JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Yantie Dah Jadi Moderator

    Share

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by Admin on Tue 08 Jul 2008, 12:19 am

    heLLO,

    Kami ingin memaklumkan perlantikan yantie sebagai moderator baru bagi forum jomgempaq. Ini adalah untuk meningkatkan lagi tahap perkhidmatan staff kepada yang lebih baik walaupun tahap sekarang dah baik.. haha Yantie akan bertanggungjawab untuk mengawasi & menyelenggera forum ini.

    sekian & harap maklum,
    jomgempaq staff ~


    p/s: aku copy ayat adiex ni.. wakaka

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 7:52 am

    Yantie mod bahagian mana ek? betol ke ni?

    BTW...tahniah yantie...
    selamat berjuang haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by ijakstory on Tue 08 Jul 2008, 8:56 am

    welcome yantie... jangan nakal macam rose.. nanti fenin.. haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 9:08 am

    ijakstory wrote:welcome yantie... jangan nakal macam rose.. nanti fenin.. haha
    wakakakak..aku jugak yg kena wakaka
    nakal2 manja takpe haha
    kang kalo aku jadi harimau kang...takut plak korg haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by ijakstory on Tue 08 Jul 2008, 9:19 am

    alamak.. sekali dia dah datanglaa.. selamat pagi rose

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Tue 08 Jul 2008, 9:40 am

    Admin wrote:heLLO,

    Kami ingin memaklumkan perlantikan yantie sebagai moderator baru bagi forum jomgempaq. Ini adalah untuk meningkatkan lagi tahap perkhidmatan staff kepada yang lebih baik walaupun tahap sekarang dah baik.. haha Yantie akan bertanggungjawab untuk mengawasi & menyelenggera forum ini.

    sekian & harap maklum,
    jomgempaq staff ~


    p/s: aku copy ayat adiex ni.. wakaka

    Assalamualaikum.....

    Terima kasih saya ucapkan di atas kepercayaan pihak JG terhadap saya sehingga sudi menawarkan tugas sebagai moderator di JG. Apapun saya nie masih lagi baru di JG dan di alam siber ini. Jadi sama2lah memberi tunjuk ajar kpd saya ya. Tambahan pula saya nie bukannya ada pengalaman menjadi moderator kat mana2 pun.

    * hee... hee... Makin banyak idea yg bersarang dlm kepala ni. Nanti saya keluarkan satu persatu ya. senyumm

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Tue 08 Jul 2008, 9:42 am

    blackrose wrote:Yantie mod bahagian mana ek? betol ke ni?

    BTW...tahniah yantie...
    selamat berjuang haha

    Terima kasih.
    Oh ya, saya mod bahagian mana ek ? Takkan semua saya nak sapu ? hehe
    Semoga sudi memberi tunjuk ajar kpd saya ya...... Selamat berjuang buat semua ya good

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Tue 08 Jul 2008, 9:51 am

    ijakstory wrote:welcome yantie... jangan nakal macam rose.. nanti fenin.. haha

    Terima kasih.

    Oh ya, di kesempatan ini saya nak ambil peluang untuk mengucapkan 'Selamat Pengantin Baru'. Semoga kekal hingga ke akhir hayat, dimurahkan rezeki dan diberkati Ilahi. Sebenarnya dah lama saya nak bagi ucapan kat thread sana, tapi tak tertaip oleh jari jemari ini. Hanya sampaikan ucapan dalam hati jer..... hehe

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by ijakstory on Tue 08 Jul 2008, 9:58 am

    yantie wrote:


    Oh ya, di kesempatan ini saya nak ambil peluang untuk mengucapkan 'Selamat Pengantin Baru'. Semoga kekal hingga ke akhir hayat, dimurahkan rezeki dan diberkati Ilahi. Sebenarnya dah lama saya nak bagi ucapan kat thread sana, tapi tak tertaip oleh jari jemari ini. Hanya sampaikan ucapan dalam hati jer..... hehe

