JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Iris87 mengundurkan diri

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    segan Iris87 mengundurkan diri

    Post by Adiex on Wed 09 Jul 2008, 8:57 pm

    hello semua,
    kami ngan sedeynya ingin mengumumkan yang Iris87 telah mengundurkan diri sebagai modeator dalam forum ni. Ini disebabkan die nak menumpukan perhatian kepada study & nak bagi peluang pade ahli2 lain untuk memegang jawatan ni.

    so, pihak kami ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih wat Iris87 sepanjang tempohdie bertugas kat forum ni. Semoga maju jaya dalam study beliau juge senyum,

    thank you Iris87, we will miss you senyumm

    - jomgempaq staff.

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    segan Re: Iris87 mengundurkan diri

    Post by yantie on Wed 09 Jul 2008, 10:58 pm

    Adiex wrote:hello semua,
    kami ngan sedeynya ingin mengumumkan yang Iris87 telah mengundurkan diri sebagai modeator dalam forum ni. Ini disebabkan die nak menumpukan perhatian kepada study & nak bagi peluang pade ahli2 lain untuk memegang jawatan ni.

    so, pihak kami ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih wat Iris87 sepanjang tempohdie bertugas kat forum ni. Semoga maju jaya dalam study beliau juge senyum,

    thank you Iris87, we will miss you senyumm

    - jomgempaq staff.

    Betul ke ? Laa.... baru tadi saya bercadang nak bergabung ngan Iris87 untuk jaga section religions. Hmmm.... nampaknya tak dapat ler kita bekerja bersama2 ya Iris87.

    Apa2 pun saya doakan agar Iris87 berjaya dlm mengejar cita2. Kalau ada masa terluang tu jengok2lah kami di sini ya.

    Selamat Maju Jaya senyumm

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    segan Re: Iris87 mengundurkan diri

    Post by iris87 on Thu 10 Jul 2008, 12:10 am

    thanx all..insyaallah..mmg iris selalu jenguk pon forum nie..juz x dpt nak bg full commitment jer...k pape pon gud luck to all..hehe..x per yanti..iris back up dr blkg...go2 chaiyok..hehe

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    segan Re: Iris87 mengundurkan diri

    Post by blackrose on Thu 10 Jul 2008, 7:20 am

    Iris jgn lupa ye jenguk2 JG kalo ada masa haha
    good luck in ur study dear... :bagos


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    segan Re: Iris87 mengundurkan diri

    Post by ijakstory on Thu 10 Jul 2008, 9:27 am

    iris...




    jangan lupakan daku yer.... sedeh

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    segan Re: Iris87 mengundurkan diri

    Post by iris87 on Thu 10 Jul 2008, 3:42 pm

    huhu...iris cume kuar jd mod jer...bkn kuar dr forum...iris sentiasa akn ade kalu berkesempatan...ehehehe...so jgn sedey2...bkn x de lgsg..peacesssssssssssss hehe

    Sponsored content

    segan Re: Iris87 mengundurkan diri

    Post by Sponsored content Today at 8:12 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 8:12 pm