JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Jana Pound Sterling Percuma-Terbukti!

    Share

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    Jana Pound Sterling Percuma-Terbukti!

    Post by Lee99 on Tue 05 Aug 2008, 5:03 pm

    Salam semua,

    Buat duit melalui search engine bukan perkara baru. Ini taktik Google Adwords & Yahoo search Marketing untuk mengenakan bayaran yang lebih kepada pengiklan2 mereka.

    Taktik Google/Yahoo.

    Mereka galakkan orang orang ramai klik mana2 iklan melalui search engine khas. Semakin banyak kita klik, semakin banyak si pemunya iklan kena cas.
    Tugas anda hanya klik iklan berkenaan melalui Search milik anda!

    Contoh:

    1 klik pengiklan kena bayar USD0.20
    5 klik minima satu jam USD1.00.
    Bayangkan berapa juta websurfer yang tak tahu termasuk ANDA klik pada iklan2 tersebut! USD1.00 x 1,000,000= USD1,000,000. Ini baru 2-3 jam. Pernah anda terfikir kenapa anda pakai email Google, Yahoo dll dengan free. Wow........ada udang disebalik mee tu.

    Di pendekkan citer, komisen 50% dari satu klik. Kalau 1 iklan tu harga 1Pound, anda dapat 0.5P x 20 klik sehari (1.00 GBP = 6.47796 MYR ). Jom ramai2 tumpang sekaki dan dapat habuan dalam bentuk matawang Pound Sterling dari Google/Yahoo......Mari bertindak segera.

    Pembayaran komisen melalui Paypal.

    IANYA 100% FREE!!

    Sila klik link dibawah untuk daftar sekarang!

    http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=168320

    Jika anda sudah mendaftar, sila email kepada saya untuk Tips Jana Pound Sterling dengan lebih detail.

    Sila email ke : troseli99@yahoo.com

    titaniumhijau
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 7
    Age : 32
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-06

    Re: Jana Pound Sterling Percuma-Terbukti!

    Post by titaniumhijau on Wed 06 Aug 2008, 11:07 pm

    dah join dan memang terbukti boleh wat duit..

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: Jana Pound Sterling Percuma-Terbukti!

    Post by yakuza666 on Thu 07 Aug 2008, 12:19 am

    yup. memang terbukti cuma kena tau lah macam mana nak earning nye...kalo wat search palsu memang parah...

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    Re: Jana Pound Sterling Percuma-Terbukti!

    Post by Lee99 on Tue 19 Aug 2008, 10:24 pm

    Bro yakuza666, leh kongsi tips mcmana nak earn cara yg betul?

    cikepong
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 7
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jana Pound Sterling Percuma-Terbukti!

    Post by cikepong on Wed 20 Aug 2008, 12:56 am

    macam mana yer...saya dah daftar dah haritu...macam mana nak memaksimakannya?

    Lee99
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 46
    Age : 47
    Location : Kuantan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-22

    Re: Jana Pound Sterling Percuma-Terbukti!

    Post by Lee99 on Wed 20 Aug 2008, 9:58 am

    Sama-sama kita tunggu, manalah tau ada otai2 yg sudi mencurahkan ilmu utk newbie mcm kita nih..ahaks..

    Sponsored content

    Re: Jana Pound Sterling Percuma-Terbukti!

    Post by Sponsored content Today at 4:24 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 4:24 am