JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Share

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by rasdin17 on Mon 08 Sep 2008, 9:22 am

    nanti den akan menyusul. Skang nie mmg xde biz cuma bleh bagi cadangan yang kurang bernas jer lar

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Tawaran / Promosi Sewa "Kedai Online" Akan Berakhir

    Post by yantie on Mon 08 Sep 2008, 10:27 am

    rasdin17 wrote:nanti den akan menyusul. Skang nie mmg xde biz cuma bleh bagi cadangan yang kurang bernas jer lar
    Daftar ler sekarang kat sana. Saya tengah buat promosi kpd lebih 100 ahli berdaftar pertama. Promosi akan tamat pada/sebelum 15 Sept ni. 26 ahli pertama akan mendapat satu lot kedai online secara percuma.

    Maklumat lanjut ::Klik di Sini::

    Kalau sekarang ni takde biz, takpe. Boleh ambik satu ruang "Pejabat Online" yg akan dilancarkan nanti. Sekarang ni tengah nak belajar cara2 menguruskan sendiri forum tu kat JG ni.

    Jumpa lagi ya.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by rasdin17 on Wed 10 Sep 2008, 4:53 pm

    dah register pun. Cuma skang x biz apepun. Nanti kalo ada rezeki bleh berguru dengan suami puan yantie

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by yantie on Tue 16 Sep 2008, 11:23 pm

    rasdin17 wrote:dah register pun. Cuma skang x biz apepun. Nanti kalo ada rezeki bleh berguru dengan suami puan yantie
    Terima kasih sudi daftar di sana. Sekarang ni takde biz lagi takpe..... untuk masa akan datang, siapa tahukan......

    hmm nak berguru ya....... Itu kena tanya suami saya. Dia pun kena banyak belajar lagi tu. Adakalanya untung dan tak kurang juga yg rugi........ hehe


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 1:55 pm

    benda tue mmg biasa. Bagus lar yantie nak jadik mcm dato azman ching

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by yantie on Wed 24 Sep 2008, 2:41 pm

    rasdin17 wrote:benda tue mmg biasa. Bagus lar yantie nak jadik mcm dato azman ching
    Terima kasih. Doa2kanlah untuk kejayaan kita semua ya senyumm


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 3:08 pm

    skang bp percent perancangan tue dah berjaya

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by yantie on Thu 25 Sep 2008, 12:00 pm

    rasdin17 wrote:skang bp percent perancangan tue dah berjaya
    Hmmmmm.......... bagi saya ianya belum pun sampai 50% lagi. Banyak perkara yg belum settle lagi terutamanya di bahagian forum E-NSS. W/bgmanapun saya berpuas hati kerana akhirnya saya berjaya memiliki forum perniagaan sendiri. Cuma ianya masih banyak yg perlu ditambah & dipertingkatkan agar setanding dan setaraf dgn forum BJ suatu masa nanti, InsyaAllah. Doa2kanlah ya. Saya suka wajah baru forum BJ. Background warnanya pun memikat hati saya.

    Apapun sekarang ni saya sedang menunggu pihak admin masuk & menjalankan tugasnya utk mengendalikan forum E-NSS tersebut. Oleh krn sekarang ni pihak berkenaan sibuk, maka saya akan ::Mohon Bantuan, Tunjuk Ajar & Komen di Forum Odisi.net:: Kat sana ramai jugak pakar2 IT.

    InsyaAllah selepas ajer admin masuk, akan ada beberapa perubahan yang akan dilakukan. Saya dahpun berbincang & merancang sesuatu dengan dengan pihak admin. Jadi........ kita sama2 lah tunggu kemunculan wajah baru E-NSS.BIZ ya....... senyumm

    p/s : Macam mana dgn tawaran saya tempoh hari ? Kalau masih berminat, Den bolehlah berikan data spt yg saya kehendaki di forum E-NSS.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by yantie on Thu 25 Sep 2008, 12:06 pm

    Oh ya........... Den, Mana Spawn & Dragon Fire ? Lama tak muncul. Lepas jumpa kat KDM tempoh hari terus jer senyap......... Den takde berhubung ngan diorang ke ? Danny pun sama....... Ke mana mereka semua menghilang ya ?


