kene jgk..jangkit....huhuhuhuhu.....
    bawak dah nickname tempat lain haha heheh

    a;a kan...
    kat sekolah saye dulu pon...
    mula² kena sorg je..
    pastu mcm berjangkit...sampai satu dorm boleh kena
    masa skolah dulu...satu dorm lebih kurang belas² jugaklah penghuninya...
    tak ke penat tu...

    yang kena histeria dah sah² penatlah secara batin dan fizikal...
    yang menolong ni pon penat gak...
    sebab bila dorg kena serang histeria ni...
    dorg kuat wooo...
    saye sorang pon dia boleh campak sedeh


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    Re: Histeria

    Post by azaleadz on Fri 05 Sep 2008, 10:13 pm

    penah tengok ms duk hostel dulu.. f5.. kwn kene sbb dia tengah uzur.. dia g sidai kain kat ampaian blakang hostel.. tiba2 dia kata dengar bunyi lembu.. da tu dia balik tiba2 terus histeria.. ee.. kat kebun getah mana ada lembu.. x penah kitorg tgk lembu.. da tu x tido kitorg smer.. sib kuat hati ni.. xde la kene.. org kata ada pelesit.. tah ler..

    then satu lagi insiden masa duk kat maktab last year.. budak2 baru msuk ni gi kutip kayu2 ..rasanya main amik je x baca apaper.. dah tu maghrib tu kene laa.. cian.. baru masuk maktab da kene.. kitorg tengok dr atas je.. bilik dak tu kat bawah.. yg x penah berpenghuni berbulan lama.. sbb tu la kot.. smua takut.. yelah.. sbb bilik lea sblah kiri kanan xde org sbb kawan2 da kuar praktikal.. duk tempat lain.. aduu.. debar gak tp kental gak jiwa nih.. alhamdulillah xde apaper yg menakutkan kene kat kitorg.. even kul 1-2 pagi pun msih berani ke tandas.. hee.. yg paling x lupa bila ustaz picit kaki dak neh.. dia cakap 'sakit la bodoh'.. haha.. sabo je laa.. pas dah berubat tu.. ingat ok.. mlm tu jadik plak kat budak bilik atas setentang bilik kitorg.. fuh.. kitorg ni cam lipas kudung lari masuk bilik kwn lain sbb dgr org jerit2.. aduii.. 2 minggu gak laa insiden nih watkan kitorg x tido lena.. yelah.. kene pasang lampu bilik je xleh tutup..takut.. haha..

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Histeria

    Post by iris87 on Sat 06 Sep 2008, 3:17 am

    blackrose wrote:
    iris87 wrote:dekat sekolah aku pernah terjadi kejadian histeria nie...mmg dahsyat r..seminggu br selesai..ms tu dorg kata siap ade bahtera syaitan dtg nak serang..puncanya sbb ade sorg bdk die g kem pastu die main petik je buah tu, pastu baling dlm sungai..rupe2nya buah tu ank jin..mmg teruk giler r ms tu..tp time tu batch akk iris la..iris sek rendah lg...hehe..tp mmg dahsyat...bnyk gak kalu nak citer..seram..
    abis tu...apa jln penyelesaian yg dorg lakukan utk menghentikan histeria ni iris???

    aku pon...mase sekolah dulu pernah kena...
    puncanya dorg bunuh anak ular kat longkang asrama...
    mul² tu setiap 2 mggu sekali dorg kena histeria...
    lepas beberapa bulan seminggu sekali...
    yg paling hebatnya ada sekali tu dalam masa 2 mggu hampir setiap hari kena...


    masa tu pulak...warden balik umah...
    yg kitorg ni dia tak bagi balik...
    kena gak mintak tolong dari warden asrama lelaki dgn budak² laki
    itulah first time laki masuk asrama pompuan...
    sampai panggil budak² tahfiz... sedeh hmm1
    ms tu siap dtg dato'
    harun din utk selesai kan mslh nie..sebab ms tu mmg teruk giler..n kalu
    x silap bende tu nak ganti korban..tu yang menakutkan...pastu lepas
    adekan perbincangan dengan dorg bende nie setuju la utk
    selesaikan...hmm..tp iris pon x bape nak sure ape die..sbb ms tu kecik
    lagi kan..tp time tu kate akk mmg dhsyt..sape masuk toilet confirm
    kene..sape x ley solat pon kene gak..sekolah smpi ditutup..pastu pokok
    besar yang dorg nampak cam bahtera syaitan nie dah ditebang
    pon...alhmdulillah skg dah ok dah..