    AAAammmmiiiinnn... takpe.. lagipun, sapelah saya ni yantie.. saya bukanyer artis.. chewah.. (ayat yantie bagaikan madah pujangga.. cayok cayok..)

    pepehal yantie.. kalau ada prob dengan JG.. silala bertanya.. jgn malu2.. (kalau boleh, ragging si rose tu.. hihiii)

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Tue 08 Jul 2008, 10:27 am

    ijakstory wrote:
    yantie wrote:


    Oh ya, di kesempatan ini saya nak ambil peluang untuk mengucapkan 'Selamat Pengantin Baru'. Semoga kekal hingga ke akhir hayat, dimurahkan rezeki dan diberkati Ilahi. Sebenarnya dah lama saya nak bagi ucapan kat thread sana, tapi tak tertaip oleh jari jemari ini. Hanya sampaikan ucapan dalam hati jer..... hehe

    AAAammmmiiiinnn... takpe.. lagipun, sapelah saya ni yantie.. saya bukanyer artis.. chewah.. (ayat yantie bagaikan madah pujangga.. cayok cayok..)

    pepehal yantie.. kalau ada prob dengan JG.. silala bertanya.. jgn malu2.. (kalau boleh, ragging si rose tu.. hihiii)

    Alahai...... sedihnya..... sedeh Memanglah awak bukan artis di dunia hiburan. Tapi awak adalah seorang penghibur di alam maya. senyumm

    Sesekali tu teringin jugak untuk mengeluarkan bakat terpendam dalam bermadah helah nie... yeaaa

    Kalau dah begitu bagai di kata, nanti saya gagging si rose tu....... bersiap sedialah menerima serangan bertubi2 dari saya. wakaka

    adeq
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 3
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-22

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by adeq on Tue 08 Jul 2008, 3:18 pm

    congrazt yatie~

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 3:35 pm

    ijakstory wrote:alamak.. sekali dia dah datanglaa.. selamat pagi rose
    dah abis tengahari pon haha :p

    ijakstory wrote:
    pepehal yantie.. kalau ada prob dengan JG.. silala bertanya.. jgn malu2.. (kalau boleh, ragging si rose tu.. hihiii)
    wooooo...aku lagi haha
    jaga ko jak...kalo yantie ragging aku...
    aku ragging ko balik wakaka


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 3:37 pm

    yantie wrote:
    Kalau dah begitu bagai di kata, nanti saya gagging si rose tu....... bersiap sedialah menerima serangan bertubi2 dari saya. wakaka
    amboi...puitis betul kata2 yantie haha
    pandai berkata2 yantie nih haha heheh

    BTW...gagging tu ape? geget ke? haha
    wah...berkomplot dgn ijak ye...
    nanti saye ragging dua2nya sekali wakaka


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by sara on Tue 08 Jul 2008, 3:41 pm

    selamat bertugas yantie..

    garangnyer blackrose hehehe..
    gagging tu garing kot..so kalau blckrose nakal yantie goreng sampai garing kot.. haha


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 3:44 pm

    sara wrote:
    garangnyer blackrose hehehe..
    gagging tu garing kot..so kalau blckrose nakal yantie goreng sampai garing kot.. haha
    wakakakak haha
    garang ke? haha aku tak reti nak menginga haha
    owh garing ek? kalo camtu nanti aku sumbat jek yantie kat dapur JG haha

    *** jgn mara ah yantie...gurau jek haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Tue 08 Jul 2008, 4:23 pm

    adeq wrote:congrazt yatie~

    Terima kasih Adeq. Rajin2 ler bertegur sapa saya kat JG nie ya.

    blackrose wrote:wooooo...aku lagi
    jaga ko jak...kalo yantie ragging aku...
    aku ragging ko balik

    Kalau macam tue, meh kita sama2 ragging Ijak pulak.... wakaka

    sara wrote:selamat bertugas yantie..

    garangnyer blackrose hehehe..
    gagging tu garing kot..so kalau blckrose nakal yantie goreng sampai garing kot..

