JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [ASK] BETUL KE

    Share

    money240
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 3
    Registration date : 2008-06-05

    tgh berfikir [ASK] BETUL KE

    Post by money240 on Fri 11 Jul 2008, 12:53 am

    salam..

    Baru-baru ni saya ada terjoin benda ni..korang tgk sendiri jap lagi...tak pasti plak betul ke tidak boleh dapat duit...korang tengok kasi komen kat sini.. sedeh sedeh sedeh

    TENGOK SINI

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    tgh berfikir Re: [ASK] BETUL KE

    Post by ijakstory on Fri 11 Jul 2008, 10:55 am

    waalaikumussalam

    huhmm, kalau nak bincang2 tu tak de masalah.. .
    tapi kalau ada niat utk promote.. hehe.. saya pantau yer money240..

    maaf menganggu..

    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 29
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    tgh berfikir Re: [ASK] BETUL KE

    Post by Castezar on Fri 11 Jul 2008, 12:22 pm

    Assalamualaikum.

    Sekadar menjawab tajuk topik, saya rasa "BENDA NI" tak boleh buat duit. :)

    Sekian._


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    tgh berfikir Re: [ASK] BETUL KE

    Post by blackrose on Fri 11 Jul 2008, 3:35 pm

    hmmm...bagi aku..
    aku selalu diingatkan oleh hubbyku..tak ada cara senang utk buat duit..
    tp terpulang pada money nak caye ke tak..
    kalo org tu boleh buktikan benda tu boleh buat duit..terpulang pada money haha

    tp kalo nak buat duit..kat sini pon ada mcm2 cara yg ada..
    kat ruangan promosi tu bnyk contoh member2 kita yg berjaya buat duit bagos


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    money240
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 3
    Registration date : 2008-06-05

    tgh berfikir Re: [ASK] BETUL KE

    Post by money240 on Sat 12 Jul 2008, 5:09 pm

    saya cuma nak minta pendapat kawan2 saja tentang benda ni..harap dapatlah kawan2 yang mempunyai pengalaman pasal benda ni leh kongsi kat sini...

    sy rasa pun macam dah terkena... sedeh sedeh sedeh sedeh

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    tgh berfikir Re: [ASK] BETUL KE

    Post by blackrose on Sat 12 Jul 2008, 5:52 pm

    money ada join ke?
    apa yg dia cakap/bagitau/ suruh buat apa2 ke? malunye


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    tgh berfikir Re: [ASK] BETUL KE

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 5:28 am

    sebelum ko join, ko kena selidik dulu menda2 nie.. lagi la kalau melibatkan duit yang besar.. jangan segan bertanya... malu bertanya sesat jalan bro...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    tgh berfikir Re: [ASK] BETUL KE

    Post by blackrose on Sat 20 Sep 2008, 8:44 am

    rasanya kat room promotion pon dia dah promote link ni
    so aku locked haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Sponsored content

    tgh berfikir Re: [ASK] BETUL KE

    Post by Sponsored content Today at 4:18 am


      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 4:18 am