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Histeria

    Post by iris87 on Sat 06 Sep 2008, 3:18 am

    ijakstory wrote:
    iris87 wrote:
    erk bia betul ijak nie..huhuhu...poyo x sudah..

    aku jugak kau panggil poyo

    hehehhe..abis ak tgk mood ko kat situ poyo..haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Sat 06 Sep 2008, 8:57 am

    azaleadz wrote:penah tengok ms duk hostel dulu.. f5.. kwn kene sbb dia tengah uzur.. dia g sidai kain kat ampaian blakang hostel.. tiba2 dia kata dengar bunyi lembu.. da tu dia balik tiba2 terus histeria.. ee.. kat kebun getah mana ada lembu.. x penah kitorg tgk lembu.. da tu x tido kitorg smer.. sib kuat hati ni.. xde la kene.. org kata ada pelesit.. tah ler..

    a'a...biasanya kalo tengah uzurlah dia rajin attack...
    sebab masa tu kita tengah kotor.. haha

    pastu kalo kita terlampau takut pon dia suka...
    terlampau berani pon dia suka..
    budak yang kena masa saye duk asrama tu...
    kawan baik saya...kitorg 5 sekawanlah konon²nya dan sepoyo²nya haha
    pastu bila kawan sorg ni kena...berjangkit kat kawan baik yg sorg ni...
    pastu diorg berdua ni citelah kat saye (bila dah elok tu)
    dia cakap..dia jumpa perempuan cantik masa kena histeria tu...
    perempuan tu cakap dia nak seret kawan² baik aku nilah...
    termasuklah saye..

    masa dengar tu..saye nak kate takut takdelah...
    nak kata berani pon tak jugak...
    tp sejak pada tu saya rajin bawak Quran yg kecik tu..
    mana saye pergi saya bawak...
    alhamdulillah takde apa yg terjadi pada saya dan member baik saya dalam 5 sekawan ni haha

    tp member baik saya 2 org yg kena...
    pastu budak² lain pon ada yg kena...


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Histeria

    Post by blackrose on Sat 06 Sep 2008, 9:02 am

    iris87 wrote:ms tu siap dtg dato'
    harun din utk selesai kan mslh nie..sebab ms tu mmg teruk giler..n kalu
    x silap bende tu nak ganti korban..tu yang menakutkan...pastu lepas
    adekan perbincangan dengan dorg bende nie setuju la utk
    selesaikan...hmm..tp iris pon x bape nak sure ape die..sbb ms tu kecik
    lagi kan..tp time tu kate akk mmg dhsyt..sape masuk toilet confirm
    kene..sape x ley solat pon kene gak..sekolah smpi ditutup..pastu pokok
    besar yang dorg nampak cam bahtera syaitan nie dah ditebang
    pon...alhmdulillah skg dah ok dah..
    owh...tulah..benda tu mmg suka dgn tempat² kotor..

    pernah tak dengar lelaki kena histeria??
    kat sekolah saye dulu..ada..
    tp budak tu tak menjerit terlolong haha
    dia cuma merayau² kat tempat² yang keras kat dalam kawasan sekolah...
    pastu bila org tarik dia...dia melawan..
    tp taklah sampai menjerit² cam pompuan haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    Re: Histeria

    Post by azaleadz on Sat 06 Sep 2008, 9:09 am

    dia lg sker serang perempuan sbb perempuan ni lemah semangat.. dah tu kita ni ada time uzur kan.. lg senang la dia nak serang.. lea takut gak.. tp dlm hati kuatkan smgt.. papa lea pesan satu jer.. tiap kali nak gi mana pun kita baca la bismillah.. pastu tekadkan dlm hati..'aku x kaco ko, ko jgn la kaco aku'... insya'Allah.. :)

    Sponsored content

    Re: Histeria

    Post by Sponsored content Today at 12:55 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 12:55 pm