    Terima kasih sara. Nanti kita sama2 kenakan sesiapa yg nakal ya. Kita goreng sampai warnanya kuning keemasan. Lepas tu kita iklankan di web e-nss untuk lelongan wakaka Jangan marah yer..... Gurau ajer.....

    blackrose wrote: wakakakak
    garang ke? aku tak reti nak menginga
    owh garing ek? kalo camtu nanti aku sumbat jek yantie kat dapur JG

    *** jgn mara ah yantie...gurau jek

    Sebelum blackrose sumbat saya kat dapur JG, saya akan goreng blackrose pastu lelong kat web e-nss. wakaka

    P/S : Jangan marah semua ya..... saya bergurau ajer..... hidup ini akan sepi tanpa senda gurau. Betul tak blackrose ?

    Hmmmm.... Ader pun yang sudi bergurau senda dan bertegur sapa dengan saya di JG nie. Hairan ya..... Ngape kat ruangan promosi hanya ada beberapa orang jer yg sudi menyapa saya ? Nak bergurau senda tu jauh ler sekali...... Tolong jelaskan sikit......

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 4:57 pm

    yantie wrote:
    P/S : Jangan marah semua ya..... saya bergurau ajer..... hidup ini akan sepi tanpa senda gurau. Betul tak blackrose ?

    Hmmmm.... Ader pun yang sudi bergurau senda dan bertegur sapa dengan saya di JG nie. Hairan ya..... Ngape kat ruangan promosi hanya ada beberapa orang jer yg sudi menyapa saya ? Nak bergurau senda tu jauh ler sekali...... Tolong jelaskan sikit......
    taklah...tak marah yantie...
    memang betul...hidup akan sunyi tanpa gurau senda haha
    saye memang suka bergurau haha

    hmm..kat ruangan promosi tu..agak serius sikit topik dia...
    so..takleh nak gurau sangat :d
    lagipun saye ni tak berapa sangat kalo hal2 bisnes online ni...
    sekadar membaca jek.. good


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Tue 08 Jul 2008, 5:43 pm

    blackrose wrote:
    yantie wrote:
    P/S : Jangan marah semua ya..... saya bergurau ajer..... hidup ini akan sepi tanpa senda gurau. Betul tak blackrose ?

    Hmmmm.... Ader pun yang sudi bergurau senda dan bertegur sapa dengan saya di JG nie. Hairan ya..... Ngape kat ruangan promosi hanya ada beberapa orang jer yg sudi menyapa saya ? Nak bergurau senda tu jauh ler sekali...... Tolong jelaskan sikit......
    taklah...tak marah yantie...
    memang betul...hidup akan sunyi tanpa gurau senda haha
    saye memang suka bergurau haha

    hmm..kat ruangan promosi tu..agak serius sikit topik dia...
    so..takleh nak gurau sangat :d
    lagipun saye ni tak berapa sangat kalo hal2 bisnes online ni...
    sekadar membaca jek.. good

    Saya pun memang suka bergurau dan usik-mengusik orang. Dari zaman sekolah sampai ler zaman sekarang nie. Tapi.... kalau orang tak tahu, mesti akan cakap saya nie serius giler..... Adik-beradik ipar saya pun tak tahu yg sebenarnya perangai saya nie giler2 sikit. wakaka Perangai jer gila2 sikit tapi bukan sakit jiwa tau.... hehe

    Hmmm.... Kat ruangan promosi saya tu takde ler semua topik serius ajer..... Bukan ke saya ada bukak banyak thread ? Sunyi giler kat ruangan promosi tu sebab takde sesape pun nak di ajak bersembang secara santai..... Sebab tu ler kengkadang tu saya melepak kat forum lain untuk melepaskan tekanan perasaan dek kerana kerja oh kerja.....

    Hee... hee... sebenarnya saya pun baru belajar nak buat bisnes secara online. Kat ruangan promosi tu di kira sbg tapak permulaan bisnes online saya. senyumm

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by Adiex on Tue 08 Jul 2008, 9:50 pm

    tahniah yantie~ senyum

    His MAJESTY
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 105
    Location : At the Swamp
    JGR : 100
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-01

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by His MAJESTY on Tue 08 Jul 2008, 10:47 pm

    T A H N I A H
    tabik

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by iris87 on Wed 09 Jul 2008, 12:53 am

    salam..kak yantie..congrates yer..sori dah terlambat br nk wish congrates...bz sket awl sem...heee..minta tunjuk ajr yer..senior nie..heeee...anyway gudluck!!

