JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    MESRA BERSAMA USMY

    Share

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by blackrose on Wed 13 Aug 2008, 11:24 pm

    petrozza73 wrote:wekk kat si mawar hitam legam...
    hahahah haha
    marah nampak? haha
    jgn marah...nanti kena jual haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by azaleadz on Wed 13 Aug 2008, 11:34 pm

    rose jual petro laku ker? hahahaha haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by blackrose on Thu 14 Aug 2008, 7:48 am

    azaleadz wrote:rose jual petro laku ker? hahahaha haha
    wakakaka...tulah pasalnye..
    tak tau lg laku ke tak...
    harga petrol naik plak skang ni
    (petro..petrol...bolehlaah tu...same gak) haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by usmy on Thu 14 Aug 2008, 12:54 pm

    wah wah wah.... korang tuan rumah tak de, korang brgaduh plak ye..
    ala petro rilek la... jgn la ko malu2. org dah tau,...
    tahniah la sbb ko dah dpt pengganti. moga2 sehingga ke gerbang perkahwinan...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by blackrose on Thu 14 Aug 2008, 5:00 pm

    tulah usmy...petro ni haha
    meh air bandung segelas usmy...
    haus plak gaduh ngan petro nih haha hehehe


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by petrozza73 on Thu 14 Aug 2008, 5:17 pm

    usmy wrote:wah wah wah.... korang tuan rumah tak de, korang brgaduh plak ye..
    ala petro rilek la... jgn la ko malu2. org dah tau,...
    tahniah la sbb ko dah dpt pengganti. moga2 sehingga ke gerbang perkahwinan...

    maaf ek usmy..? cian umah usmy tonggang tebalik ni ha... last2 saya serender je la kat si mawar hitam legam tu :p

    usmy apa kaba skg? keadaan bertambah baik? :)

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by azaleadz on Fri 15 Aug 2008, 12:55 am

    haa.. cian umah usmy tunggang terbalik.. hikss.. cepat petro.. kemas balik umah usmy nih..

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by usmy on Fri 15 Aug 2008, 9:36 am

    maaf ek usmy..? cian umah usmy tonggang tebalik ni ha... last2 saya serender je la kat si mawar hitam legam tu :p

    usmy apa kaba skg? keadaan bertambah baik? :)[/quote]

    bertambah baik??? ntah lah nak kat ok pun tak,
    nak kata tak ok pun tak juga. cuma sepi je....

    di sini lah tempat meluah rasa...

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by petrozza73 on Fri 15 Aug 2008, 4:19 pm

    sabar ek usmy? cahaya akan kembali bersinar dalam hidup usmy tak lama lagi. Kalau saya boleh dilimpahi nur itu, usmy pun mesti boleh. Tapi kena bersabar banyak2... Betul tak lea? :)

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by azaleadz on Fri 15 Aug 2008, 5:40 pm

    :) betul tu petro.. bersabar la dengan setiap dugaan dan cabaran.. insya'Allah kami mendoakan usmy sebaik2nya..

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by usmy on Fri 15 Aug 2008, 5:51 pm

    terima kasih petro & lia....
    ya btul kena banyak bersabar...

    tapi..., usmy tak tau la org lain... usmy rasa sedih sgt bila org tuduh usmy ada affair dgn lelaki lain.... & nak halau usmy anak branak dari rumah yg kami tggl skrg ni. cmana?

    guysempoi
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 65
    Age : 29
    JGR : 60
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-15

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by guysempoi on Fri 15 Aug 2008, 10:43 pm

    Salam semua. pe kabar???? Salam perkenalan. Saya tertarik nak msuk thread nie. yela...moga2 dapat kenai ngan korang semua kan.....

    Saya juga mempunyai blog. Saya nak mengajak anda smua menggunakan pluang di thread ini untuk bertukar-tukar link blog anda antara satu sama lain. Sama-sama kita memperkuatkan komuniti yang ada di forum ini dengan cara ini. Insyaalah. Sekian. hai

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by blackrose on Sat 16 Aug 2008, 2:22 pm

    guysempoi wrote:Salam semua. pe kabar???? Salam perkenalan. Saya tertarik nak msuk thread nie. yela...moga2 dapat kenai ngan korang semua kan.....

    Saya juga mempunyai blog. Saya nak mengajak anda smua menggunakan pluang di thread ini untuk bertukar-tukar link blog anda antara satu sama lain. Sama-sama kita memperkuatkan komuniti yang ada di forum ini dengan cara ini. Insyaalah. Sekian. hai
    salam perkenalan juga guy... haha
    kalo boleh guy buatlah new topic utk memperkenalkan diri guy...
    boleh juga bercr=erita dgn lebih lanjut tentang diri guy senyumm

    selamat bergempaq senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by petrozza73 on Mon 18 Aug 2008, 3:57 pm

    usmy wrote:terima kasih petro & lia....
    ya btul kena banyak bersabar...

    tapi..., usmy tak tau la org lain... usmy rasa sedih sgt bila org tuduh usmy ada affair dgn lelaki lain.... & nak halau usmy anak branak dari rumah yg kami tggl skrg ni. cmana?

