JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    best ke tak jomgempaq???

    Share

    Poll

    adakah forum ini akan mendapatan sambutan yang meluas seperti forum terkenal yang lain??

    [ 1 ]
    4% [4%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 3 ]
    11% [11%] 
    [ 11 ]
    41% [41%] 
    [ 9 ]
    33% [33%] 

    Total Votes: 27

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 10:36 pm

    iris87 wrote:ooo patut la cam pernah nmpk..ehem2..yeke..huhu

    hehehee... takleh nak wat apa lah.. tapi macam dah kena pantau aje kitaorang...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 10:38 pm

    reez80 wrote:
    iris87 wrote:ooo patut la cam pernah nmpk..ehem2..yeke..huhu

    hehehee... takleh nak wat apa lah.. tapi macam dah kena pantau aje kitaorang...

    tak ngam la kalo camtue.....huhuhu..........

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by iris87 on Thu 18 Sep 2008, 10:39 pm

    reez80 wrote:
    iris87 wrote:ooo patut la cam pernah nmpk..ehem2..yeke..huhu

    hehehee... takleh nak wat apa lah.. tapi macam dah kena pantau aje kitaorang...
    erk..sape yang pantau?..spatt ker/...almk takutnyer..kene jg2 gak nie... hmm

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 11:10 pm

    iris87 wrote:
    reez80 wrote:
    iris87 wrote:ooo patut la cam pernah nmpk..ehem2..yeke..huhu

    hehehee... takleh nak wat apa lah.. tapi macam dah kena pantau aje kitaorang...
    erk..sape yang pantau?..spatt ker/...almk takutnyer..kene jg2 gak nie... hmm

    ramai yang dok memantau nie...

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 11:42 pm

    reez80 wrote:
    iris87 wrote:
    reez80 wrote:
    iris87 wrote:ooo patut la cam pernah nmpk..ehem2..yeke..huhu

    hehehee... takleh nak wat apa lah.. tapi macam dah kena pantau aje kitaorang...
    erk..sape yang pantau?..spatt ker/...almk takutnyer..kene jg2 gak nie... hmm

    ramai yang dok memantau nie...

    hah?sape pantau?mane? shocked

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by mebenk2u on Thu 18 Sep 2008, 11:46 pm

    derang nie dah feymes spatt..kat otai ada, kat cg ada, kat mana lagi eh reez?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 11:48 pm

    mebenk2u wrote:derang nie dah feymes spatt..kat otai ada, kat cg ada, kat mana lagi eh reez?

    kat Ng aku tak pasti.. putera pun aku jarang nampak... kat mesra maybe pakai nick lain...kat wise nengok dia pakai keta apa.. macam takde gakk...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 11:51 pm

    mebenk2u wrote:derang nie dah feymes spatt..kat otai ada, kat cg ada, kat mana lagi eh reez?

    saper yg femes tue? tak paham aku......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 11:52 pm

    kalau wrote:
    mebenk2u wrote:derang nie dah feymes spatt..kat otai ada, kat cg ada, kat mana lagi eh reez?

    saper yg femes tue? tak paham aku......

    eh.. suda tukar ka... tadi aku baca macam spatt yang femes.. nie dia tukar lak.. heheee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Thu 18 Sep 2008, 11:57 pm

    reez80 wrote:
    kalau wrote:
    mebenk2u wrote:derang nie dah feymes spatt..kat otai ada, kat cg ada, kat mana lagi eh reez?

    saper yg femes tue? tak paham aku......

    eh.. suda tukar ka... tadi aku baca macam spatt yang femes.. nie dia tukar lak.. heheee

    err......aku pun tak paham nih........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Thu 18 Sep 2008, 11:58 pm

    apa sudah jadi nie.. memang kemasukkan aku kat sini nak bagi forum nie lak naik nama... nanti aku seret habis puak2 yang ada....

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by spatt on Thu 18 Sep 2008, 11:59 pm

    korg ler yg meben ckp femes tu.... haha

    xkn la aku lak...aku ade kt wangcyber(pemerhati je),KITA(blehla sket2) ngn otai(kurg aktif) jer...xkn aku lak yg femes... haha

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:00 am

    spatt wrote:korg ler yg meben ckp femes tu.... haha

    xkn la aku lak...aku ade kt wangcyber(pemerhati je),KITA(blehla sket2) ngn otai(kurg aktif) jer...xkn aku lak yg femes... haha

    uihs.. tadi dia cakap ko la.. tu yang aku bagi posting pasal ko tu...

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by spatt on Fri 19 Sep 2008, 12:02 am

    reez80 wrote:
    spatt wrote:korg ler yg meben ckp femes tu.... haha

    xkn la aku lak...aku ade kt wangcyber(pemerhati je),KITA(blehla sket2) ngn otai(kurg aktif) jer...xkn aku lak yg femes... haha

    uihs.. tadi dia cakap ko la.. tu yang aku bagi posting pasal ko tu...

    xkanlaaaaa....die ckp psl korang ni (reez dgn kalau)...kate otai, mmg ar femes... haha

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:03 am

    spatt wrote:
    reez80 wrote:
    spatt wrote:korg ler yg meben ckp femes tu.... haha

    xkn la aku lak...aku ade kt wangcyber(pemerhati je),KITA(blehla sket2) ngn otai(kurg aktif) jer...xkn aku lak yg femes... haha

    uihs.. tadi dia cakap ko la.. tu yang aku bagi posting pasal ko tu...

    xkanlaaaaa....die ckp psl korang ni (reez dgn kalau)...kate otai, mmg ar femes... haha

    kitaorang cuma forumer biasa aje laa.... tapi kalau ko rasa masuk kat sini leh wat sini lak lagi gempak.. aku takleh kata apa2 la...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:05 am

    mana ada femes, bro......masih makan nasi......sumer kiter nih sama.....rilex.......

    spatt
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1552
    Age : 29
    Location : Underneath it All...
    JGR : 100
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by spatt on Fri 19 Sep 2008, 12:06 am

    dun worry la...aku mmg da anggp korg gempaq... tabik

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:06 am

    spatt wrote:dun worry la...aku mmg da anggp korg gempaq... tabik
    gempak apa yang kitaorang wat???

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:11 am

    reez80 wrote:
    spatt wrote:dun worry la...aku mmg da anggp korg gempaq... tabik
    gempak apa yang kitaorang wat???

    iyer la.....aku pun tak paham nih.....masih newbies pun leh wat gempak?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:12 am

    yang pasti tak lama lagi forum nie lak akan gempak.. hheeee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:14 am

    amacam......nak kasi gempaq tak?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:18 am

    kalau wrote:amacam......nak kasi gempaq tak?
    kasi gempaq sikit2 dulu laa...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:23 am

    ok.....aku ikut ko jer....king........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:29 am

    kalau wrote:ok.....aku ikut ko jer....king........

    aku kong aje la.. hehheeee

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by mebenk2u on Fri 19 Sep 2008, 1:18 am

    spatt wrote:korg ler yg meben ckp femes tu.... haha

    xkn la aku lak...aku ade kt wangcyber(pemerhati je),KITA(blehla sket2) ngn otai(kurg aktif) jer...xkn aku lak yg femes... haha

    ye la spatt..dorg ni memang rajin mcm ngko jugak... haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    Sponsored content

    info Re: best ke tak jomgempaq???

    Post by Sponsored content Today at 8:13 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:13 am