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by rasdin17 on Thu 25 Sep 2008, 1:28 pm

    X TAHU mana diorang. Danny dan spawn trus senyap. Bkn x berminat cuma ada hal nak kena settle dulu. Bgus ada bangsa sendiri yang positive

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Bila nak adakan perjumpaan rasmi sesama ahli di Kuantan ?

    Post by yantie on Fri 26 Sep 2008, 9:34 am

    rasdin17 wrote:X TAHU mana diorang. Danny dan spawn trus senyap. Bkn x berminat cuma ada hal nak kena settle dulu. Bgus ada bangsa sendiri yang positive
    OK. Takpe. Tanya ajer....... Utamakan mana yang penting dulu, dah selesai nanti barulah fikir semula ya berkaitan perkara2 lain. Macam saya jugak. Banyak sangat komitmen, sana sini nak kena update. Adakalanya saya terpaksa korbankan sebahagian drp ruang masa saya bersama keluarga. Tapi....... seperti yang pernah saya katakan, demi cinta & cita-cita, saya terpaksa berkorban segala2nya. Moga ianya hanya bersifat sementara sahaja. Moga pengorbanan saya tidak sia2.

    Hmmm..... Den tahu tak, sebenarnya apa yg saya lakukan ini, semuanya demi cinta saya terhadap keluarga, sahabat handai & orang2 yg berada di sekeliling saya. Tapi tak semua orang dapat memahaminya. Malahan kebanyakkan orang sering salah faham terhadap apa yg saya lakukan ini. Kadang-kala saya rasa sedih sangat kerana saya terpaksa berjuang seorang diri demi menggapai cita2 saya yg tinggi melangit tu..... Tapi kini, Alhamdulillah saya dah mula diterima oleh sesetengah pihak. Malahan tanpa di duga ada juga pihak atasan yg sudi menyokong apa yg saya lakukan ini.

    Bisnes saya sebenarnya bermula di rumah dengan sokongan suami & keluarga. Kemudian saya cuba beralih ke alam siber. Persinggahan pertama saya di alam siber ialah di Forum Bicarajutawan.com. Di sanalah saya beroleh segala ilmu & kekuatan untuk saya tempuhi segala rintangan. Kemudian saya tumpang berteduh di Forum Jomgempaq.com dan akhirnya saya diberi satu ruangan khas utk saya mempromosikan bisnes saya. Di ruangan promosi NSS Future inilah saya telah melontarkan segala idea spontan saya berkaitan dgn bisnes. Dan kerana jasa pihak BJ & JG jugalah kini saya telah mampu mempunyai laman web sendiri dan juga Forum Perniagaan sendiri. Di Forum E-NSS nanti saya akan lontarkan & kembangkan lagi idea bisnes saya sehinggalah E-NSS mampu berdiri sama gagah & sama kukuh dgn forum2 lain yg telah lama bertapak di alam siber ini.

    Dan........ langkah seterusnya ialah, merealisasikan impian & cita2 saya di alam nyata pula. InsyaAllah ianya akan direalisasikan setelah segala perancangan rapi dibuat & diketengahkan di alam siber terlebih dahulu. Dan.......... sebenarnya banyak lagi yg ingin saya lakukan. Tapi cukuplah sampai di sini dulu. Nanti sambung lagi ya.

    p/s : Bila nak adakan perjumpaan sambil beraktiviti nie ?