    Aik!!! Bila jadi macam ni pulak?

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by usmy on Wed 20 Aug 2008, 11:46 am

    tah la petro... dulu pun dia prnah kata usmy mcm tu. smpikn usmy prgnant pun dia kata bkn anak dia. tak pe lah, usmy pun dah penat nak gaduh2 slalu.

    bab affair ngan lelaki lain tu, sampai bila2 pun dia tak kan jumpa.
    sbb sememangnya usmy x ada hubungan dgn mana2 lelaki.

    buat masa ni, usmy rasa tenang & aman tanpa dia di rumah.
    biarlah dia terus tinggal di tempat lain. hati usmy ni dah terlalu parah utk diubati lagi...

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by petrozza73 on Thu 21 Aug 2008, 3:46 pm

    usmy wrote:tah la petro... dulu pun dia prnah kata usmy mcm tu. smpikn usmy prgnant pun dia kata bkn anak dia. tak pe lah, usmy pun dah penat nak gaduh2 slalu.

    bab affair ngan lelaki lain tu, sampai bila2 pun dia tak kan jumpa.
    sbb sememangnya usmy x ada hubungan dgn mana2 lelaki.

    buat masa ni, usmy rasa tenang & aman tanpa dia di rumah.
    biarlah dia terus tinggal di tempat lain. hati usmy ni dah terlalu parah utk diubati lagi...

    Sabar je la usmy... dan jangan risau. Tak ada keadaan hati yang terlalu parah untuk diubati. Dengan sekongan semua kawan2 kat sini, semua keadaan hati boleh diubati. Betul tak kengkawan semua? good

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by blackrose on Fri 22 Aug 2008, 9:06 am

    yup...betul...
    anggaplah JG ini penghibur usmy...
    hidup harus diteruskan demi anak...buktikan yg usmy juga boleh membesarkan anak tanpa dia hehe


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by usmy on Tue 26 Aug 2008, 2:47 pm

    TQ rose, petro & semua....

    sememangnya sejak join JG ni, disini saja
    tempat menghiburkn hati...


    usmy nak tanya skit la, ada tak JG member yg asalnya dr JOHOR.
    bkn apa, mungkin lepas raya nanti usmy akan berkursus di
    kluang, johor.... bleh jumpa org sana.

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by blackrose on Tue 26 Aug 2008, 3:35 pm

    ramai usmy...
    kat sini ramai org johor...
    tu ha (tunjuk adiex)
    pastu spatt...ha...spatt org kluang haha

    jgn lupa dera dia bawak usmy jalan bandar kluang senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by petrozza73 on Fri 05 Sep 2008, 9:33 am

    bila usmy nak datang KL? lepas raya bole la datang KL, saya ngan lea bole bawak usmy jalan2. hehe...

    ZulBM
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 212
    Age : 51
    Location : Putrajaya
    JGR : 200
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-30

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by ZulBM on Fri 05 Sep 2008, 11:26 am

    Banyak2 bersabar dan byk berdoa dan tawakal kpd Allah swt agar diberikan keberkatan dan kesejahteraan hidup didunia ini.....

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by reez80 on Tue 16 Sep 2008, 2:19 pm

    Assalamualaikum....

    salam perkenalan dari aku...

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by usmy on Wed 17 Sep 2008, 12:56 pm

    reez80 wrote:Assalamualaikum....

    salam perkenalan dari aku...

    salam perkenalan juga utk reez. slamat datang ke JG

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by usmy on Wed 17 Sep 2008, 12:59 pm

    Assalamualaikum semua.

    Selamat Berpuasa & Selamat Menyambut Aidilfitri yg bakal menjelang tak lama lagi.

    Lama tak mnjengah kat JG. maaflah usmy sibuk skit sejak akhir2 ni.
    rindu btul kat kengkawan semua.

    Utk petro, insyaallah jika dipanjangkan umur usmy akan pergi KL juga utk jumpa petro & lia. Jgn lupa bawa usmy & anak jalan2 1 KL.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by rasdin17 on Thu 18 Sep 2008, 9:27 am

    lupa nak ucap slamat kat usmy wlau dah lama

    Sponsored content

    Re: MESRA BERSAMA USMY

    Post by Sponsored content Today at 2:09 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 2:09 am