JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Share

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Post by yantie on Tue 08 Jul 2008, 11:48 am

    Assalamualaikum semua.......

    Sekadar untuk makluman semua pengunjung, setiap posting di JG akan mendapat mata ganjaran. Maklumat lanjut boleh di baca di sini

    Jadi apa tunggu lagi ? Janganlah sekadar menjadi pembaca setia ajer..... Daftarlah sekarang sebagai ahli JG secara percuma dan nikmatilah segala kemudahan dan keistimewaan yang diberikan oleh pihak JG kepada kita semua. Jangan lepaskan peluang keemasan ini demi masa depan kita bersama.

    * Rajin-rajinlah membaca dan buat posting kat JG nie ya. senyumm


    Last edited by yantie on Sat 26 Jul 2008, 1:52 am; edited 1 time in total

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Post by ifilasaila on Sun 13 Jul 2008, 10:12 pm

    posting yg macamana yg boleh dapat ganjaran tu yer?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Post by blackrose on Mon 14 Jul 2008, 7:50 am

    ifilasaila wrote:posting yg macamana yg boleh dapat ganjaran tu yer?
    Untuk keterangan lanjut...
    KLIK DI SINI


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Post by yantie on Mon 14 Jul 2008, 6:17 pm

    blackrose wrote:
    ifilasaila wrote:posting yg macamana yg boleh dapat ganjaran tu yer?
    Untuk keterangan lanjut...
    KLI DI SINI

    Assalamualaikum semua....

    Terima kasih ya Rose di atas penerangan tersebut.

    Sebagai tambahan :
    Sebenarnya saya dah 'link' kan ruangan promosi NSS Future ni di siggy saya kat forum BJ dan juga di ruangan chatbox e-nss. Ianya bagi memudahkan mana2 pihak utk berurusan dengan saya. Lagipun saya banyak mengirimkan email kpd kenalan saya dengan meletakkan sekali link ruangan promosi ini.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Post by blackrose on Mon 14 Jul 2008, 6:53 pm

    yantie wrote:
    Assalamualaikum semua....

    Terima kasih ya Rose di atas penerangan tersebut.

    Sebagai tambahan :
    Sebenarnya saya dah 'link' kan ruangan promosi NSS Future ni di siggy saya kat forum BJ dan juga di ruangan chatbox e-nss. Ianya bagi memudahkan mana2 pihak utk berurusan dengan saya. Lagipun saya banyak mengirimkan email kpd kenalan saya dengan meletakkan sekali link ruangan promosi ini.
    Waalaikumsalam yantie...
    ok...bagus... bagos
    semoga dapat memeriahkan dan meramaikan forum JG kita ni...
    nanti yg untung yantie gak...dapat kumpul JGR...

    BTW...terima kasih atas sokongan dan usaha utk memantapkanlg JG ini bagos


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Post by yantie on Thu 17 Jul 2008, 11:14 am

    blackrose wrote:
    Waalaikumsalam yantie...
    ok...bagus... bagos
    semoga dapat memeriahkan dan meramaikan forum JG kita ni...
    nanti yg untung yantie gak...dapat kumpul JGR...

    BTW...terima kasih atas sokongan dan usaha utk memantapkanlg JG ini bagos
    Rose, maaf ya sebab saya sengaja bukak bermacam2 topik kat sini. Bukan maksud saya nak celarukan ruangan promosi ni, tapi ianya utk memudahkan saya & kenalan saya berkongsi segala info tentang rancangan yg akan saya buat di bawah anjuran NSS Future Enterprise.

    Soalan cepu emas : Tak minat ke nak jadi Rakan Niaga NSS ? smile3


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Post by ifilasaila on Thu 17 Jul 2008, 11:23 am

    rakan niaga tu kena area mana je? lembah kelang buleh apply ka?

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Rakan Niaga NSS - Percuma Ajer.....

    Post by yantie on Sat 19 Jul 2008, 2:15 pm

    ifilasaila wrote:rakan niaga tu kena area mana je? lembah kelang buleh apply ka?
    Terima kasih di atas perhatian ustaz dlm soal ini. Sebenarnya sesiapa pun boleh jadi Rakan Niaga NSS tanpa mengira lokasi/negeri. Untuk maklumat lanjut, ustaz boleh klik di ruangan promosi NSS Future kemudian baca topik berkaitan "Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS". Kat BJ pun saya ada jugak buka thread yg sama.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    Re: [INFO] Jangan Baca Ajer.... Posting di JG Dapat Ganjaran Tau...

    Post by Sponsored content Today at 10:14 pm


      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 10:14 pm