JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Yantie Dah Jadi Moderator

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by Adiex on Fri 11 Jul 2008, 11:20 pm

    hmm, rasenyer yantie lebih sesuai menjage section keagamaan razz. so, saye & admin sepakat tuk letak awak kat situ senyum

    selamat bertugas senyumm

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Sat 12 Jul 2008, 1:05 am

    Adiex wrote:hmm, rasenyer yantie lebih sesuai menjage section keagamaan razz. so, saye & admin sepakat tuk letak awak kat situ senyum

    selamat bertugas senyumm
    Terima kasih. senyumm Apa2 pun saya masih memerlukan bimbingan dan tunjuk ajar drp anda semua.

    *** Maaf ya, sebenarnya saya nie bukanlah pandai sangat dlm bab2 agama, tapi rasanya dgn menjadi MOD kat section sana, dapatlah saya mempertingkatkan pengetahuan saya tentang keagamaan.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Hari Cuti Yantie - Sabtu & Ahad

    Post by yantie on Sat 12 Jul 2008, 10:31 am

    Assalamualaikum semua.......

    Sekadar untuk makluman, setiap hari Sabtu & Ahad saya jarang2 dapat online. Kalau ada sesiapa yang sudi cover section saya amatlah dialu-alukan. Walau bagaimanapun kalau berkesempatan, InsyaAllahsaya akan jengok2 section di bawah jagaan saya tu.

    Terima kasih. Wassalam.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by Admin on Sat 12 Jul 2008, 11:52 am

    yantie wrote:Assalamualaikum semua.......

    Sekadar untuk makluman, setiap hari Sabtu & Ahad saya jarang2 dapat online. Kalau ada sesiapa yang sudi cover section saya amatlah dialu-alukan. Walau bagaimanapun kalau berkesempatan, InsyaAllahsaya akan jengok2 section di bawah jagaan saya tu.

    Terima kasih. Wassalam.

    wsalam..beselah yantie, hari minggu semua org ade hal masing2..takpe, kalau yanti tak dapat online.. senyum

    copernicus
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 80
    Age : 33
    Location : kota bharu, kelantan, pantai timur MALAYSIA
    JGR : 550
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-30

    tahniah!

    Post by copernicus on Wed 16 Jul 2008, 3:14 pm

    tahniah Yantie. senyum harap-harap banyak dapat sama-sama tunjukajar daripada Yantie...

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Mon 21 Jul 2008, 2:15 pm

    copernicus wrote:tahniah Yantie. senyum harap-harap banyak dapat sama-sama tunjukajar daripada Yantie...
    Terima kasih. Saya masih lagi baru. Banyak lagi yg nak kena belajar ni. Rasanya saya yg patut berguru dgn copernicus.

    Kepada tuan admin dan semua staff, izinkan saya ronda2 dulu yer sambil mengutip ilmu baru. Tapi kalau ada mana2 salah dan silap saya, mohon ditegur. Al-maklumlah baru nak belajar jadi MOD.

    p/s : Copernicus, mari kito pakat kecek Kelate di sini


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by Sponsored content Today at 5:47 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:47 am