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by rasdin17 on Tue 14 Oct 2008, 11:37 am

    Benda mcm nie mmg banyak dugaan. Jgn dengar apa yang orang cakap. Kalo kita susah bukan semua nak tolong. Saya pun pnah biz sebelum nie dan pnah rugi dkat 100k. Nak kata serik xlar. Tapi kena amik masa utk rehat dan cari idea. Bukan senang untuk berjaya. Saya sendiri plan untuk involve properties dan saham. tapi masa yang tentukan. Lagipun beda tue kena pakai duit. Nanti ada masa kita jumpa boleh borak panjang

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by yantie on Tue 14 Oct 2008, 5:07 pm

    rasdin17 wrote:Benda mcm nie mmg banyak dugaan. Jgn dengar apa yang orang cakap. Kalo kita susah bukan semua nak tolong. Saya pun pnah biz sebelum nie dan pnah rugi dkat 100k. Nak kata serik xlar. Tapi kena amik masa utk rehat dan cari idea. Bukan senang untuk berjaya. Saya sendiri plan untuk involve properties dan saham. tapi masa yang tentukan. Lagipun beda tue kena pakai duit. Nanti ada masa kita jumpa boleh borak panjang
    Betul tu. Kengkadang tu nak ter-menangis pun ada bila terpaksa berdepan dgn pelbagai dugaan ni. Lebih2 lagi saya bersendirian mengharungi semua ini. Tapi mujurlah saya ada ramai kawan2 di alam siber yg sudi memberi sokongan dan tunjuk ajar. Kalau tak....... tak tahu lah macam mana saya nak hadapi semua ni seorang diri.......... Terima kasih ya buat semua kenalan saya di alam siber ni. Saya amat menghargai dan mengharapkan sokongan kalian semua. Siapalah saya ini tanpa anda semua di sisi saya senyumm .........

    Semoga suatu ketika nanti kita semua dapat bersua di alam nyata pula ya.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by rasdin17 on Tue 14 Oct 2008, 6:08 pm

    Yang penting kena banyak sabar dan tidak putus asa. Buktikan kat orang lain yang yantie gak bleh berjaya dengan apa diusahakan. Yantie x sorang sbb ada suami di sisi

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by yantie on Wed 15 Oct 2008, 6:53 pm

    rasdin17 wrote:Yang penting kena banyak sabar dan tidak putus asa. Buktikan kat orang lain yang yantie gak bleh berjaya dengan apa diusahakan. Yantie x sorang sbb ada suami di sisi
    Terima kasih di atas sokongan drp Rasdin. InsyaAllah saya akan buktikan bhw saya pasti beroleh kejayaan juga suatu hari nanti.

    Semoga kita semua berjaya dlm karier masing2. senyumm


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by yantie on Sat 08 Nov 2008, 10:29 am

    Salam buat semua.

    InsyaAllah satu perjumpaan akan diadakan di Kuantan Pahang bagi menjayakan satu program yg dinamakan Hari Usahawan & Karnival Jualan. Maklumat lanjut sila baca di link ini


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    spawn
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 43
    Age : 42
    Location : kuantan pahang
    JGR : 250
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-19

    i'm back

    Post by spawn on Tue 11 Nov 2008, 5:34 pm

    assalamualaikum,

    lama sungguh tidak berforum, maafkan sy pn yantie begitu juga dengan rakan2..
    Bukan menghilang, cuma kesibukan masa bekerja..

    So if u got any news, just pm or contact me..

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Welcome Back to JG

    Post by yantie on Fri 14 Nov 2008, 4:31 pm

    spawn wrote:assalamualaikum,

    lama sungguh tidak berforum, maafkan sy pn yantie begitu juga dengan rakan2..
    Bukan menghilang, cuma kesibukan masa bekerja..

    So if u got any news, just pm or contact me..
    Waalaikummussalam....

    Selamat kembali. Saya pun dah lama tak online kat sini, sibuk dengan pelbagai urusan lain. Esok hingga Selasa nak ke KL lak. Jalan2 sambil cari barang sikit utk dijual kat kedai tu.

    Ada masa jengah2 ler kat kedai saya di KDM tu ya. Jumpa lagi.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    Re: [BINCANG] Jom Kita Berbincang / Berjumpa / Ber'Aktiviti' di Pahang

    Post by Sponsored content Today at 8:11 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 8:11 pm