JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Selamat datang

    Share

    hazriel
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 94
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-14

    info Re: Selamat datang

    Post by hazriel on Tue 15 Jul 2008, 3:33 pm

    blackrose wrote:keje part time ek?
    jadi org gaji aku nak? wakaka
    memasak, cuci baju, kemasē umah, bersihēkan laman umah,
    basuk kete, pergi pasar

    hehe haha

    erkk...kalau buat koje2 gini, expected salary RM4000 sebulan...haha.. tu tak masuk claim basuk kete kat kedai, cuci baju kat dobi, upah orang kemas kan umah, panggil tukang kebun bersihkan laman umah, hehehe...masak2 senang je...call 1300-13-1300... heh

    His MAJESTY wrote:
    saya pon baru nk blajo nie.........

    klo betOi..... tolong SALAHkan ye........... haha haha haha

    eh... ni lagi otai ni...1 May dah join...hehe..sama2 mintak tolong tunjuk ye hehe

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Selamat datang

    Post by blackrose on Tue 15 Jul 2008, 3:46 pm

    hazriel wrote:
    erkk...kalau buat koje2 gini, expected salary RM4000 sebulan...haha.. tu tak masuk claim basuk kete kat kedai, cuci baju kat dobi, upah orang kemas kan umah, panggil tukang kebun bersihkan laman umah, hehehe...masak2 senang je...call 1300-13-1300... heh
    mcm tu aja Rm4000? affraid
    abis tu nanti ko kat umah buat apa?
    makan tido je ek?
    reject ah...ko keje kat umah castezar jek..
    kutē dia boleh bagi double pada tu haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    hazriel
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 94
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-14

    info Re: Selamat datang

    Post by hazriel on Tue 15 Jul 2008, 3:58 pm

    blackrose wrote:mcm tu aja Rm4000? affraid
    abis tu nanti ko kat umah buat apa?
    makan tido je ek?
    reject ah...ko keje kat umah castezar jek..
    kutē dia boleh bagi double pada tu haha

    uhuhuh...castezar takdak keje kosong....
    ok la diskaun 50%...ekeke... Cik (puan?) blackrose takdak adik pompuan ke? kem salam ye... wakaka kalau takde, diskaun tarik balek.... hehe

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Selamat datang

    Post by blackrose on Tue 15 Jul 2008, 4:44 pm

    hazriel wrote:
    uhuhuh...castezar takdak keje kosong....
    ok la diskaun 50%...ekeke... Cik (puan?) blackrose takdak adik pompuan ke? kem salam ye... wakaka kalau takde, diskaun tarik balek.... hehe
    wakakaka wakaka pandai ko ek haha
    ada...aku ada adik pompuan.. (danē ada adik pompuan) haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    hazriel
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 94
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-14

    info Re: Selamat datang

    Post by hazriel on Tue 15 Jul 2008, 5:07 pm

    uih..dan2 ada adik pompuan...express sungguh...whoahaha... kalau sememangnya ada, kirim2 lah apa yg patut ye...(aku dah start dahhhh..ahhahah)

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Selamat datang

    Post by blackrose on Tue 15 Jul 2008, 5:41 pm

    hazriel wrote:uih..dan2 ada adik pompuan...express sungguh...whoahaha... kalau sememangnya ada, kirim2 lah apa yg patut ye...(aku dah start dahhhh..ahhahah)
    wakakak wakaka
    ko nak kirim duit kat aku ke?
    jap lg aku PM ko nombor akaun maybank aku ye haha bagos


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    hazriel
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 94
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-14

    info Re: Selamat datang

    Post by hazriel on Tue 15 Jul 2008, 6:28 pm

    blackrose wrote:
    hazriel wrote:uih..dan2 ada adik pompuan...express sungguh...whoahaha... kalau sememangnya ada, kirim2 lah apa yg patut ye...(aku dah start dahhhh..ahhahah)
    wakakak wakaka
    ko nak kirim duit kat aku ke?
    jap lg aku PM ko nombor akaun maybank aku ye haha bagos

    kirim ape yg terpendam di dalam hati melalui maybank2u bule ka? tanye mebenk2u jap...hehehe

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    info Re: Selamat datang

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 12:59 am

    welkam to Jom gempaq...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    info Re: Selamat datang

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 12:04 pm

    selamat datang ke JG, hazriel.....

    Sponsored content

    info Re: Selamat datang

    Post by Sponsored content Today at 12:30 am


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 12:30 am