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by blackrose on Wed 09 Jul 2008, 9:33 am

    Adiex wrote:tahniah yantie~ senyum
    BTW diex...yantie mod section mana ek? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Wed 09 Jul 2008, 12:08 pm

    Assalamualaikum....

    Terima kasih buat semua ya.

    Wahhhhh...... tak sangka ya tetiba jer jadi perhatian kat JG nie. Selama nie saya terkurung dalam sangkar di ruangan promosi. Takde pun orang yg nak di ajak bergurau senda. hehe

    Hmmmm.... Saya nak jadi mod section mana nie ? Boleh request tak ?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by blackrose on Wed 09 Jul 2008, 3:53 pm

    yantie wrote:Assalamualaikum....

    Terima kasih buat semua ya.

    Wahhhhh...... tak sangka ya tetiba jer jadi perhatian kat JG nie. Selama nie saya terkurung dalam sangkar di ruangan promosi. Takde pun orang yg nak di ajak bergurau senda. hehe

    Hmmmm.... Saya nak jadi mod section mana nie ? Boleh request tak ?
    hehehe...yantie pon kena rajin jenguk2 section lain...
    barulah nampak mesra alam haha hehehe

    takpe..mgkin admin tengah decide kot nak letakkan yantie kat section mana...
    kita tunggu jek keputusannya nanti best


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by yantie on Wed 09 Jul 2008, 4:45 pm

    blackrose wrote:
    yantie wrote:Assalamualaikum....

    Terima kasih buat semua ya.

    Wahhhhh...... tak sangka ya tetiba jer jadi perhatian kat JG nie. Selama nie saya terkurung dalam sangkar di ruangan promosi. Takde pun orang yg nak di ajak bergurau senda. hehe

    Hmmmm.... Saya nak jadi mod section mana nie ? Boleh request tak ?
    hehehe...yantie pon kena rajin jenguk2 section lain...
    barulah nampak mesra alam haha hehehe

    takpe..mgkin admin tengah decide kot nak letakkan yantie kat section mana...
    kita tunggu jek keputusannya nanti best

    Bukan tak nak jengok kat section lain...... Tapi saya nie sibuk memanjang....... Sana sini nak kena update tau. Hee... hee... Sape suruh join banyak2 forum. Padan muka.... wakaka

    Sebenarnya saya teringin nak jadi mod kat section yg bercorakkan keagamaan lah. Pagi tadi lepas dapat idea, saya terus mengadap depan PC nie. Punya lah panjang lebar tulis, bila nak send jer......... system error .... PC saya nie ada masalah lagi lah nie.... Bukan ajer penat tau taip panjang2 tapi buang masa sebab kena taip semula......

    Tapi kan...... kat situ tak silap iris dah ada...... Iris, jom kita sama2 bergabung nak tak ? Saya ingat nak jemput Pak Ustaz atau Ustazah untuk sesi soal jawab agama. Idea dah ada nie....

    Admin, macam mana nie ? Boleh ler saya bergabung dengan Iris........ Bukannya apa tau...... Kalau boleh saya nak seimbangkan antara kejar harta dunia dengan kejar bekalan untuk akhirat. Sekarang nie saya lebih sibuk ke arah bisnes (dunia). Walaubagaimanapun apa yg saya lakukan sekarang nie adalah untuk masa depan dan juga demi kebahagian serta kesenangan hidup saya, keluarga saya dan tak lupa untuk kita semua di dunia dan akhirat.

    Iris, sudi tak bergabung dengan saya ? Jom ler sama2 kita pujuk admin......

    Sponsored content

    Re: Yantie Dah Jadi Moderator

    Post by Sponsored content Today at 12:55 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 12:55 pm