JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 3:25 pm

    asalmualaikum dan salam sejahtera krew gempaq..

    saya nak bagi hadiah untuk pertandingan jomgempaq..pertandingan tersebut adalah siapa
    yang membuat review terbaik terhadap forum ini..di blog mereka atau dimana sahaja mereka nak review..siapa yang membuat review terbaik akan mendapat hadiah yang saya berikan ini... senyumm

    antara hadiahnya ialah:

    full pakej rahsia blog yang bernilai lebih dari RM500
    :gambar bawah tu cuma ebook je..saya bagi hadiah yang lain sekali..full pakej(50 jenis software,50 jenis ebook,support,email support,belajar YM)




    dan untuk pertandingan ini..saya berharap user lain pun dapat menyumbangkan sedikit hadiah untuk pertandingan ini...diharap pihak mod,admin,dapat ambil berat tentang cadangan saya ini... senyumm harap maklum

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Post by ajidss on Thu 17 Jul 2008, 3:34 pm

    sebelum terlupa..saya ingin beritahu bahawa..syarat semua tertakluk kepada jomgempaq punya krew,,so..bincang disini k..hehehehee senyumm

    p/s:jangan bincang dibelakang..saya pun nak tahu gak

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Post by blackrose on Fri 18 Jul 2008, 1:42 pm

    boleh...dialukan senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 30
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    Re: Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Post by Castezar on Fri 18 Jul 2008, 4:13 pm

    Buku ditulis encik ajidss sendiri?
    Hadiah yang Menarik!


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Post by ifilasaila on Fri 18 Jul 2008, 4:26 pm

    kat muka dpn tu gambor abg ajiss ker? cool

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Post by ajidss on Fri 18 Jul 2008, 10:31 pm

    yup..saya tulis sendiri ebook ni...tapi wat masa sekarang nak tahu pasal ebook ni..pergi kat www.juniorim.com untuk keterangan lanjut...

    gambar yang kat atas tu bukan gambar saya... senyumm

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Post by Adiex on Sat 19 Jul 2008, 12:59 am

    Assalamualaikum adjiss,

    konfem ke awak nak donate ebook ni? sebab takot2 nanti bile dah ade yang nak beli tak available plk item tu razz,

    kalo betol2 komfem sila reply kat sini, kitorang akan masukkan item ni kat kedai JG,

    tima kasih senyumm

    Sponsored content

    Re: Saya nak bagi hadia untuk contest Jom gempaq

    Post by Sponsored content Today at 2:10 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 2:10 am