JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Premium Member testing!!

    Share

    testuser
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 5
    Age : 26
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-16

    Premium Member testing!!

    Post by testuser on Wed 16 Jul 2008, 11:27 pm

    kalo korang dah posting tahap dewa nyer, camni le rank images korang nanti haha

    premium member akan ade private section sendiri & dapat item2 yang gempaq nyer hehe..
    ade 2 care nak jadi premium member, posting giler2 ataupun donate (sedekah) kat forum ni hehe smile3

    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 30
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    Re: Premium Member testing!!

    Post by Castezar on Wed 16 Jul 2008, 11:30 pm

    Kalau moderator pun boleh dapat juga ke? Macam mana dengan rank image diorang nanti?
    * Nak donate guaner?


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Premium Member testing!!

    Post by Adiex on Wed 16 Jul 2008, 11:35 pm

    @kalo moderator bole dapat gak, nanti dapat 2 membership (2 rank images) cam blackrose tuh
    @ kalo nak donate just klik kat sini : Derma ikhlas

    sorry lom ade button lagi, blom buat haha

    Sponsored content

    Re: Premium Member testing!!

    Post by Sponsored content Today at 2:14 am


      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 2:14 am